Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osumnjičena
Povratak na članak

Imovina županice Lovrić Merzel vrijedna 560.000 eura

Marina Lovrić Merzel u četvrtak će saznati hoće li ostati u pritvoru

Komentari 108

JZ
joe-zg
08:50 03.04.2014.

sada kad je uhićena županica više ne može donirati novac poreznih obveznika medijskim kućama ( novinarima ) pa se i oni raspisali o stvarima koje svi sisčani odavno znaju. Baš me zanima što predsjednik hrvatskog društva novinara ima za reći kako su to novinari odjednom ''progledali''...

VL
UR
uragan
09:36 03.04.2014.

Velika lova pa naš Arsen Bauk u četri godine ušpara skoro sto tisuća, ako žena špara kao da je to teško uišparati. Imaju ono BAUKA koliko želiš, zapravo svi su oni BAUK.

VL
Avatar Glina74
Glina74
09:42 03.04.2014.

a što je sa ostalima ::::kuća kod Zadra ,stan u Dubrovniku , stan u Novom Sadu i Beogradu vragu ne trebalo to sto je popisano to je samo površno i to je ona rekla pa jij vjeruju hahahahahahaha

VL
Avatar tecnomafia
tecnomafia
08:46 03.04.2014.

To je ono što se zna a sada na red dolazi i ono što se dosad nije znalo.

VL
BA
balic
08:05 03.04.2014.

Kad se jos jednom rodim i budem veliki bit cu politicar... vidim da samo tako mozes sa dve i pol tisuce eura mjesecno u pet sest godina steci veliko bogatstvo i moja zena .. Kad mogu Zarka i njezin muzuz sa nebitnom malom radio postajicom gdje zaradjuje u godini 30 000€ ,a sveukupna vrijednost imovine im je 900 000€ sto nebi i mi.. pljc.. gade mi se lopovi poput nje i Sanadera i Vidosevica. koliko su drapali nisu bili svjesni da ce sami sebe otkriti.

VL
PI
pidohca
08:30 03.04.2014.

no interesanto je čitati,...naime sad su sve novine počele pisati/vjerojatno po naredbi/u negativnom kontekstu dotične šinjorine,a do prije par dana svi članci su bili uvijeni u celofan,...heheheheh...servirka u bolnici...to se znalo i prije 10-ak god.ali niko to nije "smia"napisati,..

VL
DO
doktorica
08:37 03.04.2014.

kao da je imovina ostalih dužnosnika manja?!

VL
NE
neki
07:59 03.04.2014.

Trebalo bi vidjeti što je imala prije 2005 kad je postala županica, te usporediti sa sadašnjom imovinom.

VL
PS
Privatni sektor
07:49 03.04.2014.

Glavno da se ima, a to sto izgleda nikako i nije vazno...poznati sindrom

VL
LU
ludvig989
08:32 03.04.2014.

Ovo je prava socijaldenokracija. Ovo je postenje SDPartije i pravda Josipovica. A sad tek slijedi Sabin slucaj pljackanja dijece u Vukovaru, Sabe kojeg se partija u inat ne zeli odreci, naprotiv.

VL
HR
hrvatina1
08:54 03.04.2014.

I jos nesto dragi citaoci,da ste vi kao obican gradanin imali saznanje o njenom kriminalnom putu i da ste podnijeli prijedlog optuzbe s svrhom da se pokrene istraga protiv Žarke,nista se ne bi desliio!!!Cak da ste bili u posjedu svih dokumenta koje bi posluzile kao dokaz.!!Postoji i sansa da bi dobili i prijavu za klevetanje,nista se ne bi desilo do trenutka dok ne potpalite novinare .Znaci vrhovne pravne institucije jedino rade ako im narede novinare?

VL
Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
08:45 03.04.2014.

Sramota, i to je osoba kojoj naš premijer vjeruje !?

VL
BA
banijash
10:44 03.04.2014.

Marina zna vec par god. da ce njena imovina bit predmet istrazivanja tako da pokradenu lovu treba trazit na drugom mjestu. Marina nije toliko sposobna da moze sama doci na visoke funkcije. Vaznije od Marine bilo bi otkrice ciji jee ona projekt i za koga je tolike godine maznjavla lovu? Sisak je opustosena opcina, a nekad je bio razvijen industrijski grad. Industrija je propala i rasprodana a grad je prezaduzen. Dakle radi se o milijunima eura a ne o par stotina..

VL
DI
Dingač
08:45 03.04.2014.

to je prijavljeno na nju a koliko je prepisala preko djece, roditelja i supruga? zar će njih ostaviti sa opljačkanim? kako to da nije priveden i njezin suprug?

VL
PI
pidohca
08:37 03.04.2014.

svakako,triba dotičnoj šinjorini i čestitati na njezinoj borbi/ustrajnosti...od servirke došla/učila i postala akademska građanka...od švercera turskih zogatula postala županica i ugledna SDP političarka,maškarala se tako da je prominila i ime i prezime te još dodala neko esterajh ili dojč..a e lipo to zvuči kod birača...i na ono na što sam ja najviše ljubomoran...ja iden stariji i sve ružniji,ona isto starija ali svaku godinu sve lipša i poželjnija,...koji je recept..

VL
Avatar Vuglec
Vuglec
08:02 03.04.2014.

Kuuukkkuurrriiiikkkuuuuu! Ako bude pravde nadam se da će i njezina stranka završiti pred sudom, samo pribojavam se kako bi to izgledalo s obzirom na činjenicu da oni priznaju samo sud svoje partije!?

VL
MA
Marinko
08:39 03.04.2014.

Sramota !! Velika sramota,u državi gdje mladi bračni par može samo sanjati nekakvu nekretninu,da netko može imati vrijednosti nekretnina 900.000 eura,znamo da nije u pitanju sposobnost koja je školom stečena,več sposobnost da se na--g--zite nekom tko vam može dati da uživate svoj život bolje od drugih.Koliko ima u nas fakultetom obrazovanih koji rade na "Konzumovim" kasama je li to možda zato kaj su manje sposobni,nije nego kaj nemaju rođaka u politici.Kad bi naši političari imalo imali savjesti to bi ovako trebalo biti:Stranka daje ostavku,jer je ta stranka zahvaljujući tom članu na toj teritoriji dobila vlast,bez mogučnosti daljnje mogučnosti na izborima,pa neka si svatko tko je pošten ostane što duže može.

VL
GL
gigi.lamorozo.9
09:08 03.04.2014.

Žena dok je bila servirka u bolnici nije trebala kuhati,kupovati hranu, i tako uštedila silne novce.HAHAHAHA.

VL
WO
woac
11:19 03.04.2014.

To su ti pošteni, neoliberali. Oni koji riječ "krađa" mijenjaju s riječi "nesposobnost".NE! Svi su isti, ova Merzelica kupi diplomu i srednje škole? Sanjam dan kada će se sve napokon otkriti, pasti svi do zadnjeg. Skrivanje iza kakvih aforizama i kićenih govora, pravde i nove pravednosti. Stoka. U samo pola godine "domaće zadaće" politički sam evoluirao da ne vjerujem više nikome. Svaki dan mi se smiju u lice preko tv-a, novina, iz audija i skupih odjela. TIK TAK ! A vi prijatelji moji ("neću o politici, gadi mi se") čitajte, istražujte i MISLITE. Sve je ovo poslijedica naše političke neukosti. Studenti su znali rušiti vlade, mladi jedino što danas ruše su rekordi u flappy birdovima, selfiji i pm.

VL
BA
balic
09:46 03.04.2014.

Sta je ono Stazic rekao HDZ treba izbrisat ,ajmo ,izbrisimo HDZ i SDP ,svima njima koji su u tim starankama zabranit ponovo u politiku uci u druge stranke... Posaljimo ih na burzu ,smanjimo im place da vidimo sta ce onda..... Dovedimo postene mlade neokaljane ljude i krenimo iz pocetka,preispitajmo njihovo financijsko stanje imovinu ali svima dajmo na znanje . budu li radili ko pretodnici lete i oni i stranka se brise pa da vidimo moze li se ili ne uvesti red u zemlji i politici..

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.