Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
birači u sisku

I tu se glasuje: Listiće zaokružuju u kontejneru!

sisak,glasanje,kontjener,portal (1)
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
1/4
19.05.2013.
u 15:47

Osim lošim životnim uvjetima, pozornost Hrvatske stanovnici Capraške poljane danas privlače i biračkim mjestom koje je, vjerovali ili ne, improvizirano i postavljeno u - kontejner!

Nije lako stanovnicima Capraške poljane koji žive nasuprot Inine rafijerije u Sisku. No osim lošim životnim uvjetima, pozornost Hrvatske danas privlače i biračkim mjestom koje je, vjerovali ili ne, improvizirano i postavljeno u - kontejner!

To ih nije spriječilo da od jutra dolaze na biračka mjesta i glasaju za svoje kandidate za gradonačelnika, župana i članove gradskog vijeća i županijske skupštine. Pohvalno je to jer je baš grad Sisak do 11 sati zabilježio rekord u glasovanju. Upravo je u tom gradu na birališta izašao najveći broj birača u Hrvatskoj, njih čak 15,76 posto.

>>Izašlo 1,5 % birača manje nego 2009., a u Zagrebu 21,8 % više!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije