Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRŽAVNE NEKRETNINE

I Milanović u mandatu svoje Vlade imao čovjeka koji je koristio državni stan, a imao prebivalište u Zagrebu

Nakon posjeta ustanovi za sveobuhvatnu skrb Tigrovi, predsjednik Milanović dao je izjavu za medije
Robert Anic/PIXSELL
04.02.2022.
u 20:17

Riječ je o Vanji Biliću, pomoćniku tadašnjeg ministra Orsata Miljanića, a danas predsjednikova predstojnika

Dok Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa češlja predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića i predstojnika Ureda predsjednika Vlade Zvonimira Frku Petešića, u problemima se našao i predsjednik Zoran Milanović.

Naime, predsjednik Milanović proziva Zvonimira Frku-Petešića, a u mandatu svoje Vlade imao je čovjeka koji je imao višegodišnje prebivalište u Zagrebu i isto koristio državni stan, doznaje Dnevnik Nove TV.

Riječ je o Vanji Biliću, pomoćniku tadašnjeg ministra Orsata Miljanića, a danas predsjednikova predstojnika.

Podsjetimo,Milanović je prozivajući Frku-Petešića poručio sljedeće: "Gledajte, imate samo jednu osobu zasada koja je to pravo brutalno zloupotrijebila, ukrala ga i uživa podršku premijera. To je Frka-Petešić. Zasad vaše istraživačke sposobnosti nisu otkrile nikoga tko je kao Frka-Petešić prijavio mjesto prebivališta kod babe i dide'', kaže Milanović.

 

Komentara 35

JP
josip.pivar11
20:53 04.02.2022.

Pa kakvo je to opravdanje? Pa onda se ništa ne može mijenjati jer je već netko prije nešto krivoga napravio. Pa niti policija ne prizna izgovor da je još netko prebrzo ili pod alkićem vozio. Nečija krivica ne opravdava moju krivicu.

Avatar antikomunist2
antikomunist2
23:17 04.02.2022.

Milanović je, koliko se ja mogu sjetiti, kupio stan od bivšeg direktora Croatia osiguranja neposredno prije nego je postao premijer. Taj bivši direktor nalazio se u sporu s Hrvatskom zbog otkaza koji mu je izrečen. Nakon toga je Milanović postao premijer i prodavaču svojeg stana je omogućio dobiti otpremninu od jednog milijuna Eura. Ali koga to zanima? Da to ne bude na "tapeti" ima se gospodina Frka Petešić.

DU
Deleted user
08:54 05.02.2022.

S Vanjom Bilićem je zapravo bio stvarni prekršaj. Imao je prebivalište u Zagrebu, pa dobio i taj stan na korištenje. E, Milanoviću. Koliko je već isplivalo sumnjivih stvari koje si sredio svojim pajdašima. Sigurno ćemo još štošta doznati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije