Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema je već 13 dana

I Karamarko u Šibeniku zbog slučaja nestale Antonije Bilić

\'nestala antonia bilic\'
Pixsell
20.06.2011.
u 15:00

Policija i dalje poziva muškarca u dobi između 50 i 60 godina, izrazito mršave građe, koštunjava lica i prosijede kose, za kojega se pretpostavlja da je možda vidio registarske oznake kamiona u koji je ušla Antonija Bilić na dan nestanka.

O slučaju nestale 17-godišnje Antonije Bilić iz Drniša, za kojom potraga traje već četrnaesti dan, izjavu za medije će u utorak u 14 sati u Šibeniku dati ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko. Ministar će nakon sastanka sa stožerom zaduženim za potragu u PU šibensko-kninskoj županiji govoriti o radu policije u slučaju nestanka maloljetne Antonije Bilić, kažu u policiji.
 
Inače, nakon subotnje pretrage šireg drniškog područja u kojoj je sudjelovalo više stotina pripadnika HGSS-a i građana te policijskih službi, i nedjeljnog nastavka u kojemu je sudjelovalo četvero spasilaca iz HGSS-a, danas nije bilo novih pretraživanja terena.

– Potraga za nestalom maloljetnicom Antonijom Bilić i dalje se nastavlja. Provjeravaju se osobe koje, prema stalnim dojavama građana i policijskih službenika iz cijele  Hrvatske, fizički sliče objavljenom fotorobotu. Nijedna od tih osoba dosad nije dovedena u izravnu vezu s nestankom maloljetnice. Osim  toga, pregledavaju se i analiziraju zapisi nadzornih kamera na autocesti, graničnim prijelazima, benzinskim crpkama, parkiralištima  i slično, a do sada pregledani materijali detaljno se i analitički obrađuju. Također se provjeravaju podaci u svim prijevozničkim tvrtkama koje imaju teretna vozila slična traženom vozilu – poručio je načelnik PU šibensko-kninske Ivica Kostanić.

Nadalje, ponovljena je molba policija muškarcu na kojega je svjedok Frane Bilić, umirovljeni policajac i susjed Antonije Bilić, još prije nekoliko dana upozoravao rekavši kako ga je vidio da stopira na mostu preko Čikole desetak metara niže od nestale djevojke.

– Budući da se do sada policiji nije javio muškarac starije dobi, za kojega imamo informaciju da je u vrijeme ulaska nestale maloljetnice u kamion bio u blizini, molimo da ga u svojim medijima pozovete da nam se javi radi prikupljanja dodatnih informacija. Molimo da i dalje pozivate građane da nam dostavljaju  korisne informacije o nestanku maloljetne Antonije Bilić – kaže policijska glasnogovornica Marica Kosor.

Inače, poziva se muškarac u dobi između 50 i 60 godina, izrazito mršave građe, koštunjava lica i prosijede kose, a pretpostavlja se da je stanovnik nekog od sela u zaleđu Drniša. Smatra se da je možda vidio registarske oznake kamiona u koji je Antonija Bilić ušla na dan nestanka.

Komentara 11

PO
ponekad
15:40 20.06.2011.

kasno kara-Marko na Kosovo polje stiže.

OB
-obrisani-
16:17 20.06.2011.

Jeeeeeeeeee,,pa moral je KaraMrko čakat da Pederi odu,jer oni su bili najvažniji. Sad bu on videl gdi je ta Antonija.

YO
yocko
20:32 20.06.2011.

o da Karamarko če puno pomoč u istrazi možeš mislit, to da je lopovluk za sakriti pod tepih to bi on znao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije