Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lokalni izbori

HSP-ovci će u Osijeku podržati Krešimira Bubala

'21.01.2012., Sisak - Predsjednik HSP-a Danijel Srb, Mirko Duspara i potpredsjednik stranke Veljko Novak govorili su o razlozima izbornog neuspjeha i stanju u HSP-u nakon izbora, te o stavu stranke ok
'Nikola Cutuk/PIXSELL'
26.05.2013.
u 11:47

Kroz nekoliko dana i osječko-baranjski HSP očitovat će se koga će u drugom krugu podržati za župana.

HSP-ovci nisu zadovoljni izbornim rezultatom kojega su ostvarili u Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji. Poručio je to danas pred novinarima stranački predsjednik Daniel Srb objašnjavajući kako njihovi \"birači nisu prepoznali temeljnu poruku\".

- No, na nacionalnoj razini smo ostvarili rezultat s kojim smo zadovoljni jer smo ušli u osam županijskih skupština. Poruka je to da smo živi i da je isključenje Ante Đapića rezultiralo prijelazom 2000 novih članova - rekao je on.

U drugom izbornom krugu za osječkog gradonačelnika, dodao je Srb, podržat će aktualnoga Krešimira Bubala jer, smatra, dijele iste vrijednosti. Kroz nekoliko dana i osječko-baranjski HSP očitovat će se koga će u drugom krugu podržati za župana.

- Pozivamo stoga birače da iziđu na izbore - poručio je. Glede ujedinjavanja pravaških opcija, Srb je kratko odgovorio: \"Apsolutno da na programskom, a ne na trgovačkom modelu\".

>> Gotovo 350 članova HSP AS iz Gradišta prešlo u HSP!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije