Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
demanti
Povratak na članak

Hrvatska odvjetnička komora: Nije točno da je L. Uglešić odvjetnik

Osoba imena i prezimena Lovor Uglešić nikada nije bila upisana u imenik odvjetnika Hrvatske odvjetničke komore.

Komentari 88

BA
baš
11:54 07.06.2010.

Priče o obiteljskom nasilju su sada in! No, obitlejsko nasilje je vrlo široko postavljeno i nitko ne utvrđuje (ili vrlo rijetko, a onda i vrlo nestručno i površno) druge oblike nasilja osim fiičkog. I takvo nasilje je teško dokazivo, a psihičko i drugi oblici još teže. Policija i sudstvo bi mogli raditi tjednima samo istraživanje jedne prijave nasilja. Zbog toga se napiše ono što netko kaže, ako slučajno ima kakvo crvenilo kože ili slično ode se liječniku, pa i on napiše nešto (jer se eto to od njega očekuje) i onda sve skupa to dođe kod suca, a on ne imajući vremena, volje i dokaza odreže kaznu. I to je to. Osuđujem svaki oblik nasilja, bilo koga nad bilo kime, ali ovo danas što se događa u nas više nije normalno, zapravo nije niti blizu normalnoga. Neko nekoga mrko pogleda, a rod je u krvnoj lzi do četvrtog stupja ili u tazbini do 2 stupnja, slobodno neka zove policiju i neka prijavi njušku, taj će biti priveden, saslušan, i vjerojatno kažnjen. Jer i to je nasilje, samo ga treba dobro obrazložiti. U ovom slučaju mnogo toga je nepoznato, kao npr. kakav je radnik bio njen otac tijekom karijere, kakva je ona radnica, kako se inače ponašaju u odnosu na ljude, itd.itd. Ali obzirom da je tip blizak pravu i sudskim krugovima možda je ovo prilika da nešto novo naučimo.

VL
MI
mica1111
11:55 07.06.2010.

...ma dragi moji...al i vi nasjedate na pisanje novinara... ...a gdje je druga strana..,zašto se nije dogvorila s ocem o mjestu i trenutku viđenja...,a ne sa njegovom sadašnjom ženom... ...što je zapravo željela ...da li upoznavanje ili zaostale rate alimentacijeje koje joj eventualno nije plaćao zajedno sa kamatom...i predbacivanja razočaranog djeteta... ...pa nitko normalan neće nasrnuti na nekog iz čistog mira,pa makar to bila i tvoja neželjena kćer... ...stvar je prikazana na ovaj način i za osudu je...,ali svi znamo da je život puno kompleksniji...

VL
AJ
Ajduk
12:01 07.06.2010.

Moguce da je Bio Ugledan, ali nakon ovoga !!??

VL
OB
-obrisani-
12:02 07.06.2010.

Mico, Ugo kajvez će i tebi sad reći da uključiš mozak. On ga je, misli, uključio kad je čitao ovaj tekst. Naravno da si u pravu. Tekst je veoma sumnjiv. Prvo šta je ona radila u njegovoj kući bez dogovora sa njim? Tek kad to razjasnimo možemo na druga pitanja a jedno od važnijih je koje to vidljive telesne ožiljke ima i ko je to konstatovao.

VL
KR
kresimirica
12:49 07.06.2010.

(...)član ugledne dubrovačke obitelji,(...) UGLEDNO znači da uživaju izvjestan ugled u društvu, a sad bumo morali analizirati zbog čega su to ugledni!? Po ovom odvjetniku koji ne želi priznati svoju hčer nemreju biti! Ak je ju lepo bilo napraviti ondaa mora bit lepo i hraniti ju, odgajati ju i tak napred. Al mi živimo još vavek u MAČO državi, a naše su žene samo prividno slobodne, naše obaveze prema djeci daleko od svakog katoličkog naučavanja. Ugledna obitelj vjerovatno stiče ugled i putem svojih vjerskih obaveza... a koja bi to primarna obaveza bila? Odgovornost za svoje dete i obitelj! Tek iza toga dolaze Očenaši i Zdravemarije, naručivanje sv. maše za pokojne itd. Jako mi je žal ov mlade i lepe lječnice. Tak lepa i pametna a mora patiti zbog ovog neotesanog pravnika koji najvjerovatnije živi od izvrtanja istine a ne od prava i pravednosti kao takve. Al odvjetnici i amasadori znaju biti nasilni, neznam zakaj, al eto pratila sam situaciju na novinama: Nobilo, Čučić, Bošnjak... kaj su na večoj poziciji i čim več penezov imaju to su nasilniji. I vavek su žrtve deca i žena!

VL
KO
kompa
12:54 07.06.2010.

ako smije Nobilo po ulici i kuci mlatiti zasto ne bi i ovaj odvjetnik uradio to isto ,,vidio je kako je na kraju prosao Nobilo,,, poruka,samo udaraj ako si odvjetnik ne biraj mladji ,manji ,zena,invalid dijete

VL
OB
-obrisani-
11:33 07.06.2010.

hehehehehe jos je dobro i prosla, otac jedne druge vjere bio bi kupio kartu u jednom smjeru-na drugi svijet

VL
UK
Ugo Kajvez
11:39 07.06.2010.

07.06.2010. u 11:31h kurcula . Malo uključi mozak, žena došla PRVI PUT nakon 30 godina vidjeti svoj biološkog oca. NEMA opravdanje za bilo koga da se divljački ponaša .... NI ZA BILO KOGA ... prema BILO KOJOJ OSOBI .......... Bezz obzira na njegove na osobne probleme, pogotova kao tobožni \"intelektualac\" odvjetnik, pogoto što treba poznavati zakon o nasilju, to je teški primitivac divljak kojeg drštvo treba naj strože sancionirati. KAKO ON MOŽE ZASTUPATI PRAVDU kad se sam NE PRIDRŽAVA što mu treba biti \"u krvi\" ....?? ......... Nadam se da pravosudje će ovo strogo kazniti ....... trebalo bi mu i još zabraniti raditi kao advjetnik jer RUŠI UGLED odvjeticima ..........

VL
Avatar arcanius
arcanius
11:41 07.06.2010.

NIKAD muškarac NE SMIJE udariti ženu!!!!!..... niti svoju niti tuđu niti kćer niti ijednu!.....

VL
AN
Andreeejjj
11:42 07.06.2010.

Ovaj ovjetnik, bez duse i srca, vidimo kakav je do svog djeteta, zamislite kakav tek odnos ima do svojih stranaka-klijenata? Pa gospodjica je njegova hcer, za koju se nikada u svih 31 godina nije ni pitao, vidio, pogledao, pomazio svojeje dijete, cak ni platio alimentacije? S sada nakon 31 godinu njezine muke, jos ju brutalno istuce, povrijedi, izblamira, degradira, unakazi....?!? Kakav je to (NE)covijek, Boze moj?

VL
RE
reason
11:50 07.06.2010.

Ma može on bit odvjetnik, direktor, princ što god, uglavnom tip je smeće, govno od čovjeka.. čitah negdje da se sa kćerkom za susret dogovorila njegova žena..e jadna li je ta sada..

VL
KR
krivoustii
11:50 07.06.2010.

Rusi ugled odvjetnicima? Sto je to ugled odvjetnika? :/ Nista cudnog nema u ovome...

VL
Avatar arcanius
arcanius
11:51 07.06.2010.

kojom ju je rukom udario?... ta ruka na panj i odvojiti je od ostatka govna... ako je obje koristio, e jebiga rođo, ne buš više drkicu nabacival :D

VL
DR
dreamteam
14:03 07.06.2010.

Ugledni dubrovacki odvjetnik.....Nije tesko postati ugledni odvjetnik kod nas. Nadam se da ce njemu sada trebati jedan drugi,bolji ugledni odvjetnik

VL
PA
papaciune
14:29 07.06.2010.

@ kurcula - jel\' ti branis ovu sotonu kojem je trebala saka ili dvije da se obracuna sa zenskim rodom? jaki neki odvjetnik koji je trebao da upotrijebi \"govorni mozak\" i raspravi spornu situaciju. savjetujem gospodji-ci da upotrijebi dokazani uradak: sprej u oci i zatim baseball palicu po govn.rskoj glavi...baseball (oko) za oko, baseball(zub) za zub.

VL
DO
doktorica
14:30 07.06.2010.

Sramota za odvjetnike,treba ga isključiti iz Komore!

VL
KU
kumajela
14:30 07.06.2010.

Najgori ološ mota se po sudovima.

VL
PG
praseca gripa
14:50 07.06.2010.

Hvala Kuma Jele! Htjedoh i ja povuc paralelu prema ovom drugom,a i sire,ali sam mislila da citatelji shvacaju o kakavim se anomalijama u drustvu radi. Na kraju krajeva,za greske i divljastvo pojedinaca ipak strada kompletno drustvo. Zato se i kazee da nam je pravosudje \"u banani\".

VL
KO
kompa
14:56 07.06.2010.

+ - 07.06.2010. u 13:44h ankicascreiber je napisao/la: Ugledan Odvjentink i Sudac HA HA HA HA HA vecernji kada cete nauciti da rijeci odvjetnik i ugledan ne mogu ici zajedno!!!!! Taj tip je neka HDZnjara, postao je sudac preko politickee moci, vjerovatno je bio i neki brantelj i zaledu, sada ima HDZnjarsko zalede i misli da moze sve u zivotu. smece, smect totalno smece. Ako vec zelite pravdu, stavite i njegovo ime i sliku kao sto ste stavili i sliku ove nesretnice. Drustvo ce njega totalno izopciti. nasilnici nemaju stranku i stranacku dozvolu da tuku nejace od sebe,, sto hoces reci da je Nobilo HDZenjara ,,,ili,,, nema predznaka zapamti,,,, ciji je Marinovic,,,isto HDZenjara..... razmisli malo prije nego lupnes nesto

VL
DH
dhod
12:37 07.06.2010.

Bez obzira na pozadinu samog slučaja nasilje nije dopustivo ni u kojem obliku i nema opravdanja osim možda prema Slovencima.

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.