Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Televizija ORF
Povratak na članak

Hrvatska – novo dijete koje zadaje brige europskoj obitelji

Pod naslovom "Dijete koje zadaje brige prije ulaska u EU“ u dnevniku je istaknuto da se Hrvatska nalazi pred velikim izazovima.

Komentari 25

Avatar wratnik
wratnik
11:50 03.03.2012.

+ - 02.03.2012. u 14:29h kvakva je napisao/la: Ima li koja EU država prvoga potpredsjednika Vlade na sudu zbog ubojstva dvije osobe u prometnoj nesreći... --------------------- Ili, imali ikoja Eu-Drzava jednog premijera kojem se sudi za peterostruku pronevjeru???

VL
RO
rogstrug
14:26 02.03.2012.

Mi imamo Čačića...pa što da nas sve to zabrinjava...gluposti! U novoj vlasti nema korupcije , nema dizanja harača na 25 %, nema politički podobnih kadrova, nema lopova..

VL
KV
kvakva
14:29 02.03.2012.

Ima li koja EU država prvoga potpredsjednika Vlade na sudu zbog ubojstva dvije osobe u prometnoj nesreći...

VL
BR
Brandfackel2
14:43 02.03.2012.

Ako je taj usrani birokratski mastodont što se zove EU bez problema progutao jednu Bugarsku ili Rumunjsku, ne vidim niti jedan razlog da se boje malene Hrvatske. Šteta što nas vode mlohave pičkice od političara koji nemaju muda odbrusiti ovakvimm političarima i piskaralima da je Hrvatska, nakon što je razorena ratom, uništena ultrakleptokracijom upravo od strane onih koje je instalirala ta ista EU... Oni izvana su nam instalirali ove komunističke propalice koje su sada na vlasti, oni su nam instalirali i Sanadera i ako je netko sukrivac za slom hrvatskoga gospodarstva to je svakako EU!!!

VL
Avatar bok
bok
14:59 02.03.2012.

Lovica samo tamo dolazi gdje ju se zeli i gdje postoji prilika z aoplodenje. A drustvo u kojem se velika lova ili medunarodna dionicka drustva nazivaju pogrdno \"krupni kapital\" ona ni ne zeli doci. Pa nikto nije blesav da svoj novac ulaze tamo gdje nije dobro dosao, gdje ga zbog ulaganja maltretiraju ili gdje nekakvi pametnjakovici misle da mogu muljati.

VL
OS
osica
15:23 02.03.2012.

....\"Stoga je ..... Hrvatska suočena s masovnim odlijevom mozgova visokoobarzovanih mladih Hrvata\" To znamo i mi ovdje u Hrvatskoj, pišemo, bunimo se po forumima , \"možemo se derati ko jarci \" ali naša \"elita na vlasti\" na našu veliku žalostlost niti čuje niti mari za to. Pokazali su već u ova dva mjeseca da njima trebaju prvenstveno podobni. obrazovanje znanje kompetencije - nisu važne...... i sve to u ime Hrvatske.

VL
MO
mozel
15:46 02.03.2012.

Zasto se Hrvatska ne ugleda u Kinu ? u Kinu su strani ulagaci ulozili vrijednosti u oktolionima a koje su proizvodi obuhvatili cijeli svijet sa proizvodima pocev od elektronike pa nadalje. Jeftina radna snaga,manji PDV ali uz kontrolu one drzave koji je ulozio i proizvodi.U Hrvatskoj dokeln dobije papirologiju vise utrose nego za izgradnju jedne tvornice pa tko ce tu da ulaze ?.

VL
Avatar bok
bok
16:37 02.03.2012.

@Mozel:A cuj u Kini rade za 2-3 € na dan, zagazivanje okolisa nikoga ne zanima, cuvanje zdravlja i li opci uvjeti rada ne zanimaju nikoga...Kreativnost nije bas jaka strana azijata opcenito a ljudi su navikli sutjeti jer ako pisnu dobiju po glavi kao nekada kod JBT-ovih komunrajra

VL
BB
brle brkić
17:35 02.03.2012.

Raz...ali smo mi i složenije države a tako ćemo i EU.

VL
BK
B Kosa
18:13 02.03.2012.

Mozel prija mjesec dana Obama je molio presjednika I PHON CO da prenese neke pogone iz Kine u SAD on mu je odgovorio da nemoze nikako da mu se neisplati Kinezi su napravili i spavaonice za radnike uz samu firmumu tako da mogu raditi sto bolje Mislim da Hrvatska i nije najveci problem ima in i gori valda smo bolji od Grcke

VL
OB
-obrisani-
18:15 02.03.2012.

Crveni austrijaneri samo brinu o ulagaNJIMA, a nebi se osvrnuli na katastrofalno poslovanje i korupciju hypo-banke i ostalih njihovih \"uzornih\" subjekata - konačno, i sranadera su nam oni poslali da rastače HDZ i dovodi na vlast crvene, kao i u austriJU

VL
OB
-obrisani-
18:17 02.03.2012.

b kosa - neki jugofili hvale komunizam i kinu, a u kini je pravo robovsko stanje - radnici spavaju na madracima uz radna mjesta, bacaju se sa prozora na glavu....

VL
Avatar Khuen-Héderváry
Khuen-Héderváry
18:30 02.03.2012.

Dijete treba dobro nalupati po stražnjici, navuči za uši i poslati u kut dok se ne upristoji. Na stranu hiperbole potreban nam je uprava stranaca jer je Hrvatima potrebnija zaštita od hrvatskih političara i sindikalaca nego zaštita od EU ili kapitalizma.

VL
CA
campa
18:51 02.03.2012.

Evo nismo ni ušli u EU a već dobivamo packe i proglašavaju nas problematičnima.Što će se događati kad uđemo u uniju,valjda ćemo u karantenu gdje će nam po potrebi davati lizalice da vidimo kako su dobri.Pelene čemo zbog uštede dobivati več korištene jedamput prane.Zbog našeg mentalnog zdravlja i uzrasta o nama će dobro brinuti evropske banke koje će sa našeg mlijeka brati vrhnje kako nebi postali predebeli a stolica bi bila rijeđa i tvrđe.

VL
DO
DoktorAmer
19:32 02.03.2012.

...."Stoga je ..... Hrvatska suočena s masovnim odlijevom mozgova visokoobarzovanih mladih Hrvata" Ka o sto neko rece, Tudje ne cemo, [iako itekako trebamo], a svoje tjeramo [narocito one pametne]. Samo procitajte komentare ovdije, opcu ogorcenost na strance, uglavnom jer govoree istinu; pa tko bi tu ulagao. Ipak jedna razlika od gGrcke, oni su privukli novac, postali bogati i visoko placeni, pretjerali, pa sad placaju cijenu. Hrvatska nece postati bogata, jer novac nece doci.

VL
JA
japa
09:33 03.03.2012.

Čitam i mislim si, pa mi smo stvarno država jadnika. Sad je i Austrija crvena! Austrija je inaće najveći ulagać u Hrvatsku ako su to neki zaboravili. Ako ti isti misle da nama ne treba strani kapital......pa neznam. Što se tiće onih koji spominju radnička prava u Kini (ne mislim reći da ih ima) njima savjetujem nek se malo informiraju kako se u našoj njihovoj ponašaju prema radnicima (stečajevi, rad bez plaće, rada a plaća minimalac)!

VL
BR
braniteljbrojdva
19:08 03.03.2012.

Opca panika u Hr, Bicemo gori od Srbije i Albanije-, Ostace starci , neobrazovani i grupica-mafija politicara koja i kao pokusava izvuci drzavu iz globalne krize- pa se oslanjaju na EU - sa nadanjem - Ako smo mi nesposobni- valjdamo mi nesposobni- valjda ce biti netko da ovo sve izgladi. Oni nisu tu da dijele poklone sirotoj Hr. nego da je ogule - ako se sta jos i ima oguliti.. U najmanju ruku - mogu nastaviti odlaganje nuklearnog odpada u Jad. more-- Sta je koga briga za to ,,>>? jel/?

VL
AG
Agramer198
22:53 03.03.2012.

Dajte molim vas, grčki scenarij s neredima se mogao dogoditi samo dok je HDZ bio na vlasti, oni kaj su tada s pjenom oko ustiju se derali i bacali pred policiju su sada doma i čekaju nove izbore kada će im gospoda s Iblerovog trg opet tutnut 200kn i poslat ih na cestu...

VL
LU
lutomirski
08:13 04.03.2012.

Hrvatski narod je izgubijo nadu za buducnost, sta on god pocne ovi ga udare u mozak ili novcanik, zato tu nema vise buducnosti i ne trsi se niko vise jer ne vjeruje da ce ga platiti..

VL
Avatar kravata
kravata
07:58 04.03.2012.

vidim da ima moji mišljenika, bili su ljudine protiv policije kamenovali i razbijali a možda su to ipak djeca od kukuriku i kukurike pa su danas pilići sad ćekaju da je kvoćka ostavi.da opernate da nastave kad budu ne samo nezadovoljni već i gladni.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.