Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jovanović uzvraća:

'Hrvatska je uređena država u kojoj se nikoga ne smije vrijeđati'

Željko Jovanović
Sanjin Strukic/PIXSELL
16.03.2013.
u 10:34

Mogu samo reći da takvi istupi nisu vrijedni mojih riječi. Svi koji kažu da je to nekakva politika su zlonamjerni.

Uoči sjednice Glavnog odbora SDP-a, ministar sporta Željko Jovanović kratko je prokomentirao jučerašnji ispad Dinamovog izvršnog dopredsjednika Zdravka Mamića u kojem ga je žestoko izvrijeđao po nacionalnoj osnovi.

- Mogu samo reći da takvi istupi nisu vrijedni mojih riječi. Svi koji kažu da je to nekakva politika su zlonamjerni. Dakle, ovo je dokaz da je Hrvatska uređena država u kojoj se nitko ne može vrijeđati po nacionalnoj, rasnoj, vjerskoj i bilo kojoj drugoj pripadnosti -rekao je Jovanović.

Na tvrdnju novinara da je upravo premijer Milanović cijeli slučaj spustio na političku razinu Jovanović je rekao kako se ne bi složio s tom tvrdnjom.

>>Mamić: Srbin Jovanović mrzi sve hrvatsko, uvreda je za mozak

 

Komentara 4

Avatar Khuen-Héderváry
Khuen-Héderváry
14:26 16.03.2013.

Znači nije mi dopušteno vrijeđati nesposobne korumpirane političare? Drago mi je što se oživljava verbalni delikt.

SM
smrad
15:57 16.03.2013.

Gospodin Jovanović bi se također trebao prisjetiti svoje izjave da bi se Mamić trebao pogledati u ogledalo a onda pljunuti u ono šta vidi.Jovanoviću većina ovog naroda to smatra vrijeđanjem.Jovanović bi kao ministar trebao malo više paziti kako se ponaša,jer se njegovo ponašanje gleda više nego ponašanje jednog Mamića.

BR
brodludjaka
18:46 16.03.2013.

Hrvatska nije uređena država i još će puno vremena proteći dok i to ne doživimo. Stoga treba napokon pokazati na određenim primjerima i jedinkama kako funcionira civilizirana i uređena država. Pa će ruznih, neciviliziranih i loših primjera biti sve manje,, a i svi ostali koji spadaju u skupinu poluljudi, će imati primjer gdje i kako mogu lijepo provesti koju godinu svoga zivota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije