Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSS

Hrg: Ne mogu naći ništa uspješno od ove Vlade

Hrg Radić
Ivica Galović/PIXSELL
16.12.2014.
u 22:06

Po njemu nema ničega od mjera ruralnog razvoja i očuvanja života u ruralnim sredinama, osiromašena je lokalna samouprava, a nije prihvaćeno ni smanjenje PDV na hranu na 10 posto što bi zasigurno podiglo potrošnju.

Na godišnjoj programskoj skupštini Županijske organizacije Hrvatske seljačke stranke za Požeško-slavonsku županiju, kojoj je nazočio predsjednik stranke Branko Hrg, analiziran je rad u proteklih godinu dana, te dogovaran nastup na predstojećim izborima.

- Pokrenuli smo niz projekata u poljoprivredi među kojima je najznačajnije navodnjavanje prvih 500 hektara obradivog zemljišta, županija funkcionira unatoč ogromnim kreditnim obavezama, a uz jačanje rada u općinama i gradovima proveli smo brojne aktivnosti uključujući pomoć stanovništvu poplavljenih naselja – istakao je u izvještaju o radu predsjednik HSS-a Požeško-slavonske županije Željko Jakopović, koji je i zamjenik župana za gospodarstvo. Upozorio je da Ministarstvo poljoprivrede nema kriterije za povlačenje novca iz EU za ruralni razvoj pa time i poljoprivredu, a ugrožen je i opstanak obiteljskih gospodarstava koja ne mogu proživjeti teret poslovanja.

- Nisam sretan što ne mogu pronaći ništa uspješno od ove Vlade jer nema najavljenih decentralizacije, smanjenja plaća i administracije – kazao je na skupštini predsjednik HSS-a Branko Hrg. Po njemu nema ničega od mjera ruralnog razvoja i očuvanja života u ruralnim sredinama, osiromašena je lokalna samouprava, a nije prihvaćeno ni smanjenje PDV na hranu na 10 posto što bi zasigurno podiglo potrošnju.

- Moramo ići na teren među ljude, kako bi osjetili njihove probleme i svakodnevni  život malih sredina, jer to vraća povjerenje u HSS kao našu najdugovječniju stranku- naglasio je na kraju Hrg.

Ključne riječi

Komentara 6

BU
Bubalamala
00:00 17.12.2014.

To je i narod primijetio da ti nemožeš, zato i ne glasuju za tebe !

Avatar Dameanu
Dameanu
00:41 17.12.2014.

ha ha ha

VV
Vrazje Vjestice
08:37 17.12.2014.

a čuj sad ovog lika, pa kakav kredibilitet on ima? na izborima dobija manje glasova nego ima članova svoje familije, pa za njega valjda niti njegova žena ne glasa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije