Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HND u pismu EU zastupnicima:
Povratak na članak

Sloboda medija pogoršala se dolaskom Domoljubne koalicije na vlast

HND podsjeća da je još u travnju prošle godine čelnik HDZ-a Tomislav Karamarko najavio revizionističku politiku kada njegova stranka dođe na vlast, poručivši da će tada građani moći samo u svojoj kući misliti što hoće, ali ne i u javnosti te da će novinari morati podržavati takvo ponašanje vlasti

Komentari 45

VE
verakruz
18:29 11.02.2016.

Ovo je očiti dokaz da je lustracija neophodna i da će se morati provesti. Startao je ministar Hasanbegović, zato su se crveni propeli na zadnje noge. Ah, da . zaboravio sam nažalost, bivšeg ministra Crnoju, koji se zaletio izjavo o registru izdajnika, umjesto da je samo šutio i radio. Hoćemo lustraciju, smijenite Radmana, Rakićku i rukovodstvo HINA-e.

VL
Avatar Tigar63
Tigar63
18:15 11.02.2016.

Ovaj tekst kao da je pisan na Iblerovom trgu , novinari crvenih kmera još se nemogu suoćiti sa situacijom u kojoj komunisti više nisu na vlasti a takve su im hvalospjeve pisali.

VL
IV
ivanpiplica17
18:09 11.02.2016.

Ili su mediji ispucali sav repertoar pogrdnih riječi na račun Hrvatske pa u nedostatku smatraju se zakinuti slobodom

VL
K2
kritičar_2
18:27 11.02.2016.

Provesti nemilosrdnu čistku u svim HR medijima.Jugo-četničkim novinarima zabraniti bilokakav javni rad."Bauštele" ih čekaju uz broto 3300,oo kn.Ako im je to malo,brodogradilišta trebaju varioce uz primanja 5500,00 kn neto.

VL
NI
ninja72
18:07 11.02.2016.

HND- prestanite citati partijske stripove; biti cete pametniji.

VL
DD
ddh
18:25 11.02.2016.

Ovi modeni jednoumno i crveno fasisticki nastrojeni sire lazi, spletkare, podmecu i izvrcu istinu naopako. Velika vecina tih t.zv. "novinara i novinarki" su najcesce paraziti drzanog proracuna, svi zajedno jedino u sluzbi partije prostaka i crvenih fasista s Iblerovog trga.. O kojoj to medijskoj slobodi ti paraziti i pobornici komunistickog jednoumlja pricaju? Jer vise vrijedjati i ponizavati vecinu hrvatskih gradjana, nego sto to rade perfidne figure ljevicarskog novinarstva nije skoro niti moguce. Ispljuvali su i izvrijedjali su sve i svakoga, izvrijedjali su sve gradjane gradjanke opcije izvrijedjali su cieli Katolicku crkvu i sve katolike, a izvrijedjali su i vrijedjaju dan danas sve Hrvate kojima je rvatska na srcu. Vodili su i vode psiholoski rat protiv branitelja, udruzuju se sa cetnicima i stvaraju pete kolone Save Strbca po Hrvatskoj, a sad bi vjerojatno htjeli i prijeke sudove i masovna strijeljanja svih onih koji ne misle kao oni. Ta propaganda i demagogija je dosad vidjena jedino u Trecem Reichu kod Hitlera, vidjena je kod Staljia i zlocinca Broza. Plako ali sigurno dolazi vrijeme ka ce civiliirni gradjani Hrvatske tim politicki korumpiranim iprostituiranim medijima reci jedno veliko DOSTA. Dosta je vrijedjanjagradjana Hrvatske, dosta je vrijedjanja domoljubnih ossjcaja, dosta je vrjedanja pokojnog Predsjednika i dosta je tog fasistickog navianja za ovampirane prostake oko prostackog Führera ilanovca.

VL
Avatar abakus
abakus
18:44 11.02.2016.

Normalno da se sloboda medija lijevoliberalne opcije koja je za vrijeme svoje vlasti praktički držala medijski monopol pogoršala promjenom vlasti. Sada, naime, više ne drže monopol, već imaju samo 99,7% medija pod sobom u odnosu na ranijih 99.9%. Značajno pogoršanje i slažem se da imaju pravo protestirati. Sram bilo desničare koji su uspjeli pridobiti ukupno 0.3% medijske pokrivenosti! Sram ih bilo! Zar nisu čuli da lijevoliberalna opcija mora imati punih 99,9% medija pod sobom da bi se mediji u nekoj zemlji smatrali slobodnima?!

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
18:31 11.02.2016.

Leković iz HND pisao hrvatskim zastupnicima u EU parlamentu optužujući Karamarka.Lekoviću dali te tko uputio da je većina i to 4 od 6 hrvatskih zastupnika u EU parlamentu iz HDZ.i zašto si optužio.dali je netko danas zanranio Novosti zbog blaćenja ministra kulture.nije.eto to ti je sloboda medija .kukate vi jer kako prošle godine reče Duka" sada su na vlasti naši pa nam daju,kada dođu vaši neka daju vama". neće ministar dijeliti svojima ali neće ni vama i to je ono što vas najviše boli.novčanik.

VL
Avatar Frano1
Frano1
18:30 11.02.2016.

Vi novinari ugroženi, smanjene vam slobode. Stvarno jadna izjava. Milanović je rekao da će napraviti pakao novoj Vladi a to radi svojom produženom rukom - medijima. Hajde objavite snimke na kojima Kotromanović i Matić pjevaju ustaške pjesme, objavite snimku na kojoj Matić i Glavašević vrijeđaju poginule Hrvatske branitelje. Sram vas bilo, gori ste nego mediji u Srbiji 90.-ih godina. Danas me napustio ponos hrvatskog branitelja i preplavio me stid zbog vas. Ne pripadam narodu kojem vi pripadate, hrvat ne može biti tako podao.

VL
Avatar Frano1
Frano1
18:41 11.02.2016.

Tražite slobodu da možete ljudima uništavati živote. Što ste napravili g. Crnoji, što radite Ministru Hasanbegoviću i Predsjednici Republike? Mi samo tražimo jednak tretman i zastupljenost u medijima. Da bi vam vjerovali da ste iskreni objavite snimke Matićeve i Glavaševićeve izdaje, napišite koju riječ o Kotromanoviću i Matiću gdje pjevaju ustaške pjesme, dajte da vidimo Grčićeve slike s barikada, dajte nam informaciju za što je Zoka dao Pupiju zgradu vrijednu 6 mil€. Napravite to i sigurno nećete biti ugroženi, bar ne od desnice.

VL
PO
pozornik66
18:34 11.02.2016.

Lustracija pod hitno

VL
AN
aniva
18:34 11.02.2016.

Ovi su totalno pukli.....

VL
Avatar ČEPlN
ČEPlN
18:35 11.02.2016.

e h,,, ovi nisu utacunljivi njima nema suda zato i mogu pricati sto zele

VL
Avatar dusko.besenic.3
dusko.besenic.3
19:05 11.02.2016.

Šta je mediji,Hasanbegović se polako iscrpio i sada nastavak "Zorangutanovog pakla" okrećete na Kmarka "KOJI ĆE GUŠITI MEDIJSKU SLOBODU"?! A Milanović ju je poticao dok nije 100% počela raditi u njegovu korist i SADA BI TO POSLUŠNICI NJEGOVALI I DALJE?! Evo,gledam glavni Dnevnik,na HTV-u... pa to je dostojno najtvrđeg doba staljinizma! Ma ne samo obaviti lustraciju,nego vas pohapsiti kao što su to radili Milanovićevi predhodnici! U komunjarskom stilu:"Smrt neprijateljima Hrvatske,hrvatskog naroda i svih poštenih građana Hrvatske"!

VL
BA
bakulušić
18:46 11.02.2016.

U Hrvatskoj nikada nije bilo slobode medija jer Hrvatskom još uvijek vlada "antifašističko" jednoumlje. Tamo gdje je jednoumlje, nema slobode. U Hrvatskoj je potrebna lustracija koja će maknuti kadar iz komunističkih inkubatora, Hrvatskoj je potrebna demokratizacija i spoznaja o vlasničkim strukturama kapitala u medijima a tek nakon toga možemo očekivati medijske slobode ili slobodu medija. Dakle, nebitno je tko je na vlasti jer ni jedna vlada do sada nije učinila ono što treba učiniti. I dalje su obmane na djelu.

VL
DU
Deleted user
18:46 11.02.2016.

Tko je ovima dao pravo da se nazivaju ''Hrvatsko''????

VL
DU
Deleted user
19:01 11.02.2016.

Nema to nikakve veze sa lijevoliberalnim stavom već jugočetnička propaganda pod nazivom HND.

VL
PO
pozornik66
18:50 11.02.2016.

Ja , vidim kako ih se kontrolira kad nasrću na Ministra , čak ih se baca na pod, sramota. Jadnici nije im ni kavicu platija a kamo li ručak

VL
Avatar IcoPost69
IcoPost69
21:53 11.02.2016.

Stepinca otrovali Komunisti,zar to nije sloboda medija.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
19:06 11.02.2016.

HND - kaj ste napravili nakon one boljševičke blamaže oko Z1 ???

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.