Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vraća se zima

Hladno, toplo, hladno... Sutra ponovno snijeg, za vikend i -15 °C!

zagreb u snijegu (1)
Patrik Macek/PIXSELL
21.01.2013.
u 09:31

Sutra se očekuje i dalje pretežno oblačno s povremenim oborinama, ali osjetno hladnije nego ovih dana

Nakon obilnog snijega i hladnog vremena koje je prošlog tjedna pogodilo Hrvatsku te "toplog" vikenda i isto takvog početka tjedna, od sutra nas čekaju nove snježne pahulje.

Danas će još, poručuju iz DHMZ-a, biti većinom oblačno, kišovito te i dalje razmjerno toplo. Kiša će biti češća i obilnija na Jadranu i u gorskoj Hrvatskoj, mjestimice praćena i grmljavinom, a najmanje je se očekuje u istočnim predjelima. Najviša dnevna temperatura zraka u gorskim i zapadnim područjima bit će od 5 do 10 Celzijevih stupnjeva, na istoku i Jadranu između 10 i 16°C.

Sutra se pak očekuje i dalje pretežno oblačno s povremenim oborinama, ali osjetno hladnije nego ovih dana. Kiša će biti češća i obilnija na Jadranu, pogotovo na otocima. U unutrašnjosti će u utorak prijeći u snijeg, no očekuje se stvaranje novog tanjeg snježnog pokrivača.

Padaline se s manjim prekidima očekuju do kraja tjedna, a vikend bi trebao donijeti suho i sunčano vrijeme, no i vrlo niske temperature. Predviđa se da će na sjeverozapadu zemlje spustiti i do -15 °C!

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
10:59 21.01.2013.

Hm Da i? Pa zima je inače godišnje doba u kojem pada kiša i snijeg i hladno je. Čistimo snijeg, pijemo kuhano vino, idemo na skijanje i jedemo kobase, jer nam treba malo masti, dakle, kaj nas briga kakvo bu vreme.

Avatar lav_alex
lav_alex
11:12 21.01.2013.

I kako sad ne biti meteoropat?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije