Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Hebrang: Primorac i Vidošević bili su u HDZ-u samo zbog interesa

Andrija Hebrang
Davor Puklavec/Pixsell
07.12.2009.
u 15:14

HDZ na ovim izborima ima samo jednog kandidata za predsjednika - kazao je Hebrang optužujući protukandidate da su napustili stranku čim su uvidjeli kako u njoj više ne mogu napredovati.

Predsjednički kandidat HDZ-a Andrija Hebrang u pratnji mnogobrojnih članova stranke posjetio je Sisačko-moslavačku županiju. Na glavnome kutinskom trgu Hebrang se u govoru osvrnuo na bivše hadezeovce, a sada predsjedničke kandidate.

– HDZ na ovim izborima ima jednog kandidata za predsjednika, a Dragan Primorac i Nadan Vidošević bili su u HDZ-u samo dok su u stranci imali osobne koristi - rekao je Hebrang.

Poručio je kako želi vidjeti Hrvatsku u Europskoj uniji ravnopravno sa ostalim članicama, a koliko će Hrvatska imati potpore u Europskoj uniji,  ovisit će poglavito o programima koji moraju biti stručno pripremljeni.

Na kraju je dodao da je Vlada poduzela sve mjere za Petrokemiju koja će i dalje biti oslonac kutinskoga gospodarstva.

Komentara 34

PI
Pippo9
15:29 07.12.2009.

Dragan Primorac Je kandidat koji se ulizuje hrvatskim braniteljima ali malo je poznato da je on deserter domovinskog rata. Napustio je RH nakon zabrane izlaska iz zemlje u jeku najvećih borbi. Otišao je u SAD kao specijalist pedijatrije , međutim 6 puta je pao na ispitu nostrifikacije, tj. Morao je dokazati svoju diploma koju je stekao u RH.

NA
Naqshbandi
15:39 07.12.2009.

Zašto Hebrang ne kaže koliko je on promjenio stranaka. Zašto je u saboru branio kriminalne afere \"kmioni\" i \"brodosplit\". Zašto ne kaže o svojoj aferi Shimatsu-Hebrang,zašto ne kaže da si pripisuje ratne zasluge od prim.dr. Ivana Prodana, general bojnika, kojii je bio zapovjednik Glavnog stožera saniteta Hrvatske u Domovinskom ratu a ne Hebrang. Zašto ne kaže da podmeće laži i ne priča istinu.

PR
Protivcenzure
11:12 08.12.2009.

a hdzu je u interesu da tebe nebude jer nemaš šanse dobiti izbore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije