Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSJET VARAŽDINU

Hebrang: Nastavit ću tamo gdje je stao Franjo Tuđman

hebrang
Patrik Macek
14.12.2009.
u 21:28

- Ovo su sudbonosni izbori za Hrvatsku jer čovjek koji će se naći na njezinom čelu, imat će priliku odvesti je u Europsku uniju. Taj čovjek bit ću ja – rekao je Hebrang.

Andrija Hebrang svoju je turneju po sjevernoj Hrvatskoj, tijekom koje je posjetio Krapinu, Ivanec i Čakovec, zaključio središnjim predizbornim skupom u Varaždinu.

- Ovo su sudbonosni izbori za Hrvatsku jer čovjek koji će se naći na njezinom čelu, imat će priliku odvesti je u Europsku uniju. Taj čovjek bit ću ja – rekao je Hebrang, istaknuvši pritom da mu je želja nastaviti tamo, gdje je stao prvi predsjednik Franjo Tuđman. - A to znači stvarati zemlju sretnog i ponosnog naroda.


Osvrnuo se pritom i na odnose predsjednika i crkve.- U Europi je nezamisliv odnos crkve i države kakav je ovog trenutka u Hrvatskoj. Crkvu treba poštivati, jer je ona tijekom stvaranja Hrvatske države bila jedan od njezinih najvjernijih saveznika – zaključio je Hebrang.

Komentara 72

BI
bilibrig
22:52 14.12.2009.

Hebrang ulazi u drugi krug. Jer je čovjek koji je pokazao vjerodostojnost. Čovjek je koji posjeduje znanje i iskustvo. Moj glas ide njemu.

OB
-obrisani-
22:57 14.12.2009.

ja ću za njega glasati samo ako uđe u drugi krug, pa da ga podržim da pobjedi komunjaru, inače neću, naljutio me kad se na tv javno odrekao Thompsona

DO
dodinho
22:43 14.12.2009.

Hebrang će dobit neku utješu nagradu, eventualno! mislim da to jedino njemu nije jasno ili se pak pravi da mu nije jasno. Rekel je Kajin: \"i nakon Mesića, Mesić!\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije