Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUBOTNJI PROSVJED

HDZ se ruga SDP-u: 'Ostao im je prilični višak transparenata'

Zagreb: Okupljanje sudionika prosvjednog skupa 'Dosta je!'
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
25.03.2024.
u 08:14

Samoosramoćenoj partiji, nekoć ipak malo ozbiljnijoj stranci, do kraja kampanje više neće pasti na pamet organizirati „velike skupove“, kažu u HDZ-u

HDZ je na Facebooku komentirao odaziv na prosvjed koji se u subotu istodobno održao u pet hrvatskih gradova, Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku i Varaždinu. Kažu kako im je u Zagrebu ostao višak transparenata iako se zapravo ne zna kada je nastala fotografija koju su objavili jer je moguće da je riječ o trenutku prije prosvjeda.

- SDP-u je nakon „prosvjeda“ ove subote ostao prilični višak transparenata. Nisu ih imali kome podijeliti s obzirom da je odaziv hrvatskih građana na Milanovićevu rijeku balkanštine i bezakonja bio - nikakav. Nitko normalan i imalo pristojan ne želi imati posla s ovakvim SDP-om. Samoosramoćenoj partiji, nekoć ipak malo ozbiljnijoj stranci, do kraja kampanje više neće pasti na pamet organizirati „velike skupove“. Morat će se zadovoljiti s rijekama prostota, frustracija i mržnje u Milanovićem izjavama. Ili objavama, dođe na isto. To je, međutim, njen problem - objavio je HDZ na Facebooku. 

 

VEZANI ČLANCI: 

Peđa Grbin s Europskog trga poručio je 'Ovo je i naša zemlja. Rijeke pravde dolaze!'

- Čitam transparent ispred sebe - naboj se nisi sam -, nitko od nas ovdje nije sam, ovdje smo svi skupa da mijenjamo zemlju na bolje. Nudimo rijeke pravde, a što je Hrvatskoj potrebnije nego pravda, mi bez istine i pravde ne možemo ništa mijenjati. Radnicima ćemo osigurati bolje plaće. Kada kažemo da hrvatski umirovljenici teško žive i da se mirovine moraju povećati kažu nam da ne volimo Hrvatsku. A ovo je naša zemlja, mi smo zemlja Hrvatska i za nju se borimo.  Ovo je naša domovina i mi ćemo ju učiniti boljom. Ispred nas su tri tjedna, u ta tri tjedna obići ćemo sve gradove diljem Hrvatske i poručiti rijeke pravde dolaze. Danas smo svi zajedno - Dosta je laži! Dosta je korupcije! Dosta je HDZ-a! Idemo po bolju Hrvatsku jer rijeke pravde dolaze - kazao je Peđa Grbin s pozornice na Europskom trgu. 

GALERIJA Prosvjed oporbe 'Dosta je' u Zagrebu

Zagreb: Okupljanje sudionika prosvjednog skupa 'Dosta je!'
1/47
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar MarkoHR
MarkoHR
08:51 25.03.2024.

U Varaždinu je prosvjed spasila šačica Čačićevih Reformista, stranačkih umirovljenika koji su svi dobili šuškavce ljubičaste boje. Čitav prosvjed stao bi u jedan autobus..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije