Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEJASAN ODNOS DP-a PREMA MILANOVIĆU

Bitka na desnici za istok zemlje: Bivši članovi HDZ-ov su adut protiv Domovinskog pokreta u Slavoniji

24.03.2024.
u 20:15

HDZ će u Slavoniji gađati DP njegovim, kako kažu, nejasnim odnosom prema Milanoviću

Komentara 66

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
20:47 24.03.2024.

Sreća da je HDZ-ov odnos prema bratu Vojislavu Stanimiroviću i više nego jasan: jedna duša, jedno srce, dvije provizije.

NA
NateD
20:50 24.03.2024.

KraDeZeovim jasnim odnosom prema: Pupiju, lopovluku, rodnoj ideologiji, zamjeni stanovništva, prekomjernom izdavanju radnih dozvola stranim radnicima, dotacijama iz proračuna protuhrvatskim udrugama, udomljavanju i usvajanju djece za istospolne parove... protiv kako kažu nejasnom, hehe. Idemo ovce na pašu

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
20:57 24.03.2024.

Bivši članovi HDZ-a? A što fali sadašnjim, ako izuzmemo Žalac koja je pregazila dijete na pješačkom prijelazu, Banožića koji je alkoholiziran pretjecao i ubio čovjeka, Dekanića koji se alkoholiziran službenim vozilom zabio u auto i zid kuće i onda podmitio policajce, Anđelkovića koji je udario ženu i pobjegao s mjesta nesreće....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije