Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostavio komentar

HDZ-ov načelnik o udaranju migranata: 'Neka mlate, i ja sam nekada na paši krave tukao'

Foto: RTL/Pixsell
1/2
09.10.2021.
u 11:20

Pavlović je prvo istaknuo da je to lokalni portal gdje se "zezaju"

Potpredsjednik Vlade i ministar Davor Božinović potvrdio je u četvrtak da će nekolicina policijskih službenika koji su bili uključeni u slučaj premlaćivanja migranata na granici, biti sankcionirani. 

"To je u svakom slučaju neprihvatljivo ponašanje, ali ga ne bih vezao isključivo uz suzbijanje ilegalnih migracija. To je neprihvatljivo ponašanje policijskog službenika u bilo kojoj situaciji, bilo na stadionu ili nekoj drugoj intervenciji", rekao je u petak Božinović.

Nakon što je portal Kutina info objavila tu vijest, HDZ-ov načelnik Dražen Pavlović ostavio je komentar na Facebooku te napisao:  "Samo neka mlate! I ja sam nekada na paši krave tuko jer marva ide u kvar sve dok ne dobije...".

Foto: Facebook Leo Nicolier

U razgovoru za 24 sata Pavlović je prvo istaknuo da je to lokalni portal gdje se "zezaju", a potom je nastavio: "Slušajte, ako netko tri puta hoće ući negdje gdje ne smije ući, a kako ćeš ga spriječiti? Mislim to je definitivno tako. Kako mu možeš reći lijepo, gle nemoj ići. Moraš ga prepratiti nekamo gdje treba i to je tako. Ja tako mislim". 

Potom je upitan je li u redu da se migrante na granici tuče. 

"Gledajte, ako ne možete drugačije, što mislite. Naravno da ne možete nekoga tko vam deset puta prođe preko granice i deset puta ga vraćate nazad...jednostavno nema drugog načina. Ne možete vi njima pisati zamolbe", kazao je i zaključio: 

"Nema tu nasilja, gospođo ljudi rade svoj posao. Zbog čega oni nose te palice. Znači te palice imaju nekakav okvir. E sad taj okvir zakonski se može tumačiti na razne načine. Oni nisu tete u vrtiću, razumijete. Oni su policajci koji čuvaju granicu. Pogledajte što sam podijelio na Facebooku. Ne pada mi na pamet da bih ja išao u neku zemlju, tako preko nekakve šume ili rijeke, da bih ilegalno ulazio u neku zemlju i da bi prošao nekažnjeno. Pa ne može to tako". 

Ključne riječi

Komentara 28

FR
franc251
11:35 09.10.2021.

Svaka čast hrvatskoj policiji. Tako se čuvaju granice. EU kaže isto.

Avatar Bolsonaro
Bolsonaro
12:02 09.10.2021.

Odlikovanje za hrvatske policajce. Oni nas štite od kojekakvih islamista i potencijalnih terorista.

Avatar Original_Brexit
Original_Brexit
12:00 09.10.2021.

Dobar i razborit komentar. Ljevičarska peta kolona rovari protiv države i policije koja samo radi svoj posao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije