Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'OPASNA CENZURA'
Povratak na članak

HDZ: HTV se koristi u službi Josipovićeve kandidature

Miro Kovač optužio je HTV jer u Dnevniku nije prikazao nijednu snimku na kojoj je njihova kandidatkinja s Obamom, A. Merkel ili Cameronom

Komentari 55

ST
stefj
16:42 18.09.2014.

He, he, je, baš su se jako trudili da uspiju uloviti Josipovića na NATO summitu i isto tako da izbace Kolindu, što je bilo teško, jer skoro na svakoj snimci Barrosa Kolinda je s njime. Uz to, Josipović uopće nije razgovarao niti s Obamom, niti s Merkel, dok Kolinda ipak je... U svakom slučaju, nije slučajno što je Dnevnik HTV-a najmanje gledani dnevnik od 3 veće TV kuće.

VL
Avatar tajar
tajar
16:34 18.09.2014.

Dr. Kovač je dugo živio u inozemstvu pa uočeva stvari, na koje smo mi koji živimo i radimo (ako imamo tu sreću) u Hrvatskoj, već "oguglali".

VL
PE
pessimus
17:33 18.09.2014.

osobno mislim da je predizborna kampanja nepotrebna,da je to nepotrebno trošenja novca. svaki glasač unaprijed zna za koga će glasati i nitko ga ne može pokolebati. nema toga tko bi promijenio moje mišljenja, pa da se i na glavu postavi, da obeća bilo što.

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
16:58 18.09.2014.

Šta se čudite. pa svi jako dobro znate ko je komandant hrt-a, i ko je bivšeg predsjednika skoj-a ustoličio da nam sapuna oči....za informaciju dotični je već obnašao dužnost komandanta hrt-a 85 godine sa nepunih 24 godine, jedo se narodearode dozvat pameti, skiknuću a neću to doživit.....

VL
WA
walti
19:20 18.09.2014.

vode tzv htv sinovi udbasa o unuci sumskih razbojnika (partizana)

VL
CR
crocro
17:51 18.09.2014.

Za mene je u jednom razdoblju bilo nezamislivo da pored dnevnika HTV-a gledam dnevnik neke komercijalne TV kuće. Kako je vrijeme odmicalo kao da se nešto čudno događa sa tim dnevnikom HTV-a, postao mi je nezanimljiv, ujednačen i potpuno predvidiv. Pokušao sam baciti oko paralelno koliko je bilo moguće i na dnevnike Nove TV i RTL-a. U to vrijeme dnevnik RTL-a bio je dosta kraći i sažetiji od dnevnika Nove TV pa mi je malo djelovao šturo i nedovoršeno. Kasnije se i on popravio kao sadržajno tako i vremenski, pa je i kao takav još uvijek po meni bolji od dnevnika HTV-a. O dnevniku Nove TV neću previše trošiti riječi, nema dana a da ne gledam dnevnik Nove TV, daje najviše raznolikih informacija sadržajno dobro obrađenih a što je najvažnije u presjeku činjeničnog stanja bez nagimanja prema željama nekih političkih opcija i mislim da je solidno neutralan. Takav dnevnik bi trebao biti i na HTV-u, da je dnevnik na HTV-u jednak dnevniku Nove TV, potpuno neutralan i pravedniji, tj. da nije vidljivo politički obojen, odmah bih nastavio dalje gledati dnevnik HTV-a. I dok se to ne promijeni žao mi je što ga neću gledati kao što sam ga gledao. Drugi su mi zanimljiviji i nadasve uvjerljiviji i to je za sada moj izbor. Tako to ja vidim iz svojeg malog kuta. A oni neka i dalje političku minutažu daju svojim favoritima, to je ionako svejedno čak im može biti i kontraproduktivno.

VL
Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
22:16 18.09.2014.

Eksperiment s dovođenjem partijskih kadrova na Pantovčak i Trg sv. Marka današnja Hrvatska itekako osijeća na svojim plećima. Je li narod što naučio? Predsjednik Josipović je nametnuo preočitu cenzuru, naručene ankete, izmišljeni postoci... Ne želim ni pomišljati u što bii se sve pretvorilo da Josipović produži boravak na Pantovčaku. Vjerujem da bi se ljude počelo "hapsiti". Tihomir Dujmović je, kako sam kaže, po nalogu Josipovića dobio otkaz iz Večernjeg lista, a nedavno je rekao da se boji da mu u zavoju "ne otpadne kotač" zbog kritika koje upućuje predsjedniku Josipoviću. Ivica Šola je otišao iz Večernjeg lista prije par dana jer mu je zabranjena kolumna u kojoj iznosi činjenice o predsjedniku Josipoviću koje predsjednik ne želi u javnosti. U središnjem Dnevniku režu se kadrovi da narod slučajno ne bi vidio gospođu Grabar Kitarović na sastanku NATO zemalja. Ne nalikuje li ovo na zloslutna vremena za koja smo vjerovali da su iza nas? Kad se ovo radi danas, što se može očekivati sutra?

VL
DU
Deleted user
16:38 18.09.2014.

Trebalo bi prije svega srušiti ovu vladu. Poslije svih diidenata izgleda da nemaju dovoljno ruku. Najduže će biti do izglasavanja proračuna 2015. g., ali svaki novi dan vladanja ove vlade je višak.

VL
GU
gustirna
19:09 18.09.2014.

Prate jugokomunisticki mediji i kada njihov gazda jusipovic i kihne.nema dana da po svim televizijama koje financira partija u dnevnicima nemamo po nekoliko priloga o tome sto misli njihov gazda o pitanjima koji nemaju veze sa zivotom ali kadampadaju zrakoplovi onda izbjegavaju cak i spomen ostavke.u svakom slucaju hadeze treba tuziti sve jusipoviceve medije koji ga bez razloga forsiraju .ukoliko tu nije prisutna korupcija onda je zasigurno medijska politicka pristranost koja u konacnici rezultira pogodnostima.

VL
DU
Deleted user
23:49 18.09.2014.

Što drugo očekivati, još se trude nadmašiti svoje učitelje.

VL
VJ
vjerovnik
20:18 18.09.2014.

Partija je sve snage upregnula u "političko vaspitanje" prosječnog Hrvata ... poslje dvogodišnjeg sustavnog kadroviranja po svim novinama, televiziji, radiju, portalima, državnoj upravi i tvrtkama, sada se taj partijski aparat stavlja u pogon

VL
Avatar TvojUjko
TvojUjko
16:30 18.09.2014.

Nema nama spasa tko god bio na vlasti...oni znaju da će plaću dobiti, a za radnike, firme su propale...a cenzure po HRT i ovo ono, to prosječnog građanina zaboli......, ali za one kojima se vrti od 15 - 20.000kn plaće njima je to bitno...

VL
DU
Deleted user
21:48 18.09.2014.

Pa to nije ništa novo , htv je privatna josipovićeva televizija . Radman odrađuje posao za udbu . Neznam šta kaže objektivni i nepristrani gong .

VL
Avatar dinarskivuk37
dinarskivuk37
00:37 19.09.2014.

Nema vise veze tko podrzava Josipovica, sto se hrvata tice, on je mrtav. Ne fizicki nego politicki. Kako netko more podrzavati covjeka koji nije ama bas nista napravijo da poboljsa standard da bi hrvati bolje zivili. Puna nam je kapapa njegovog neznanja, injegove nesposobnosti. A o drugim komunistickim trutovima da negovotimo. Specialno Milanovicevoj Vladi.

VL
Avatar ingenieurhr
ingenieurhr
08:53 19.09.2014.

Službeno kandidatura nije ni počela, tako da je normalno da predsjednik govori o stanju u zrakoplovstvu, a ne kandidatkinja za predsjednika. Mislim da bi HDZ mogao biti za to da kandidatkinja čim manje govori, jer to joj šteti, a imaju pravo kad prigovaraju da nema slike, na taj se način stvarno smanjuju izgledi gđi. Grabar Kitarović

VL
DU
Deleted user
17:19 18.09.2014.

Bilo bi vrijeme da se naviknete ,da i drugi znaju da misle.

VL
Avatar mihic
mihic
00:49 19.09.2014.

A vi ste pokrali 9834728829 kn a ovi sad 1273744887 kn Šta to ne brojite

VL
AR
arjavas
11:17 16.10.2014.

Kak mogu Predsjednik države i još uvijek neslužbena kandidatkinja imati istu minutažu na javnoj TV ( kaj bi onda trebal reči Kujunđić)? Baš bu joj pomoglo to kaj je slučajno bila kraj Obame ili Merkelice . Moš mislit kakve sukve su ozbiljne razgovore vodili ona i Obama . Možda ju je pital za savjet kak da porazi teroriste u Iraku i Siriji ? Možda joj je zahvalil kaj je opravdavala amerikance kad su u Afganistanu ubili u granatiranju nedužnu dječicu ?

VL
KA
kamatar
16:55 18.09.2014.

HTV radi po pravilima koje su postavili Tuđman i HDZ, još početkom 90'tih. Čemu sada nervoza.? Pravila se uvijek mogu promjeniti.

VL
BU
bubimima
21:28 18.09.2014.

Koji argument - "Josipović bio zastupljen 2522 sekundi, odnosno 42 minute, a Kolinda Grabar Kitarović 768 sekundi, odnosno 13 minuta"?! Pa Josipović je predsjednik države Hrvatske, a koju funkciju obnaša gđa. Kolinda? S obzirom na to, dobila je i previšee minutaže na HTV-u. A gđa. Sunčana bi mogla naći ipak malo pametniji argument.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.