Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ:

'Građanima je dosta neutemeljenog optimizma tehničkog ministra Grčića'

Branko Grčić
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
26.10.2015.
u 18:15

– U mandatu SDP-ove Vlade imali smo četiri godine obećanja i četiri godine neuspjeha – tvrde iz HDZ-a

HDZ je ocijenio da je potpredsjednik Vlade i kandidat koalicije "Hrvatska raste" na predstojećim parlamentarnim izborima Branko Grčić u Splitu govorio o još jednoj propaloj politici Vlade na odlasku istaknuvši kako je politika premijera Zorana Milanovića propala i da je građanima dosta neutemeljenog optimizma "tehničkog ministra Grčića".

– Danas u Splitu na konferenciji za medije tehnički ministar Branko Grčić govori o još jednoj propaloj politici Vlade na odlasku. U mandatu SDP-ove Vlade imali smo četiri godine obećanja i četiri godine neuspjeha. Milanovićeva politika je propala, a građanima je dosta neutemeljenog optimizma tehničkog ministra Grčića – stoji u priopćenju HDZ-a. Napominjući kako je Hrvatska na dnu koje god pokazatelje uspoređivali, navode kako je to, nažalost, posljedica "rada“ Vlade na odlasku.

Sve što je trebalo rasti – pada

– SDP govori da Hrvatska raste. Sve što je trebalo rasti – pada, a sve što je trebalo padati – raste. Nezaposlenost raste, raste broj mladih iseljenih, raste broj izgubljenih radnih mjesta. Imali smo četiri godine SDP-ovih obećanja i četiri godine SDP-ova neuspjeha – naglašava HDZ. Upozorava i da je gospodarstvo u kaosu, da smo izgubili 100.000 radnih mjesta, građani su bespomoćni, mladi ljudi zbog toga ispaštaju te smo svjedoci i šokantne nezaposlenosti. Pri tome bezuspješna politika SDP-a i ministara poput Grčića pogoršavaju stvari svakim danom.

– Građanima ne trebaju nova obećanja, već novo vodstvo koje će donijeti stvarne promjene. Vodstvo koje zna kako izvući zemlju iz gospodarske krize i ne boji se zasukati rukave kako bi vratili dostojanstvo, vjeru i optimizam građana u bolje sutra.  Vodstvo HDZ-a vjeruje u ovu zemlju i vjeruje u naše ljude. Vjeruje da sutra može biti bolje i da će biti bolje. Ali to neće donijeti pusta obećanja, nego samo rad i konkretne mjere – stoji u priopćenju HDZ-a.

>>Grčić: OD HDZ-ova rezanja PDV-a ogradio se i njemački institut

>>Grčić: Molim suparnike da u kampanji govore realne stvari

Komentara 25

Avatar juricamesko
juricamesko
18:36 26.10.2015.

zašto uopće imate potrebu komentirati nekoga iz ove propale i bivše vlade. tko uopće njima vjeruje ili sluša što oni govore. sve su rekli izbori na Korčuli.

Avatar guza guzic
guza guzic
18:25 26.10.2015.

Daleko je ovo od vlade druzina save strbca bolje i nezna

DU
Deleted user
18:35 26.10.2015.

Ma daj netemeljnog optimizma? Laži lažnih socijaldemokrata, nesposobnosti i bezobraštine bahatih slučajnih, svađa sa svima, produciranjem unutarnjih i vanjskih neprijatelja. Kad se bolje razmisli njhovih metoda održavanja na vlasti koje se temelje na principima bivšeg SK s jednom razlikom što su bivši imali ideala a ovima je jedino do pozicija i love koja se izvlaći koristeći pozicije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije