Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izborne liste

HDSSB posjetio Glavaša i održao sjednicu u zatvoru u Mostaru

sisljagic
Maja Šantoši/Pixsell
30.10.2011.
u 16:58

Popis s 50 imena smanjili smo za 35, a konačnu ćemo listu za obje jedinice otkriti dva dana prije roka predaje - kazao je Šišljagić

Članovi su Predsjedništva HDSSB-a, potvrdio je za Večernji list predsjednik stranke dr. Vladimir Šišljagić, održali danas sjednicu u zatvoru u Mostaru tijekom posjete Branimiru Glavašu.

- Raspravljali smo o kandidatima te je na popis za IV. i V. izbornu jedinicu stavljeno 50 imena koje su predložili županijski ogranci HDSSB-a, a onda smo brojku smanjili na 35. Konačnu ćemo listu za obje jedinice otkriti dva dana prije roka predaje - kazao je Šišljagić ne želeći otkriti tko su najvjerojatniji kandidati, ali ni potvrditi ili demantirati da će u IV. izbornoj jedinici prvi kandidat biti on, a slijediti ga Dinko Burić, Ivan Drmić, Krešimir Bubalo, Zoran Vinković i Gordan Matković.

U HDSSB-u, pak, očekuju da će Glavaš svakako biti nositelj liste odnosno za to, na vrijeme, dobiti svoje osobne dokumente za koje je zahtjev predao u kolovozu, a čiji je rok izdavanja bio 24. rujna.

- To će biti skandal ne dobije li dokumente. Pa time krše njegova temeljna ljudska prava - zaključio je šef HDSSB-a.

Komentara 24

TO
Toni50
17:31 30.10.2011.

Ovo mi je najbolje \"ratno profiter\" nekad premijer hrvata Sanader zatvori ratnog zločinca , heroja Galavaša \"župana\" ; dok preostala \"zločinačka organizacija\" slobodno vlada demokratskom Hrvatskom ! Kako ne bi bio ponosni Hrvat i osjećao se starim europljaninom\" ne prostimostim balkancem fuj .

JA
JackRussell
18:03 30.10.2011.

Toni50 @ tvoj heroj Glavaš pobio je žene, djecu kako bi dokazao svoje veliko domoljublje! nije ni čudo što nam je država u banani kad takvi kao ti uopće dišu.

BA
bandido
17:25 30.10.2011.

zasto Tomicu Mercepa nitko ne kandidira

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije