Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promet danas

Skliski kolnici stvorili gužve, na Lučkom kolona od 5 kilometra

promet, gužve (1)
Davor Puklavec/PIXSELL
25.08.2013.
u 14:37

Kolone su se stvorile na autocesti A1 dionica Bosiljevo- Karlovac, između 42. i 47 kilometra u smjeru Zagreba te na naplati Lučko na izlazu s autoceste A1 prema Zagrebu gdje iznosi oko 5 kilometara

U većem dijelu zemlje vozi se po mokrim ili vlažnim te skliskim kolnicima, pogotovo u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Istri, Hrvatskome primorju, Gorskom kotaru i Lici, javlja HAK. Prometovanje ponegdje usporava i  magla kojamjestimice smanjuje vidljivost i otežava vožnju.

Kolone su se stvorile na autocesti A1 dionica Bosiljevo- Karlovac, između 42. i 47 kilometra u smjeru Zagreba te na naplati Lučko na izlazu s autoceste A1 prema Zagrebu gdje iznosi oko 5 kilometara, zatim na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija 7 kilomatara ( dijelom se proteže i na Istarski ipsilon); na naplati Zagreb istok (izlaz s autoceste A3 Bregana- Lipovac) prema Zagrebu oko 3 kilomatra; na autocesti A2 Zagreb- Macelj; na NP Trakošćan u smjeru GP Macelj oko 3,5 kilomatra ( povremeno se zatvara tunel Frukov Krč) te na autocesti A7 GP Rupa- Rijeka, na NP Rupa oko 1 kilomatar prema Zagrebu, a oko 3 kilometra prema GP Rupa.

HAK upozorava i na gust prometa na autocesti A1 od Bosiljeva prema Zagrebu te od tunela Ledenik prema tunelu Sveti Rok; na A3 Bregana- Lipovac u smjeru zapada; na Istarskome ipsilonu prema GP- ima Kaštel i Plovanija; na izlazu s otoka Krka prema kopnu, od Malinske prema Krčkome mostu te na A7 GP Rupa – Rijeka u oba smjera.

Zbog gužvi na GP Metković savjetuje se vozačima da koriste i granični prijelaz Nova Sela koji je smješten na državnoj cesti D62 između Metkovića i Vrgorca, a očekuje se i pojačan promet u većini trajektnih luka.

>>Zatvoren Istarski ipsilon - težak sudar triju vozila

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije