Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glasnogovornik Mosta
Povratak na članak

Grmoja: Imamo informacije da je Božo Petrov cijelo vrijeme bio praćen

Gostujući u emisiji Pressing Nikola Grmoja još je jednom naglasio da Most inzistira da MUP bude pod njihovim okriljem bitan za obračun s korupcijom

Komentari 218

DU
Deleted user
21:43 04.01.2016.

Prava uloga PNUSKOK-a je - biti politički pendrek neopartije, Milanovića i Ostojića. A kad ih se zbog toga bude smjenjivalo, žalit će se na politički progon, čistke i sl. Sve već viđeno.

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
21:46 04.01.2016.

Grmoja nitko od vas ne traži da samo dižete ruke.sada kada ste se odlučili krenuti sa Domoljubnom koalicijom prestanite ucjenjivati.ako mislite tako nastavite dajte samo da idemo na nove izbore.osobno jedva čekam jer je sve ovo više gadljivo gledati.a ti Grmoja smanji malo gas ili se javno izjasni da želiš nove izbore.

VL
PL
plisko42
21:49 04.01.2016.

Nikola samo ih cepaj....evo pale se ko barut....crveni nista im nije jasno....nema vise zokia......kme...kme

VL
MA
manuutd
21:40 04.01.2016.

Pa svak upućen zna to ???Šta se čudiš?? Samo da ludi Zoki ostane u Sdp-u diktator ... Tako da ujedini hrvatski narod šta su ga Mesić i Ivo razjedinili...p...m!

VL
Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
21:55 04.01.2016.

Otkrili su toplu vodu pa svaki forum sve novine sve se prati svaki imalo ozbiljniji komentar se provjerava pa to znaju i ljudi na nizim pozicijama u telekomu a kamoli ne neko iz raznoraznih sluzbi sve se budno prati i pratilo se uvijek bude pa o tome i bakice na kavi ujutro pricaju pogotovo ak im netko dela u mupu il na nekoj poziciji a zene ko zene vole malo popricat pa i hvalit se kakve sve razgovore im sinovi il unuci vode i poslije radnog vremena

VL
PR
Prdomet
23:05 04.01.2016.

Potpuno je razvidno da je rasklimani MOST, iskazanim nepovjerenjem prema sadašnjim partnerima, pod utjecajem i opsadom onih snaga koje ih urušavaju od samih izbora, a koje su kreirale i u javnost plasirale slučaj "Reiner", žele nominalnu političku i ekonomsku kontrolu cijele Hrvatske kojom će zapravo upravljati isti oni koji su do sada upravljali. „Snajperisti“ MOSTA, pucnjem na "skijaša" Reinera, dok je Božo Petrov bio na skijanju, zapravo su izvršili svoje političko samoubojstvo i upali u zamku koju su im pripremili njihovi neprijatelji, kreatori ovog političkog cirkusa. Nikola Grmoja iznova ucjenjuje! Ili će kontrolirati cijelu Hrvatsku ili će ići na nove izbore. Više ne vjeruju ni Predsjednici ni novom mandataru Tihomiru Oreškoviću kojega su, očito s figom u džepu prihvatili kao nestranačku osobu. Poruka je jasna! Ne će Orešković sastavljati Vladu, to ćemo učiniti mi ili idemo na nove izbore. Čini se da je MOST ponovo odigrao politikantsku igru, priklonio se DOMOLJUBNOJ KOALICIJI da malo popravii totalno srozani rejting i da je cijela ova „igra prijestolja“ zapravo dobro smišljena strategija koja vodi prema novim izorima. O lustraciji ni riječi, o Hrvatskom državnom saboru ni riječi, o pokroviteljstvu Sabora nad Bleiburgom ni rijeći, o osudi totalitarnog komunističkog režima ni riječi, o osudi Tita i micanju komunističkih simbola ni riječi, o medijskom reketu ni riječi, o naplati poreza svim poreznim dužnicima koji drmaju Hrvatskom ni riječi, o potrebi usvajanja novog proračuna ni riječi, o demografskim mjerama ni riječi, o sigurnosnim ugrozama ni riječi, o geopolitičkom pozicioniranju Hrvatske ne riječi!

VL
Avatar dmitarX
dmitarX
22:43 04.01.2016.

Saša Cvetojević..kako će sad, odoše mu sponzori..

VL
Avatar Golum
Golum
22:33 04.01.2016.

Kolumbo otkrio ameriku...naravno da ste bili.

VL
IG
ivo.garic.52
22:10 04.01.2016.

ovi ovdje kolektivno pate kao da su na nekoj seansi sve tjese jeda drugoga,uh kako mi je srce puno,neopisivo.

VL
Avatar kriticko_razmisli
kriticko_razmisli
00:09 05.01.2016.

khm kmh, dakle dokazane tvrdnje Karamarka da Ostojić i Milanović koriste tj. stvorili su tamo neki PNUSKOK kao partijski ogranak nekadašnje UDBE!!!

VL
DU
Deleted user
23:21 04.01.2016.

Ne vidim razlog zašto se borite za MUP kada vi uvijek imate neke "informacije" koje naravno ne potkrepljuje te dokazima..već ste dosadili sa tim glupostima,a i vaši birači žale za bačenim glasovima

VL
PA
Pape5
23:12 04.01.2016.

Nikad manja osoba nije izgovorila veće gluposti! Dakle, ako su točne optužbe koje Grmoja javno iznosi, on time javno prijavljuje teško kazneno djelo, onda šef USKOK-a mara u roku 24 sat u bajbukanu, ali ako je netočna optužba, onda jeje Uskok dužan pod hitno uhititi i procesuirati Grmoju, ako je RH uopće neka pravna država.Ovo je preozbiljno, da bi ostalo samo na nivou članka u VL. Meni ovo sliči na oprobani recept Mosta, da, kao i do sada kroz javne optužbe, koje ničim ne dokazuju, najavljuju namjeru "preuzimanja" Uskoka, iz njima poznatih pobuda. Uskoro ćemo znati, da li pored MUP-a i SOE, sv. Božo namjerava proširit apetite za foteljama, koje su, eto na kraju, jedini cilj!

VL
SH
shannoncrobriggs
22:38 04.01.2016.

To ti je Milanović. Državu je vodio principima; nadoštukaj-spojebi-sutraćemo, a tko mu se nije svidio; prati-kontaminiraj-uludnicu. Teži đaklu u povijesti, takvog još nismo imali.

VL
Avatar Zoran_Karakremenko
Zoran_Karakremenko
21:38 04.01.2016.

"Dodao je i da za dvije stranke ovo bila neviđena situacija u kojoj su nastojali na sve moguće načine osigurati da se Most prikloni jednoj ili drugoj strani." Smatraš li da je SDP vršio veći pritisak na MOST stisni "palacc gore" , ako to misliš za HDZ stisni "palac dolje" .

VL
LA
Lavica7
07:52 05.01.2016.

Izbori? Pa vi ih se najvise bojite jer vi ste najveca prevara. Za HDZ i SDP znamo kakvi su, aliVIi...ubili ste ideju o trecoj stranci za narednih 10 godina.

VL
RE
revolucionar53
06:54 05.01.2016.

Dragi Hrvati vidite sto je ljubav prema domovini .Pobise se ovi juznjaci zbog nje

VL
Avatar matalan
matalan
07:06 05.01.2016.

samo novi izbori, ovo je ko klapa šoto voče na krapinskom festivalu

VL
LA
Lavica7
07:55 05.01.2016.

santos008. I tvoja matematika je losa. Most ima samo 15 glasova! Racunaj na Bandica, albanku i Raskovica i HDZ plus koalicijski partneri ( ne koalicija...suradnici...)

VL
HR
hrvatska91
07:48 05.01.2016.

A mi, obični hrvatski građani imamo informacije da ste vi u Mostu u deliriju od gladi za moći i čelnim pozicijama u Vladi... s obzirom na to koliko vas ima, a kakve sve zahtjeve vam ispunjava šef HDZ-a, nije ni čudo... samo pazite, nemojte ubiti gusku koja vam svaki dan snese po jedno zlatno jaje, u namjeri da iz nje izvadite "sva preostala jaja"...

VL
Avatar dr. Evil
dr. Evil
07:59 05.01.2016.

Ovaj Grmoja je svako malo na TV-u, nevjerojatno, tko je taj lik?!? Glasnogovornik?!? Koga ili čega?!? Mostića?!?

VL
« 1 2 3 4 5 6 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.