Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Grbin napao Kolindu kao da je utajila porez. Što bi tek radio Robinu Hoodu?

Ova država zapravo brani donirati. Jer prvo moraš donirati njoj, i to više no onima kojima treba

Komentari 65

LA
laptop
08:24 03.05.2015.

kada clanovi SDP -a i kukuriku koalicije opljackaju novac poreznih obveznika pocev od drugarice mercel i ostalih drug grbin se ne cuje. normalno je samo oni mogu krasti bez povrata novca.

VL
CR
crocro
08:36 03.05.2015.

Predsjednica RH nije učinila ništa što je protuzakonito a oni samo i jedino ponavaljaju postupke predsjednice kako bi se u ušima javnosti stvorila ružna slika o predsjednici i kako bi to u ušima javnsoti izgledalo kao da je doista i izvršila neku pronevjeru. Predsjednica RH nikakda si neće dopustiti skandale koji bi im bili povod za blaćenje. No, oni očito skandale izmišljaju samo kako bi okaljali drugu stranu a sebe pokazali u svoj čistoći i blještavilosti. Kao da se drže izreke ako tisuću puta ponović neistinu ona će postati istina. Nažalost za njih, narod sve vidi dugačijim očima i iz drugog kuta gledanja i ne vidimo da se predsjednica ogriješila od Zakon.

VL
DU
Deleted user
09:12 03.05.2015.

Peđa Grbin je sad napet, ali kako je pozvan kao spešl guest star na binu u Čavoglavama početkom kolovoza, opustit će se tamo konačno i zapjevati sa svojim idolom Thompsonom. Dat će mu lokalni puk da "trgne koju lozu" prije nastupa da poteče pjesma i bit ćemo svjedoci nezaboravnog dueta. Nek se malo strpi, učas će ljeto, temperature će već ovog tjedna biti 30 C!

VL
LU
Lucina
10:27 03.05.2015.

Mars!

VL
VA
vabriga
08:52 03.05.2015.

Pitanje za Grbina: Što je Josipović napravio sa novcem koji je primio nakon izbora?

VL
ĆA
ćaćaća
10:10 03.05.2015.

ovaj je rođen za bg skupštinu..

VL
VI
viluk007
09:04 03.05.2015.

Koja odvrtna mjerila ima partija. Kada Josipović zadrži za sebe 300 000 kn iz iste kampanje i ne plati porez tada se o tome šuti a napada se predsjednicu iako nije ništa za sebe zadržala pa prema tome netreba nikome plaćati porez. Šuti se i kada se zna da Pusićka nema ni srednju školu a hvali se titulom doktora i sveučilišnog profesora u isto vrijeme se zamjera Brkiću što je prepisao neke stvari u diplomskom (koji se može prepisivati jer nije disertacija). Partizanima se ne traže revizije mirovina a branitelje na galge razapinju itd, itd, itd

VL
VI
viluk007
09:07 03.05.2015.

Pa zar partija nije zakonom o predstečajnioj nagodbi dozvolila neplaćanje poreza više nego što iznosi dug rh. Zar neki dan nisu Jutarnjem rekli da ne moraju platiti milijardu kn duga a ovdje se izmisli porezni dug i predsjednicu razapinje, ma bravo partija

VL
NE
negrito
08:52 03.05.2015.

Dotucena crvena bestija polako ali sigurno napusta scenu za sva nadolazeca vrimena.

VL
DD
ddh
13:09 03.05.2015.

Ne treba kritizirati Grbina. Grbin je samo Milanovicev papagaj koji u javnosti ponavlja ono kaj mu Milanovic veli i dozvoli. A da zele napakostiti Predsjednici pod svaku cijenu nije nis novoga. Podmuklost, dvolicnost i spletkarenje sa plasiranjem svakodnevnih lazi i fantazija preko njihovih medija kao Vecernji, Jutarnji, Novi, Jutel (HRT) i njihovog Indexa, je njihova svakodnevnica i jedino kaj znaju. Deflationäre nekaj postenoga niti znaju, niti zele.

VL
B2
bokida 2
11:16 03.05.2015.

Tko je on da si daje za pravo napadati na Kolindu Grabar Kitarović. Taj lik joj nebi mogao biti ni čistač cipela.

VL
MA
mar06mir
09:28 03.05.2015.

Ovdje vani se na dobrotvorne donacije ne placa porez. Cak stovise, porezna osnovica se umanjuje za iznos ukupnih donacija.

VL
JA
ja123pao
11:02 03.05.2015.

Grbin napao Kolindu kao da je utajila porez. Što bi tek radio Robinu Hoodu? --------------------------------------------------------------------------------------------- loša usporedba. Robin Hood je otimao bogatima i djelio siromašnima. ova vlada je uzela i siromašnima i dala za pokrivanje troškova političke igre. predsjednica je je taj novac vratila djelu građana kojima je taj novac otet.

VL
MA
mare100
09:02 03.05.2015.

Jadna je država u kojoj kad čovijek odluči donirati veću svotu novca mora prvo odvojit i platiti PDV ovisno o svoti koju donira porezna određuje procenat PDV-a,a ta ista država isti novac strankama i nevladinim udrugama ne uzima PDV dajeje prostora za muljažu i pranje novca toga nema nigdje u svijetu.Zato naši trgovački lanci oštećenu hranu i robu koja je još itekako dobra ne mogu donirati jer traži država da za tu robu plate PDV.Zbog toga iako imamo toliko sirotinje jako puno hrane i robe koja se ne proda baca.

VL
Avatar aunick
aunick
09:32 03.05.2015.

U zapadnom svijetu mi svi imamo tax file number, porezni broj i svi imamo obvezu da u propisanom roku podnesemo taxc return statement, zahtjev za povrat poreza. Poslodavac u grubo odbija porez od zarade gdje drugi prihodi (mozda od rente, trgovine) i razno razni rashodi nisu temeljno obradjeni i uracunati. Svojim osobnim godisnjim zahtjevom za povrat poreza, gradjanin pokusava da iskoristi sve mogucnosti da minimizira svoj porez i da poveca svoj povrat poreza. Ovaj posao, ukoliko je pojedinac dovoljno upucen moze da obavi osobno ili da koristi usluge Tax Consultants, poresne consultante. Glavni zakljucak na kraju je da pojedinac, u sklopu zakona, ima pravo da od drzave izvuce maximalan povrat. Daklem, pojedinac ima prednost. Gospodin Grbin se doima kao mali komunisticki skolarac koji racuna komunjarskim moralisanjem stiti drzavu. On napada i ujeda bez pozivanja na zakon jer on je Ministar, vlast,jer zakone pisu njegovi, jer zakoni su samo stvar jednog malog dogovora izabranih drugova. Zato se oni na zakon ne pozivaju, zato zakon ne postuju i zato ga tako cesto mijenjaju. Upitan je ne samo Ministrov moral nego i obrazovanje.

VL
KA
karlodrago
12:13 03.05.2015.

Grbin očito još žali za Josipovićem pa napada Kolindu .Velik čovjek a malo pameti.

VL
Avatar H/S/P
H/S/P
09:23 03.05.2015.

Nadam se na krivicnu prijavu protiv ovog lazova.

VL
VI
viluk007
09:09 03.05.2015.

Uostalom zašto se ja sa vama uopće svađam pa vi ionako ne slušate nikoga osim partiju. Zavolite svoju domovinu i onda pričajte o njoj u suprotnom odite iz nje i ostavite je onima koji je vole.

VL
MX
MXLCLGTG
14:10 03.05.2015.

Steta sto neprodje ona incijativa da se zastupnik bira imenom i prezimenom vidje li bi ovi partijski strucnjaka gdje bi bili.

VL
BB
brle brkić
14:12 03.05.2015.

danas bi robin houda proglasili teroristom i začetnikom alkaide,sobzirom štaje radio bogatima u ono vrijeme.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.