Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSJET NACIONALNOM GIMNASTIČKOM CENTRU

Grabar-Kitarović razgovarala sa srebrnim olimpijcem Filipom Udeom... Evo što mu je poručila

Grabar-Kitarović
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
1/4
15.12.2016.
u 21:34

Predsjednica je pohvalila odličnu organiziranost gimnastike u Čakovcu i Nedelišću za koje je rekla da su dobar primjer kako se treba raditi s najmlađima

U sklopu trodnevnog boravka u Međimurju i izmještanja ureda u Čakovec predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je Nacionalni gimnastički centar ATON u Nedelišću.

Predsjednik Hrvatskog gimnastičkog saveza Stevo Tkalčec, ujedno i vlasnik NGC ATON upoznao ju je sa stanjem u gimnastici i sa značajem izgradnje centra koji je jedinstven u ovom dijelu Europe.

Tkalčec je rekao predsjednici da je zbog tog centra drastično porastao broj djece koja se bave bazičnim sportom gimnastikom, poboljšali su se rezultati hrvatske vrhunske gimnastike, osvajaju se medalje na velikim natjecanjima, a u Nedelišće brojne europske i svjetske ekipe dolaze na pripreme.

Čelnu osobu države Željko Jakopec, predsjednik Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan informirao je o velikom broju gimnastičara, posebno mladih u klubu. Kazao je i da sve više djece prolazi kroz bazični sportski gimnastički program koji im kasnije omogućuje lakše prebacivanje u neki drugi sport, ali i izgradnju u zdrave sportske osobe koje se sportom mogu baviti i rekreativno.

Predsjednica je pohvalila odličnu organiziranost gimnastike u Čakovcu i Nedelišću za koje je rekla da su dobar primjer kako se treba raditi s najmlađima, da se dobije masovnost iz koje se može izvući i vrhunski rezultat.

Grabar Kitarović razgovarala je i sa srebrnim olimpijcem Filipom Udeom kojemu je zaželjela sreću u daljnjoj karijeri i izrazila nadu kako će osvojiti još medalja za svoju domovinu.

>> Grabar-Kitarović: Srbija lako može ispuniti traženi kriterij

Komentara 2

Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
09:34 16.12.2016.

i poklonila mu je ovaj put ono što mostar poimljuje u svojim glavama kao ispravnu čokoladicu?

DU
Deleted user
10:46 16.12.2016.

Ali to nije sve - Predsjednica je već ranije poručila svim mladim ljudima da slobodno bilo gdje i bilo kada podignu noge (u obući ili bez nje) na naslone i/ili stolice kako bi ih odmorili.............i omogućili ljudima koji će sjestijesti na nih da pokupe njihovu zmazanoću, gljivice i ostalo...........I da, naravno....i čokoladice...koje poklanjaš ali ih nisi ni kupio ni platio ni birao....pa su drugi krivi za sve, ali Ti si Darovatelj, Ti Poklanjaš, Ti se slikaš i daješ izjave .....ali drugi plaćaju ...........i biraju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije