Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednica i Grčić zajedno na sastanku
Povratak na članak

Grabar-Kitarović: Neki krajevi Hrvatske desetljećima zaostaju za ostatkom zemlje

Gradonačelnik Čabra Kristijan Rajšel i načelnici Lokava, Mrkoplja, Ravne Gore, Fužina i Brod Moravica koji su zajedno došli na sastanak, iako su bili pozvani, u Ured predsjednice nisu uspjeli ući

Komentari 117

Avatar mirica19
mirica19
12:14 06.05.2015.

Kada postoji politčka volja da se pojedini nedostatci lijepe naše isprave, postoji i nada da će se to dogoditi. Predsjednice samo naprijed! Kad ovi odu s vlasti, onda će i vaše ideje zaživjeti.

VL
AB
abendblatt
12:31 06.05.2015.

Istina je sjever Hrvatske je zapostavljen u odnosu na jug, pogledajte samo Podravinu i ne htijenje ove Vlade koja je na obecanjima dobila glasove Podravaca i bilogoraca izgradnjom Podravskog Ypsilona, kad ce biti izgradjene brza cesta ili auto-put do koprivnice i Madjarske granice? ovaj put glasovi Podravaca idu u drugom smjeru, Milanovicu.

VL
PU
puzgolac195
12:18 06.05.2015.

Kolinda svakodnevno iznenaduje svojom aktivnoscu! Kakva razlika na politickoj sceni nakon onog fikusa i njegovog prodavanja magle!

VL
Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
12:16 06.05.2015.

Predsjednica koja istinski voli Hrvatsku... Još da imamo takvu Vladu...

VL
L0
luena 01
13:21 06.05.2015.

Nek mi netko jedno kaze,moze li se itko sjetit da je bivsi predsjednik Josipovic pozvao na Pantovcak predstavnike gradova ,opcina i zupanija u svojih pet godina mandata...?!

VL
Avatar aj_ća
aj_ća
12:18 06.05.2015.

Predsjednice, pametan potez. Svi mi punimo državni proracun i svi bi se trebali jednako razvijati.

VL
L0
luena 01
13:18 06.05.2015.

Pa kad se sve centraliziralo na jedno mjestu onda se ne treba cuditi da su brdsko planinska podrucaj zanemarena i sva ruralna podrucja nase zemlje,isto kao sto je i Slavonija zanemarena..Nekad bogata Slavonija je sve hranila danas ne moze samu sebe prehraniti... Ako vas zaboravim nek mi se osusi desna ruka.. ;(

VL
UI
Uvijek_iskreno
13:59 06.05.2015.

Nažalost to je istina. Sadašnja vlast ništa nije uložila u njih niti poduzela ikakve mjere kako bi ti krajevi napredovali.

VL
DU
Deleted user
18:25 06.05.2015.

komunjare zadrte ako ti netkopošalje upit za nešto onda je red da na njega i odgovoriš da ili ne a druga je stvar što imamomnepismene načelnike i njihove sekretarice

VL
MA
matejcro
12:23 06.05.2015.

Taman i da ne napravi nista, tj. ne pronadje zajednicki jezik s ovom i buducom vladom, zena barem pokazuje da joj je stalo.

VL
SO
sohnahoakasaa
16:29 06.05.2015.

E dečki dragi. Predsednica vas je pozvala i najmanje što ste trebali napraviti - oglasiti se pa makar i onomatopejom. I još ste zakasnili. Bravo !!!! Uljuđeno i pristojno. Pa kaj vas ni sram? Ali kad ste već došli zamolitee na 'porti' brošuru o protokolarnom ponašanju. Nabubajte ili se držite 'svog dvorišta' u kojem (nadan se) niste uzor ponašanja. Ni u kino, ni u kazalište vas ne puštaju ako su dgoađanja počela. Kakva nekultura i neznanje. Hvala Predsjednici što svaki dan pokazuje kako treba izgledati i KAKO ĆE IZGLEDATI ova naša draga Hrvatska. Zemlja kulture, znanja, truda, rada, poštovanja, jednakopravnosti, brige za sebe i drugoga a što manje primitivizma i provincijalizma. Ak je samo to, sve se da naučiti i svakog u red dovesti. Draga naša imate (imamo) puno posla ali ZADOVOLJSTVO NAM JE. Pa ne kaže se uzalud: ' Celog života se učimo i seje'no bedasti v'mremo'. Al' uvijek možemo bolje...svi.

VL
DI
Diosiario
14:23 06.05.2015.

E ovo ja hoću vidjeti, ovo je do sad najbolji potez predsjednice. Poštivanje procedure i protokola od prvog do zadnjeg slova, a ne da se prešetava tko kako hoće kao što se to dogodilo kad je najveća štetočina i najveći kriminalac u povijesti hrvatske politike došao na mjesto predsjednika 2000. godine pa su po uredu šetali kojekakvi novinari i obavještajci koji su raskopavali držvne tajne označene najvećom oznakom tajnosti, koji su kasnije slani u Haag mimo procedure propisane Ustavnim zakonom o suradnji s Haagom, a što ja imalo posljedicu najveće vele-izdaje koja se ikad dogodila u Hrvatskoj. Ako procedura i protokol traže da se potvrdi dolazak ima da se potvrdi dolazak. Treba te primitivce dotjerati u red i da državu vode Ustav, zakoni, procedure i protokoli a ne da svatko radi što ga je volja kao da je u birtiji a ne u najvišim institucijama države!

VL
Avatar nekakav
nekakav
14:21 06.05.2015.

kakvi su to načelnici, gradonačelnici, ako nisu mogli ni minimum protokola odraditi, samo su se trebali prijaviti, potvrditi svoj dolazak. ali ni to nisu mogli, jadni. sad budu sirote tajnice krive... zaboravlja se prelako da je predsjednik države institucija, sa sa posebnim režimom pristupa. jeste, pozvani su bili. al se nisu na vrijeme odazvali. niti potvrdili. ajd vi kupite avionsku kartu i nemojte potvrditi rezervaciju...

VL
SM
SmellsLikeŠit
12:28 06.05.2015.

Kako će se razvit kad treba isplatit plaće od15 000 kn gradonačelnicima, dogradonačelnicima, njihovim zamjenicima i ostalim hdz-ovim, sdp-ovim, hns-ovim uhljebima

VL
Avatar zabadalo5
zabadalo5
12:25 06.05.2015.

Predsjednica kojoj je stalo do svakog djela naše zemlje! Predsjednica kakvu trebamo i zaslužujemo!

VL
DH
dalibor.hren
13:09 06.05.2015.

Gdje je Zoki?

VL
KR
kriticnasam
12:31 06.05.2015.

Kao prvo , dati prioritet zupanijama ,opcinama i gradovima , da uz pommoc vlade razviju krajeve koji zaostaju .To je moguce samo ako se decentraliziraju sve odluke , i da se ne zavisi od ZG , u koji se sveve investira .Normalno da je Predsjednica napravila pravi potez , i to joj se treba cestitati . Osim toga , aktuelna vlada samo ceka priliv novca od turizma ,da bi hrvatska prezivljavalja , a naj manje ih uopce interesira ostali dio HR. Sad najdenom odredjen postotak povisenja zaposlenih , Ahhh zaboravili smo da je predsezona turizma otvorena ,sto je i logicno , i to bi kao smanjilo postotak nezaposlenih u HZZ hrvatske !!??

VL
ST
stefj
14:13 06.05.2015.

Što po regijama, pa cijela Hrvatska pada... Prije par godina 7-8 zemalja EU-a bile su iza nas, a sada su samo Rumunjska i Bugarska iza nas. I to možda... Toliko o strategijama i razvoju, a naročito strategiji ove vlade.

VL
RI
RibaVanda
12:35 06.05.2015.

Napokon je to netko glasno rekao, bravo Kolinda ! Lijepo je kad vidiš se netko trudi i radi svoj posao kako treba.

VL
KA
kajinx
14:20 06.05.2015.

Negativci, strpite se malo. Dolazi vrijeme kad će te pisati; Oba su pala, oba!

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.