Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grabar Kitarović:
Povratak na članak

'Čudi me što Vlada nije pričekala službeni zahtjev za preseljenjem u Visoku'

Prije donošenja konačne odluke, izabrana predsjednica imenovat će povjerenstvo koje će pripremiti sveobuhvatnu stručnu analizu

Komentari 286

Avatar petrolio
petrolio
14:49 29.01.2015.

SDP vlada je požurila jer SDP time napakostiti novoj predsjednici...ali zaboravljaju da ona još nije niti inaugurirana , niti je uputila ikakav zahtjev vladi za preseljenje tako da ovo što rade na svoju ruku vratit će im se poput bumeranga!

VL
Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
14:46 29.01.2015.

A cemu se cuditi? Ja se eto ne cudim kako je Zoka cestitao Tsiprasu, a Kolindi nije. Tipicno narcisoidno deriste, tzv borderline personality. Slucajni premijer.

VL
Avatar @promatrač
@promatrač
14:51 29.01.2015.

Bravo Predsjednice... kako samo im ga spuštate. Živčani slom je najbolje što ih još može zadesiti. Kad počmu sami sebe jesti i tamaniti onda smo uspjeli. Naprijed Hrvatska !

VL
OP
openheimer2
15:59 29.01.2015.

to ti je puška kolinda nikad se nećeš tamo preselit eto zašto su ti dali

VL
Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
15:13 29.01.2015.

Pantovcak i sve Hrvati i Hrvatice tamo ,,,vrati se i legenda 4 bojne General Krsticevic,,vrati se i covik kojeg su potirali namjestaljkom,Buljevic,,,nema vise perkovica,obradovica i razni teletovica ,,,crveni sa njom nece biti sale strpite se malo ,,,prijevremeni izbori su jako blizu,,,,

VL
NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
14:54 29.01.2015.

Već vidim da će i Zoka poželjeti u Visoku, samo zato jer je to prohtjela Koly. Kojoj sad zavidi i grešna Holy.

VL
PO
portugisac
14:56 29.01.2015.

Sami črleni jaluši. zgrizi te se.

VL
Avatar johnny_bravo
johnny_bravo
15:13 29.01.2015.

Još jedan u nizu dokaza da Partija nije preboljela svoj poraz.

VL
EM
Emergo
15:14 29.01.2015.

Predsjednice Grabar-Kitarovic,ne dajte se isprovocirati. Oni koji se toliko protive vasem dolasku na celo drzave pokusat ce sve da zadrze status quo .Ili jos gore da dovedu do sukoba i nemira.Volio bih da sam u krivu.

VL
Avatar PURGERICA1
PURGERICA1
15:29 29.01.2015.

Tak dečec Zoran, zvan u djetinjstvu "Basta" vrlo podmuklo pokušava "smještati" predsjednici. Donijeti odluku na Vladi a ne sačekati prisegu predsjednice, e, to samo "Basta" zlobni zna. Uostalom, on je jako dobro već "iskomunicirao" značaj tog objekta i probleme kojee prtedsjednici, zbog njegovog povijesnog značaja, može zadati velika, mislim, dimenzijama, ministrica kulture. Već su oni "složili" strategiju kako predsjednicu onemogućiti u preseljenju. Pa samo čitajte, te problem povijesno iu kulturno zaštićena građevina, pa zavjese, namještaj, tepisi, pa škodi nova tehnologija, pa opasnost od kretanja većeg broja ljudi u tom prostoru. Pa to već govori da je ovo podvala. Oni su već sve dogovorili da je u ovom naumu onemoguće. Ali, ima još primjerenih prostora, samo predsjednica ne treba odustati. A znam da neće.

VL
CR
crocro
15:08 29.01.2015.

Pa vlada je očito odlučila medijski komunicirati s budućom predsjednicom RH kao i njezinim budućim uredom, misleći da će predsjednica prihvatiti bačenu rukavicu na medijsko prepucavanje i komuniciranje. Jer da bi se provela komunikacija u izravnom susretu, potrebo je zadovoljiti jedan uvjet, a to je priznati da je Kolimnda Grabar Kitarović pobjedila predsjednika Ivu Josipovića. A priznanje znači da premijer mora javnosti objaviti da priznaje rezultate izbora i pobjedu Kolinde Grabar Kitarović i da joj najprije javno pred Hrvatskom javnošću čestita a nakon toga da joj još jednom čestita na prvom službenom susretu. A toga nema, za premijera je ona nepriznata i zato se komunikacija vodi putem medija a da se i dogodi "slučajni susret slučajnog premijera slučajne države", bio bi najbolji potez premijera da se izvuče iz gabule nepriznavanja, da tom prigodom čestita jasno i glasno Kolindi Grabar Kitarović blistavu pobjedu na predsjedničkim izborima. Tada bi se izvadio iz neugodnosti u posljednji trenutak, a ako to ne učini, sve kasnije što bi se događalo bila bi umjetnost neiskrenog odnosa i Hrvatska sramota.

VL
SO
sohnahoakasaa
15:12 29.01.2015.

Kak ste se raspametili? Neka, neka.....hehehehehe. Skvićite samo. Još ovih par mjeseci bute svi ili na malim zelenima ili kod Kujundžića u Dubravi. Čujem da se i poslije izborne noći nastavljaju 'šutati' stolci nogama a i glave nekaj bole jako.o. A i nogice vam se nekaj trzaju....Ma to vam je bez veze. Budute sretni kaj ste i tiol'ko trajali. Ni to vaša zasluga. Ovih 15.g. su 'guske bile u magli' a sad se magla digla, sunce dolazi. Istina guske se baš ne vide ali zato je sve puno labudova, feniksa a i soko bu opet letel visoko.....

VL
ZG
zorbas.grk
15:22 29.01.2015.

Tako je da , predsjednice, ne nasjedati vladinoj "dobrohotnosti" pa da vam mogu kasnije nabijati pred javnosti eventualno vece troskove na nos. Ako im je do dokazivanja volje za dobrom suradnjom imaju i johoho problematicnih pitanja zabrjesavanje. Sad ce shvatiti da vi ne trazite ulagivanja vec pamet i promisljenost i nadasve stednju....sto ini krse vec od kada....jedan od pokazatelja njihove stednje je novi vozni park za kojeg nema opravdanja u ovakvoj ekonomskoj situaciji dok penzioneri jedva sastavljaju kraj s krajem, dok ne zaposleni prebiru boce po kontejnerima i sl. Bravo oredsjednice !

VL
PO
pozornik66
16:01 29.01.2015.

Gradjani i Gradjanke se uzrujavaju na izjavu prijesednice Hrvatske , pa vi ste išli u povijest sada smo hrvati i hrvatice. Adio i ko zna gdje i ko zna kad

VL
Avatar fredi
fredi
15:26 29.01.2015.

Upit VL-u: ne bi li trebalo pisati "zahtjev za preseljenje", a ne zahtjev za preseljenjem???

VL
MM
mali mate56
15:41 29.01.2015.

Molim useljenje Otadzbine kroz zlo armiju partiju miliciju da snimaju stanje u pašaluku

VL
OX
oxymoron
15:23 29.01.2015.

hahaha Kako je samo drugove i drugarice fino prizemila.

VL
CH
chemica
16:28 29.01.2015.

Njezino visočanstvo će imenovati komisiju...Počelo je. Komisija na komisiju, savjetnik na savjetnika...

VL
CR
crodux
16:21 29.01.2015.

g.Josipoviću znamo da niste vjernik, ali svaka vam čast što ste se za korizmu odrekli mandata..haha

VL
MM
Mini Me
17:16 29.01.2015.

Toliko je kvocala o toj Visokoj..i kaj sad? Predomislila se?Hoce se isto tako predomisliti i nece htjeti biti predsjednica? U vezi cega ce se ona jos predomisljati?To bi trebala biti ozbiljna politicarka? Sve vise slici svojim biracima .....

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 9 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.