Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sveta Mati slobode
Povratak na članak

Gotovina i Markač na misi zadušnici za Franju Tuđmana

- Naš je narod devedesetih proživljavao sudbinu Izraela. Došli su neki bahati ljudi, uveli svoje zakone, oskvrnuli hramove, spalili zemlju i ostavili pustoš – kazao je mons. Jezerinac.

Komentari 37

UK
UKUSA
09:36 11.12.2012.

..........dosli su neki ljudi...... Bas tako, covjek za svaku sezonu. Uz to usporedba s Izraelom koji ima A-bombe i Ameriku i Britaniju iza sebe....a Hrvatska sama samcata bez oruzja uz embargo....

VL
DA
Dawgydawg
09:47 11.12.2012.

Naravno da je Božja intervencija dakle čudo po srijedi. Jer Tuđman je se istovremeno borio protiv četiri neprijatelja neželjenog djeteta zvana Hrvatska a to su: JNA, srbočetnici, međunarodna zajednica i unutarnji neprijatelji. Istovremeno su nas napali ( s perom diplomata i s oružjem razbojnika). Samo Božje čudo je nas spasilo a oruđe Božje je definitivno bio predsjednik svih predsjednika dr. Franjo Tuđman i svi sinovi i kćeri Hrvatske koji su polagali svoje živote na oltar domovine. Hvala vam sinovi pravednosti i kćeri istine. Imamo Hrvatsku!

VL
AB
abram
18:44 11.12.2012.

....onaj tko jednom dobije vlast bude se pošteno odnosio prema njoj, poštivao Domovinu, Crkvu i Tuđmana bit će vječno na vlasti........ ....kada to naši političari shvate i nama će biti bolje.....

VL
OB
-obrisani-
22:37 10.12.2012.

putujući cirkus.....ide dalje.......medeki na lancu......zabavljaju gladnii nezaposleni narod.

VL
OB
-obrisani-
22:47 10.12.2012.

a što je tu gdje mi živimo....prije Tuđmana bilo.????..........vakum ????...svemir ??? . pa sve što je narod stvorio za 50 godina prije njega.....taj manijak sa svojom Zločinačkom je..opljačkao...devastirao...rasprodao.i uništio.....

VL
Avatar Pro et Contra
Pro et Contra
23:02 10.12.2012.

Gotovina na misi bez Dunje?

VL
CV
crna vrana
23:03 10.12.2012.

Ne klonite duhom Hrvati, bili smo mi na težim iskušenjima i u većim pogibeljima od ovih današnjih. Ne budite malodušni, vjerujte ! Devedesetih , osim vjere nismo ništa drugo ni imali. Narod koji je u tmini hodio svjetlost vidje veliku !

VL
DP
Dioklecijanova palaca
23:04 10.12.2012.

Nekim Hrvatima je simpatična pojava Gotovine danas na Mirogoju ali mnogima nije , jer su upravo Tuđman i njegov ministar Sanader odgovorni za današnje siromaštvo u Republici Hrvatskoj ali i za odsutnost moralnih vrijednosti.

VL
OB
-obrisani-
23:10 10.12.2012.

obećavao Švicersku....a napravio Albaniju...još i gore...

VL
OB
-obrisani-
23:15 10.12.2012.

franjo tudjman zivi u nama vjecno

VL
LO
lokun
23:29 10.12.2012.

Konačna presuda politici VELIKOG Tuđmana objavljena je svijetu 16.11. Generali Markač i Gotovina su nevini. Živjeti će VELIKO djelo VELIKOG Tuđmana vječno kao i ovi naši generali HEROJI. Živjeti će vječno Tuđmanovo djelo-HRVATSKA.

VL
SS
.smijmo se.
06:13 11.12.2012.

Pogledajte koliko pokvarenosti je u tom Mesiću i Co, oni su otvorili arhive, oni su izabrali šta i kako će koristiti u "detuđmanizaciji", oni su optuživali i sve svaljivali na umrlog Dr. Tuđmana. I pored svega, Prvi Predsjednik je uu srcu naroda, narod ga voli i poštuje, vječna ti slava i počivaj u miru PRVI PREDSJEDNIČE HRVATSKE.

VL
OB
-obrisani-
06:26 11.12.2012.

Prvi Predsjedniče, Hvala i vječna Ti slava!

VL
AA
aabbcc
07:59 11.12.2012.

Došli su neki bahati ljudi, uveli svoje zakone, oskvrnuli hramove, spalili zemlju i ostavili pustoš – _____________ Te poslije sve opljackali narodu i nikako da odu , ostave uvaj napaceni narod, u Ime Boga sve unistise i mrznju stvorise.

VL
MA
Marijancica
07:27 11.12.2012.

Sad znamo: Srpski pop je na stranu Srba, naravno. Sluzbenik Bozji Kardinal Kuharic je na stranu Hrvata. On je molio za zastitu Hrvatskih zivota i Hrvatske imovine. A blitvarski seljak Gotovina je na stranu slobode za sebe, i za mucenjeje Hrvata od strane Srba. Jos ih i poziva! Fuj. Mene, rodjenu Zagrepcanku je Srbin mucio u centru Zagreba, a Gotovina ih jos i poziva. Bilo bi bolje za Hrvatski narod da je ostao u zatvoru, za sto je ja molim Majki Bozjoj Bistrickoj, kraljici Hrvata!

VL
AA
aabbcc
08:11 11.12.2012.

. Da nije bilo ovih huskaca rata , zla i mrznje Svecenika i Popova rata ne bi ni bilo niti bi se narodi ubijali. Zalosna je nemoc Suda u Haggu da sudi uzrocima a ne posljedicama zla i mrznje.

VL
OB
-obrisani-
08:14 11.12.2012.

Zark, kažeš da je Josipović vodio specijalni rat protiv Hrvatske. A kome se ono Gotovina prvo zahvalio u svom govoru na Trgu?

VL
OB
-obrisani-
08:25 11.12.2012.

uvik san reka Franjo Tata svih Hrvata.....

VL
MU
Munain
08:31 11.12.2012.

Dr. Franjo Tudman je prije svega velika povjesna licnost. Jedini lider i državnik u Hrvatskoj koji je u datom trenutku bio spreman i sposoban povesti hrvatski narod u borbu za neovisnost i slobodu. Tu su njegove zasluge nemjerljive. S druge strane dr.Tudman je napravio ozbiljne greške u pokušajima formiranje novog hrvatskog društva. Iako je pravilno uocio da je takozvana "parlamentarna demokracija" istrošen, dekadentan i truo sustav koji pogoduje samo mediokritetima, prevrtljivcima i ljudima bez imalo morala, pa ga je nevoljko i samo formalno prihvatio (a zadržao uzde u svojim rukama), te nastojao (opet dobro zamišljeno) formirati jednu elitu koja ce upravljati zemljom, u izvedbi tog koncepta je pogriješio. Što zbog vlastite taštine, što zbog pogrešnih informacija, a što zbog ratnih i medunarodnih okolnosti, nije pokušavao tu elitu formirati od ljudi koji zaista jesu i sposobni i moralni da povedu zemlju putem napretka, nego je dozvolio da ga okruže laskavci, manipulatori i korupciji skloni slatkorjecivi lopovi i "Hrvatine".

VL
MU
Munain
08:32 11.12.2012.

I tu je bila njegova greška. Elita da, ali "elita" kakva se kod nas formirala - ne. Da se Franjo Tudman oslonio na ljude dokazanih sposobnosti, poštenja i domoljubnosti (a bilo je takvih i još ih u ovoj zemlji ima, samo su daleko od politickih pozicija), bez obzira na stranacku pripadnost, umjesto ološa kojem je dozvolio da ga okruži mi bismo ga danas mogli smatrati najvecom i najpozitivnijom povijesnom licnošcu u cjelokupnoj hrvatskoj povijesti. Nažalost tu je priliku propustio, ali to ne umanjuje njegove goleme zasluge u stvaranju hrvatske države i uspješnoj borbi protiv srpske agresije.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.