Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatreno buđenje

Izgorio automobil suvlasnika Coyote bara, šteta velika

gorio automobil
Željko Mršić/PIXSELL
27.12.2009.
u 09:15

Požarem je zahvaćen veći dio vozila, a izvršenim očevidom nisu uočeni tragovi koji upućuju da je požar podmetnut. Policija navodi da je uzrok najvjerojatnije kvar na elektro-instalacijama automobila.

U dvorištu obiteljske kuće u Ulici Luke Botića u Zadru u noći na nedjelju izbio je požar na 13 godina starom mercedesu E50 zadarskih oznaka. Vlasnica vozila je Dijana Katalinić (36), a vatra je zahvatila veći dio vozila.

Pokvario se žmigavac

Očevidom je ustanovljeno kako je požar najvjerojatnije izbio uslijed kvara na elektroinstalacijama zadnjeg desnog pokazivača smjera. Vatra se proširila, a policija je izuzela sve tragove i poslala ih na vještačenje u Centar za kriminalistička vještačenja u Zagrebu. Šteta je oko 140.000 kuna. Iako policija nije pronašla tragove koji bi upućivali na kazneno djelo, ipak će o svemu izvijestiti ODO u Zadru.

Inače, suprug vlasnice automobila, Denis Katalinić (43) dobro je poznat zadarskoj policiji, a neslužbeno doznajemo da je već prijavljivan zbog ubojstva, zlouporabe opojne droge i narušavanja javnog reda i mira. Njegovo ime posljednji se put provlačilo po crnim kronikama pri incidentua u Coyote baru u Ninu, čiji je bio i suvlasnik. Taj je klub u srpnju 2006. otvorio Goran Obradović Pišta, vlasnik zagrebačke Ludnice. Dva tjedna od otvorenja, zbog tučnjeve u klubu prijavljeni su Pišta, Katalinić, Petar Kovačević (27) iz Zagreba i tada 17-godišnjak.

Prijatelji Senka Peraka

Maloljetnik je bacio kriglu na jednog gosta, a u svađu se umiješao i njegov brat pa su ih Pišta, Kovačević i Katalinić izbacili iz kluba. Sutkinja Prekršajnog suda u Zadru tada je Obradoviću, Kataliniću i 17-godišnjaku do početka prekršajnog postupka izrekla mjeru zabrane posjećivanja Coyote bara. Obradović se kasnije žalio na postupanje
lokalne policije jer je nedugo nakon incidenta ponovno priveden u policiju zajedno s Katalinićem. Tvrdio je da ih policajci mrze jer su bili prijatelji pokojnog Senka Peraka.

Ključne riječi

Komentara 5

SI
silver@igle
11:20 27.12.2009.

E50 ne postoji. Možda ste htjeli napisati E500

OB
-obrisani-
11:01 27.12.2009.

Kako ono ide, bolje los Hrvat nego dobar Srbin. Bit ce toga jos!

IZ
izbrisan
17:17 27.12.2009.

Otkud moze Stela znati,postoji li E50?Ili joj je tatek sredio radno mjesto,ili si je izborila sama,ale ne strucnoscu. Cijeli je clanak zbrkan,karakteristicno za mnoge \"novinare\".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije