Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAPOŠLJAVANJE

Goran Marić ljut zbog HEP-a: 'Pokazuju da nisu dorasli za povjerene dužnosti'

Goran Marić
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/2
09.12.2016.
u 14:35

Hoće li ova afera dovesti do smjena u HEP-u, Marić nije želio otkriti

Informacija da je direktor HEP toplinarstva Ivica Martinek tražio od člana komisije za zapošljavanje Marija Marjanovića da namjesti posao nećaku predsjednika Uprave Perice Jukića razljutila je ministra državne imovine Gorana Marića.  

- Ukoliko se te informacije pokažu točnima, bit će to evidentno najgori slučaj postupanja i prakse u jednom trgovačkom društvu i jednom od najbitnijih gospodarskih sustava u Hrvatskoj. Ljudi koji na takav način razumijevaju svoje uloge pokazuju da nisu dorasli za povjerene dužnosti, a ovaj slučaj pokazuje i više od toga, rekao nam je Marić.

Hoće li ova afera dovesti do smjena u HEP-u, Marić nije želio otkriti. 

>> Direktor HEP-a Ivica Martinek podnio ostavku zbog optužbi za namještanje posla

>> Cvitan: USKOK od jutros istražuje priču o zapošljavanjima u HEP-u

Komentara 3

DU
Deleted user
15:53 09.12.2016.

i sve to govori čovjek zbog kojeg se izmišljalo ministarstvo.

DU
Deleted user
15:35 09.12.2016.

Uistinu nisu dorasli zadatku. Kad HDZ zapošljava svoje zapošljava ih na desetke i to na menadžerske pozicije, a sve u tišini. A ovdje digli galamu zbog nekakvog pripravničkog mjesta. Svašta. Dr. Čo, pokaži im kako se to radi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije