Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dolaze u Hrvatsku

Google se širi na regiju Adriatic, otvara ured u Zagrebu

google
AFP
01.06.2011.
u 12:36

Na čelu zagrebačkog ureda, koji će osim za hrvatsko biti zadužen i za tržišta Srbije i Slovenije, bit će Joško Mrndže

Google će svoj ured od lipnja imati i u Hrvatskoj. Naime, ova svjetski poznata tvrtka najavila je širenje poslovanja i u Hrvatsku te regiju Adriatic, a svoj će ured tijekom ovoga mjeseca otvoriti u Zagrebu.

Otvaranjem ureda planiraju "osigurati veću ponudu proizvoda, bolje rezultate pretraživanja i efikasnija rješenja oglašavanja za klijente i partnere u Hrvatskoj i regiji". Na čelu zagrebačkog ureda, koji će osim za hrvatsko biti zadužen i za tržišta Srbije i Slovenije, bit će Joško Mrndže.

– Korisnici interneta u regiji postaju sve zahtjevniji, ali i sve aktivniji online. Google je to prepoznao i trudi se ponuditi najbolje inovativne online alate prilagođene lokalnim jezicima. Isto vrijedi i za tvrtke koje posluju u regiji Adriatic. Google je prepoznao velike mogućnosti koje se razvijanjem online-prisutnosti nude lokalnim tvrtkama, a mi smo tu da pomognemo u realizaciji tih mogućnosti – izjavio je Joško Mrndže, direktor tvrtke Google za regiju Adriatic.

Ključne riječi

Komentara 4

FL
flick
14:21 01.06.2011.

Ništa bez \'\'regije\'\' !

JI
jimbeam
22:36 01.06.2011.

Odlična vijest,a što se tiče \"regije\" pa šta bi valjda trebali otvarati urede u svakoj državi posebno,a svi skupa smo mizerija gledajući kao tržište,čak i tako izabrali su nas za centar što je velika stvar.......

OB
-obrisani-
23:39 01.06.2011.

Jea ... super! Samo treba malo pripaziti i na rad sa strankama . Ako recimo pokušate sa Adsense onda ćete dobiti natpisa da se vaš slučaj proučava i da će vam zbog puno posla u roku tjedan dana ogovoriti a onda tri mjeseca nakon toga , oglasi i dalje stoje a vaš račun još nije obradjen! To nije fer odnos! Naravno onda isključite oglase ili se pokušate nekako ponovo ubaciti u plan a posljedica je baniranje! I to je to! kao trebali bi biti kolege a tri mjeseca google zaradjuje dok vama proučavaju račun!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije