Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vijeće hrt-a

Goldstein na Vijeću HRT-a: Hloverka bi se trebala povući

'18.04.2011. Visoka, Zagreb-U drzavnoj rezidenciji u Visokoj ulici odrzan je sastanak Drzavnog odbora za obiljezavanje obljetnica. Hloverka Novak Srzic Photo: Boris Scitar/PIXSELL'
'Boris Scitar'
15.12.2011.
u 15:00

Kad se to razjasni, onda ću se ja maknuti s ekrana. Svatko je nevin dok mu se ne dokaže da je kriv. To su načela pravne države, kaže Hloverka Novak Srzić

Ogranak Hrvatskog novinarskog društva na HTV-u poslao je članovima Programskog vijeća dopis u kojem traže da Hloverka Novak Srzić više ne bude na ekranu. Paradoksalno je, ističu, da Hloverka vodi emisije o korupciji, dok istodobno HRT-ove novinare USKOK i DORH ispituju o optužbama za korupciju protiv nje. Hloverku se, dodaju, već godinama optužuje za korupciju i sukob interesa, a optužbe su dobile na težini nakon nedavnog iskaza Vladimira Šelebaja.

– Ime Hloverke Novak Srzić spomenuto je prije neki dan u aferi Fimi media. Ne bi trebala biti u emisijama dok se ta situacija ne razjasni. To je pitanje dobrog ukusa. S obzirom na Hloverkino iskustvo, trebala bi se sama povući – kazao je vijećnik Ivo Goldstein, a Silvija Luks složila se s njim, kao i predsjednica Programskog vijeća Nada Zgrabljić Rotar.

– Kad se to razjasni, onda ću se ja maknuti s ekrana. Svatko je nevin dok mu se ne dokaže da je kriv. To su načela pravne države – odgovorila je Hloverka Novak Srzić na optužbe ogranka HND-a u HRT-u.

– Primili smo na znanje sve u vezi s Hloverkom pa ćemo naći najbolje rješenje – rekao je glavni urednik HTV-a Bruno Kovačević.

Predsjednica HND-ova ogranka Gojan rekla je da glavni urednik sad ima sluha za Hloverkin problem i očekuje da će se situacija riješiti još danas.

 

Komentara 83

UM
Umjereni
16:10 15.12.2011.

_________ Zato što su Rvatinama koji broje drugima krvna zrnca i po jeziku puna usta Hrvatske, a nekim čudom i puni džepovi para.

AF
afer
16:39 15.12.2011.

Ivo Goldstein piše lažnu povijest. Zar se ne bi on trebao povući iz naše privatnosti?

OB
-obrisani-
17:37 15.12.2011.

. .:-)) .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije