Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naštetio joj ugledu

Glumica ''Nevinosti muslimana'' tuži redatelja filma

Nevinost muslimana (1)
Reuters/Pixsell
20.09.2012.
u 09:00

Cindy Lee Garcia optužila je Nakoulu Basseleyja Nakoulu da ju je na prevaru naveo da glumi u filmu punom mržnje uvjerivši je da se radi o filmu o pustinjskoj avanturi

Američka glumica koja se pojavljuje u filmu ''Nevinost muslimana'' koji je potaknuo prosvjede i nasilje diljem muslimanskog svijeta tuži redatelja filma, odnosno  muškarca za kojeg se sumnja da stoji iza njega, javlja BBC.  Cindy Lee Garcia optužila je Nakoulu Basseleyja Nakoulu da ju je na prevaru naveo da glumi u filmu punom mržnje uvjerivši je da se radi o filmu o pustinjskoj avanturi.

Glumica također traži od suca da naredi YouTubeu da makne film. Kako navodi Garcia, scenarij koji je primila nije spominjao Muhameda niti je sadržavao bilo kakve referencije na religiju. Tvrdi i da je dobila niz prijetnji smrću nakon što je film objavljen na YouTubeu te kako joj je povezanost s filmom naštetila ugledu.

Nakoulu Basseleyja Nakoulu tuži za prevaru, klevetu i namjerno nanošenje emocionalne boli.

>> Egipatski imam: Pobijte sve one koji imaju veze s filmom!

Komentara 4

Avatar zbog- udbasa -beskucnik
zbog- udbasa -beskucnik
09:27 20.09.2012.

Film je napravljen saamoradi jednog razloga --napada na IRAN,,,,bute vidli....

AD
AdriaticSea
10:32 20.09.2012.

Joj daj molim vas, kao nije znala? Sad ju je trta pa se pravda, misli da će se tako obraniti od bijesa?

LO
lojtra1
10:53 20.09.2012.

Glumica je postupila civilizirano, moralno i ispravno ogradivši se od zlouporabe svog posla u ime mržnje i netolerancije. Oni koji to ne kuže i dalje zahtjevaju "osvetu" su obični istočnjački prdonje koji se nimalo ne razlikuju od tuženog "redatelja".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije