Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Revolt
Povratak na članak

'Glavaševe županije' pokrovitelji Bleiburga, govor drži Karamarko

Sabor nam još nije uplatio 500.000 kuna. Poslali smo dopis, ali novac nećemo žicati, kaže Bože Vukušić

Komentari 31

OB
-obrisani-
11:30 27.04.2012.

e tako...baš lijepo... . sad su se ..JASNO...povezali...ZLOČINCI...iz 1945...i...1995.....

VL
OB
-obrisani-
14:30 27.04.2012.

To što Karamarko drži govor je jedna od većih uvreda za Bleiburške žrtve !

VL
OB
-obrisani-
11:07 27.04.2012.

Drugovima zmijolovcima i inima u trenutnoj vladi se niste trebali niti obraćati obzirom da su iskazali svoj stav. Komemoracija nedužnih žrtava je obveza koja će se održati dok je god hrvata. Ništa manje nego komemoracija u Jasenovcu.

VL
FE
Felix
11:20 27.04.2012.

Kao sto sam vec jednom napisao Ja osobno ne bi uzeo niti jednu jedinu kunu nego bih ih onom Pingvinu sto kazu da je predsjednik Sabora bacio u lice . Iako je to novac Hrvatskih poreskih obveznika zbog svega stoo se dogadjalo na tih 500.000 kuna bih se zahvalio i predlozio da sa tim novcem financiraju studiju o istrazivanju posleratnih Komunistickih zlocina.

VL
WI
wice
11:25 27.04.2012.

Židov Danijel Ivin zahtijevao je ukidanje saborskog pokroviteljstva nad Komemoracijom na Bleiburgu, a Boris Šprem, navodno i sam Židov, proveo je to kao predsjednik Hrvatskog sabora. Možemo reći da se jučer ponovilo ubojstvo Stjepana Radića u parlamentu. Slijedi li nova jugoslavenska diktatura?

VL
WI
wice
11:27 27.04.2012.

Odsijecanje Bleiburga možemo gledati kao kirurški pristup naših neprijatelja. Umjesto skalpela koristi se dobra stara četnička kama. Na tragu likvidiranja Alojza Stepinca, provodi se različito trovanje naše nacije. Najnoviji postupak usmrćivanja čini niz malih srčanih i moždanih udara. U njih možemo ubrojiti negiranje Hrvatskog holokausta, kao i ovu haašku sudsku farsu sa Antom Gotovinom i Mladenom Markačem. Gotovina je zaista kriv, jer nije prekomjerno granatirao četnike! Možda bi u tom slučaju Sabor donio suprotnu odluku. Hrvatska je često na nišanu snajpera. Toliko je puta ubijana da možemo jedino nekoj višoj sili zahvaliti da nas ima.

VL
WI
wice
11:30 27.04.2012.

Partija smatra da bi pad Vukovara trebao biti spomendan na sve hrvatske žrtve stradale za slobodu, te da bi se 23. kolovoza trebao obilježavati kao Europski dan sjećanja na žrtve totalitarizma i autoritarnih režima. Što je tim likovima? Zar nije 23. kolovoza \"Europski dan sjećanja na žrtve staljinizma i nacional socijalizma\"? Hrvatsku 1991. nisu napali staljinisti i njemački nacisti, nego Srbi! Na Bleiburgu nisu ubijali Rusi i Nijemci! Možemo reći da je na Bleiburgu ubijala i sovjetska agentura, ali prije svega treba naglasiti da su zločinci bili domaći \"partizani\", domaći \"komunisti\" i u partizane presvučeni četnici!

VL
OB
-obrisani-
11:33 27.04.2012.

Kramarku je....jedino preostalo...desničarenje i ustašizacija . naravno da u stranci kao što je HDZ...to igra najveću ulogu ...ali i konkurent mu..Milan Kujundžić ...konja za trku ima ..klanjao se Anti Paveliću.......... . majko moja...koja se tu bagra sve našla....

VL
OB
-obrisani-
11:34 27.04.2012.

do 20.5.....će još biti....Ustaških kapa...i uniformi......ko u prići...

VL
KR
kristov
11:35 27.04.2012.

Evo dokaza kako radi kukavna i kuku Vlada, danas servira Blajburg, na dan kada će za milijune potrošača poskupjeti struju (bez potrebe i ekonomskog razloga jer HEP radi sa dobiti), kao i plina! Narode, budi se, treba bandu crvenu svrgnuti, bandu lopovsku odbiti od naše sise!

VL
FE
Felix
11:36 27.04.2012.

Kukurikavci tj. ( jugoslavencine ) su kratkog daha jer su maske pale i jer su pokazali pravo lice ( na srecu odmah ) . U planu 21 nisu rekli da im je plan i program povratak staljinisticko - titoistickih vrednosti,, obracun s domovinskim ratom i herojima istog, vracanje Bratstva i jedinstva kao jedine vrednosti u HR, povratak Srba u ustav kao Konstituivnog Naroda u RH . Sada to jasno i glasno znamo i dobiju li izbore Ponovo onda samo mogu reci da bolje kao narod i ne zasluzujemo i da smo VOLOVI a ne glasacko tijelo !!!

VL
DR
drznedaj
11:44 27.04.2012.

Znaci u Saboru mogu plakat kako su najsirmoasnija zupanija, kako su jadnici, ovo i ono. Ali 500 000 kuna od najsiromasnijeg stanovnistva nije problem uzet. I to da bar taj novac u Hrvatskoj ostane, ne nego se tudjoj drzavi daje, na cijoj zemlji su n kraju krajeva i pobijeni. E ludog naroda

VL
KR
kristov
11:48 27.04.2012.

drznedaj - e to su ti Hrvati!!! Kad im je najteže oni će pokazati najviše. Hvala ti ponosna Slavonijo i Hercegovino. Biti će nas tamo više nego ikada!

VL
WI
wice
11:49 27.04.2012.

Pa neka, Hrvati su znali odgovoriti na takve ugroze. Komemoracija će se ipak redovno održavati, svake godine, i bez pokroviteljstva institucija ovakve RH. Vrijedit će pravilo da su za vladavine komunista Hrvati privatno financirali tužnu nacionalnu svečanost na Bleiburgu. I, pamet u glavu na izborima. Bolje i najgori HDZ, nego ovakav SDP. Baš u vrijeme kada nova vlast procesuira HDZ za korupciju i kriminal, trebamo otvoreno reći da SDP na slijedećim izborima pada, pa ako strukture ponovno razore pravašku ponudu, vratit će se HDZ, koji polako shvaća da je Partiju ipak trebalo zabraniti. Tu su i Lesarovi laburisti, kao lijeva alternativa Partiji.

VL
LI
linalena
11:49 27.04.2012.

Čudno da se Jaca nije ovog sjetila, odoše politički poeni Karamarku.

VL
PR
PrisojeTG
11:51 27.04.2012.

Tomo svaka čast...samo ti lijep govor održi za napaćeni hrvatski narod...u blaiburškoj dolini suza...Nisu vojnici krivi što je politika prljava...Časno su se borili za svoju Hrvatsku...a nečasno završili od NOVJ....I Mirko jedan bus si mogao organizirati samo za Bužane...

VL
OB
-obrisani-
11:56 27.04.2012.

Boris Šprem židov? Ne čudim se njegovom strastvenom govoru na komemoraciji jasenovačkih žrtava.

VL
AL
alapača
12:00 27.04.2012.

e, tako. plaćajte svoj dernek i Karamarkovu stranačku kampanju.

VL
WI
wice
12:09 27.04.2012.

Mnogi se građani RH predstavljaju bilo kao partizani, bilo kao Židovi, bilo kao njihova djeca, jer im to donosi različite privilegije. Židovska imovina bez direktnih nasljednika vraća se židovskoj zajednici! Židovska \"krštenica\" postala je dragocjena. Zašto se nitko ne otima biti Rom? Zar Romi nisu doživjeli holokaust! Gospoda pravi \"povjesničari\" znaju da NDH nije bila samostalna država, da nije imala moć današnjeg Izraela, da nije posjedovala atomsku bombu, niti su ustaše bile gospodari svjetskog kapitala. U širini vremena, povratak Danijela Ivina i Slavka Goldsteina iz kapitalističkog Izraela u komunističku Jugoslaviju dobiva svoj konačni smisao. Slavkov sin Ivo imenovan je za našeg veleposlanika u Parizu, gdje se tradicionalno kroji sudbina Irana i Sirije. Urednik je našeg prijevoda \"talijanske\" povijesti u dvadeset svezaka u kojoj se ne spominje Isus!

VL
MA
maliscrnompakicom
12:18 27.04.2012.

A nebih ja rekao da ce pokrovitelji biti \"Glavaseve zupanije\".Prije bih se moglo reci da su od pokroviteljstva odustale zupanije u kojima ima najvise komunista,partizanske djece i... polutana.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.