Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zahvalio na korištenju arhive

General Kašpar predao Milanoviću povijesnu kronologiju o Tuđmanu

Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/13
18.12.2023.
u 21:31

Na primanju u Uredu predsjednika RH bili su i glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić i urednik knjige Žarko Ivković

Umirovljeni general Krešimir Kašpar darovao je jučer predsjedniku Republike Hrvatske Zoranu Milanoviću svoje kapitalno djelo, opsežnu dvosveščanu knjigu "Franjo Tuđman: kronologija života i rada 1922.-1999.", koja je nedavno izišla u nakladi Večernjeg lista, te mu tom prigodom zahvalio što mu je omogućio korištenje arhive Ureda predsjednika Republike i objavu velikog broja arhivskih fotografija.

U njegovu društvu bili su glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić te zamjenik glavnog urednika i urednik knjige Žarko Ivković. Predsjednik Milanović sa zanimanjem je prelistao knjigu, koja je rezultat višegodišnjega prikupljanja i provjere goleme količine podataka, te čestitao generalu na uloženom trudu. 

VEZANI ČLANCI:

Komentara 5

PA
Pašić
22:28 18.12.2023.

Lijepo da su to prezentirali našem Predsjedniku. On će zasigurno i u drugom mandatu koristiti iskustva prvog Predsjednika.

ZA
Zagrebčanka
12:12 19.12.2023.

Glavni dojam koji zraci iz ove fotografije je taj da se na Pantovcaku jako dobro jede. Nas predsjednik, ni da pisne o Jakusevcu u sjeni kojeg cemo provesti Bozic. Njemo smrad ocig\ledno nije pokvario apetit. On je, po svemu sudeci, potpuno spreman za kolinje.

BL
blekpanther
22:30 18.12.2023.

Hoće li Kronologija u podrum kao i Tuđmanov kip?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije