Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika gorica

Gađali svinju pa zalutali metak pogodio lovca

jeleni (1)
Mladen Mandić
12.12.2010.
u 14:42

Kako su istovremeno gađala dvojica lovaca, ne zna se čije je zrno slučajno pogodilo Hajdukovića iz Sv. Ivana Žabna kod Vrbovca.

VELIKA GORICA - Zalutali metak pogodio je 44-godišnjeg lovca, Srećka Hajdukovića u natkoljenicu u subotu oko 13.30 sati u lovištu Vokojice u Potočcu kod Velike Gorice. Hitno je prevezen u KB Dubrava, a kako kaže Mladen Kušić iz tvrtke S.I.M. Zelina, organizator uredno prijavljenog lova na divlje svinje i lisice, ranjenik se osjeća dobro.

Taj dan u lovu ih je sudjelovao četrdesetak. Jedan od njih, kaže Kušić, pogodio je svinju, no metak se odbio i pogodio Hajdukovića desetak centimetara iznad koljena. S obzirom da su, kaže Kušić, istovremeno gađala dvojica lovaca, ne zna se čije je zrno slučajno pogodilo Hajdukovića iz Sv. Ivana Žabna kod Vrbovca.

Za odgovor na to pitanje morat će se pričekati kraj policijske istrage.

Komentara 18

R8
R82
07:31 13.12.2010.

Baš je bil \"Srećko\"!

VI
vidimškoj
15:37 12.12.2010.

srića da su šukija makli na vrime.................

BS
baja_slavonac
17:38 12.12.2010.

Remetinac da li te mogu nekako kontaktirati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije