Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobunjenici likuju
Povratak na članak

Gadafijev sin Saadi ne napušta Libiju nego je spreman predati se

Gadafi je navodno utočište pronašao u Sirteu ili Bani Walidu, gradu kroz koji je njegova obitelj prošla na putu u Alžir

Komentari 24

Avatar dovidovic
dovidovic
09:00 31.08.2011.

\"Saddi Gadafi navodno se želi predati zato što nema namjeru napustiti Libiju nego želi pregovarati s Nacionalnim prijelaznim vijećem oko svoje predaje.\" Dubokoumno novinarstvo.

VL
IR
irani
09:33 31.08.2011.

- Gadafi je u bijegu, i prilično smo sigurni da znamo gdje se nalazi - = Ova izjava je daleko inteligentnija nego sve blesave \"pouzdane informacije\" itd koje se mijenjaju non-stop. Ja nikada necu prihvatiti onu istocnjacku filozofiju po kojojkojoj se sve uvijek definitivno zna, dok se ne pokaza kako se, ustvari, nista nezna. No, tada se vec sigurno zna nesto drugo i tako u krug. Srbija je uvijek prednjacila u senzacionalnim ekskluzivnim istinama na ovom podrucju, a da ne govorimo o bliskoistocnim zemljama gdje istina uglavnom ne postoji kao takva, jer se sve svodi na \"informacije\" iz \"pouzdanih\" izvora koje su pristupacne \"odabranima\". Naravno, \"odabrani\" onda prosvjecuju mase koje se hrane novim velikim istinama a pojma nemaju sto se desava u vlastitom dvoristu. Na ovom forumu svakodnevno vidjamo zrtve ovakvog pristupa, jadnike koji iz nekih svojih \"nezavisnih\" izvora upijaju serviranu propagandu i onda dosadjuju svima ponavljanjem gluposti do besvijesti. Iz tog razloga nikada nemoze biti diskusije, razgovora, razmjene misljenja, ideja... Zatucani se nemogu nositi sa stvarnoscu, jer cijeli zivot zive u alternativnoj \"stvarnosti\" koja postoji samo za njih.

VL
OB
-obrisani-
09:34 31.08.2011.

ostala njegova braca kidnuli su i dali petama vjetra-naravnos a milijardama$ koje su ukrali

VL
OB
-obrisani-
09:41 31.08.2011.

Svjedoci smo velike medijske fame o zbivanju u Libiji i pobunjenicima koji su se digli protiv diktatora Gadafija kako bi svrgnuli njegovu vlast, dali slobodu narodu te uspostavili demokraciju. Na na putu ostvarenja pravde stoji prepreka; odred Gadafijeve vojske naoružane do zubi, koja nemilosrdno straši narod paležima, klanjem nevinih civila, silovanjima, bombardiranjem gradova, itd. S obzirom da pobunjenici nisu mogli sami protiv ovakve nemilosrdne vojske, nastupio je NATO s svojom vojnom intervencijom, kako bi obuzdala krvoločnu Gadafijevu vojsku. To je priča koju vam prodaju mediji. Što vam to mediji ne govore? Jedno je nezaobilazna istina; Libija je pod vodstvom Moamera el Gadafija “tiranina i luđaka”, kako ga prozivaju na Zapadu (pa time i u našim guzičarskim pro-zapadnjačkim medijima), postala najbogatija afrička država potpuno samostalna i spremna da uvede novu monetu u trgovini sa naftom- islamski zlatni dinar i beskamatne kredite (čemu MMF neće imati pristup).

VL
OB
-obrisani-
09:43 31.08.2011.

Osnutkom islamskog zlatnog dinara, svi koji žele afričku naftu morali bi prvo kupiti ovaj novac. Što bi se tada dogodilo? Nesumnjivo bi Gadafi preuzeo bankarski tron Rothschildima. Tako si je Gadafi automatski prisvojio do sada već dva neprijatelja. To su SAD, koje su zadobile žestoki udar već samom idejom o stvaranju nove monete, jer time SAD više ne bi mogle kupovati naftu od afričkih zemalja špekulativnim novcem. Tu su i potom Rothschildi, koji su sa svog bankarskog trona uvidjeli jakog konkurenta koji je veoma sposoban preuzeti njihov biznis. Isti je Gadafi Rothschildima već preuzeo Kinu koja je postala njegov strateški partner i veliko tržište. Moamer el Gadafi je veoma ubrzo ujedinio i sva plemena, posebno dvije velike libijske etničke grupe zbog kojih je Libija uvijek morala biti podijeljena na dva administrativna dijela. Gadafi je napravio jaku unitarnu državu. Naftne ugovore sa stranim kompanijama je napravio tako da je najveći dio novca od nafte ostajao Libiji i to na korist narodu, tako što je glavna naftna kompanija bila 100 posto u vlasništvu države.

VL
OB
-obrisani-
09:43 31.08.2011.

ploto-protiv ovakove srpske vojske mogli su hrvati bez pomoci nato-ali treba imat jaja

VL
OB
-obrisani-
09:52 31.08.2011.

„Jasno je da se radi o globalnom, kontinuiranom klasnom ratu, sa NATO-om kao udarnom šakom imperijalista“, kaže za „Pečat“ profesor Edward Herman. „To se vidi kako u pogledu procesa koji su karakteristični za unutrašnju politiku SAD, tako i za ratove koje SAD i NATO vode u svetu. Mediji su se u slučaju rata u Libiji pokazali gore nego ikada u svojoj neslavnoj povijesti. Skup koji je nedavno organizirala ‘Nacija islama’ pod vođstvom Luisa Farahana, u cilju protesta protiv užasavajućeg rata u Libiji, u mainstream medijima se nije ni odigrao. Jednostavno, nigjde igdje se nije moglo pročitati ili vidjeti bilo što vezano za taj događaj. Da li se on uopće i odigrao?“ „Neprestano čujem usporedbe između pobune u Londonu i drugim gradovima Evrope – lomljavu prozora na ulicama Atene, paljenje automobila u Parizu“, kaže Naomi Klein u tekstu pod naslovom „Pljačka po danu, upoznajte noćnu pljačku“. „A pljačka muzeja i biblioteka u Bagdadu, pljačka libijske baštine koja se nalazi pod zaštitom UNESCO-a… masovna pljačka naroda od strane bankstera (bankara mafijaša) itd.

VL
OB
-obrisani-
09:55 31.08.2011.

31.08.2011. u 09:43h krapina je napisao/la: ploto-protiv ovakove srpske vojske mogli su hrvati bez pomoci nato-ali treba imat jaja +++++++++++++++ O čemu ti to Srbine ? Oborili ste svjetski rekord u traktorskoj štafeti ! Pa nije NATO osvajao svrhove nana Dinari ,nego HV.kakvi Srbi ? Ta bagra može ratovati samo protiv nenaoružanih.

VL
OB
-obrisani-
09:59 31.08.2011.

ploto-ispravna konstatacija-da oni ratuju samo protiv nenaoruzanih-bravo

VL
RE
@rea
10:18 31.08.2011.

Luis Farrahan Muhamed organizirao skup, loool. ploto, znaš li ti uopće \'ko je taj lik ? Informiraj se, čovječe, prije nego pejstaš svaštarije.

VL
OB
-obrisani-
10:19 31.08.2011.

Novinarka Lizzie Phelan kontaktirala je udrugu \"Global Civilians for Peace\" i rekla kako se sigurno vratila u London. Također dodaje da joj strašno teško pada što je morala otići iz Libije. Napominje kako na terenu više nema niti jednog nezavisnog novinara i da upravo traje genocid sponzoriran od strane zapadnih sila. Zahvaljuje svima koji još uvijek imaju hrabrosti reći istinu. Borba za pravdu i libijski narod mora se nastaviti, nadodaje Phelan. izvor: http://globalciviliansforpeace.com

VL
OB
-obrisani-
10:25 31.08.2011.

31.08.2011. u 10:18h @rea je napisao/la: Luis Farrahan Muhamed organizirao skup, loool. ploto, znaš li ti uopće \'ko je taj lik ? Informiraj se, čovječe, prije nego pejstaš svaštarije. +++++++++++++++++++++++++++++++++++ Ma nemoj ? Zar može biti gori od Rothschilda ? ? Zanima me što taj lik ima za reći i ne samo on,a ne da mi cionistički mediji lažiraju informacije. Ti bi branila \"nepodobnima\" medijsku prezentaciju ?! Cionistička demo(n)kracija. Ja bih rado da mogu čitati kako su britanski i francuski Rothschildi dogovarali podjelu plijena u agresiji na Libiju !

VL
IR
irani
10:27 31.08.2011.

09:41 09:43 09:52 09:55 10:19 Izuzetno dobre ilustracije onoga o cemu sam ranije pisao. \"Informacije\" iz \"nezavisnih pouzdanih\" izvora, pristupacne samo \"odabranima\" koji koji prosvjecuju mase gomilama propagande i nesuvislih lupetanja. Nebuloza koja je pokrice za slijedecu nebulozu i takozu i tako u nedogled. Za ignorirati, ali i dobro se nasmijati pateticnim pokusajima. :-)

VL
OB
-obrisani-
10:32 31.08.2011.

Pojavio se i mossadovac irani sa svojom trulom i lažljivom cionističkom propagandom.

VL
OB
-obrisani-
10:34 31.08.2011.

31.08.2011. u 10:27h irani je napisao/la: 09:41 09:43 09:52 09:55 10:19 Izuzetno dobre ilustracije onoga o cemu sam ranije pisao. \"Informacije\" iz \"nezavisnih pouzdanih\" izvora, pristupacne samo \"odabranima\" koji koji prosvjecuju mase gomilama propagande i nesuvislih lupetanja. +++++++++++++++++++++++++++++ mali mossadovacc jako dobro zna da j 96% informacija dolazi iz friziranih medija kojima potpuno upravljaju cionisti.Svijet je zatrovan sa vašim gnjusninm lažima i krivotvorinama.

VL
DU
duxon
10:49 31.08.2011.

sve je to nato propaganda

VL
RE
@rea
11:09 31.08.2011.

A propos, zlatni islamski dinar koji je spomenuo @ploto je već duže vrijeme u cirkulaciji. Al mediji o tome šute. Na sreću, postoje neovisni izvori. Zahvaljujući njima, pametni ljudi su svoju uštedjevinu već pretvorili u islamski dinar. Medjutim. Problem jee u tome da su cionisti u medjuvremenu pokupovali velike količine te valute te tako izazvali njezin manjak u opticaju. Time joj je, naravno, porasla cijena pa je sada nedostupna običnim smrtnicima. xe, xe

VL
RE
@rea
12:02 31.08.2011.

U prolazu, tek da pozdravim dežurnog štancera. Pozz. I ne okreći se, sine! ;o)

VL
ST
Stockholm
12:17 31.08.2011.

Opet jedan retard stanca minuse. Dupeglavac.

VL
FL
flok
12:55 31.08.2011.

Hbeš ovakve lidere koji ne znaju postupiti časno kad izgube da pogine u borbi za Sirt - dobio bi image heroja - ovako će ispasti kukavica i nitko i ništa izbor je na njemu

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.