Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcija na optužbe
Povratak na članak

Gabrić: Liječnici su časni, ali dr. Babić je lažljivac

Predsjednik Nacionalnog foruma odgovara novoj Hrvatskoj udruzi liječničkih bolesnika, govoreći kako on ne diskreditira liječnike, ostajući pri tvrdnji kako je šef liječničkog sindikata lažni ratni invalid koji obmanjuje i potkrada zajednicu

Komentari 27

ĆA
ćaćaća
16:11 11.01.2014.

ma jel se to javio glas druga ive iz usta druga gabrića..on o časti s svojim klinikama koje mu je drug ivo sredio ..a sad on vraća drugu ivi osnivanjem stranke kojoj je ivo šef a on će ju voditi:))

VL
AM
ameris
16:33 11.01.2014.

Dr.Gabrić govori sve što bi ministar Ostojić želio čuti.Prava harmonija (milozvučje)! Ipak me zaintegrirala zadnja točka Gabričevog manifesta:slanje liječnika na edukacije vani a koje sponzoriraju "mnoge" e.zemlje a ne pharma kuće !? Zašto to nije na neki način transparentno svimaa ? Kome se obratiti ?

VL
DU
Deleted user
16:35 11.01.2014.

Gabrić nije nikako bio u Domovinskom ratu pa neznam odakle mu pravo da komentira Babića koji je cijelo vrijeme rata bio na raspolaganju obrane i svaka povreda je bila u ratu pa čak da se i poskliznuo i pao . Dosta je više tih komunjara iz drugog plana .

VL
Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
19:24 11.01.2014.

Hm, Gabrić je još jedan doktor u politici. Dok se dalo krasti, nije se bunio i bavio se medicinom privatno. Sad kad su teška vremena, čak i politika ja dobra. Nema identitet i ne treba mu vjerovati.

VL
DU
Deleted user
17:03 11.01.2014.

Ovaj bi bio gori od Milanovića da se dočepa vlasti.

VL
GU
gustirna
16:48 11.01.2014.

crveni skojevac i dezerter optuzuje hrvatskog branitelja.to se samo moze dogoditi u komunistickoj zemlji koja se gotovo citava crveni pred bogom i svijetom.

VL
ZR
zrikavac
18:05 11.01.2014.

Profesore, optužujete ljude da su politički trabanti. Moguće da oni jesu, ali vi ste sigurno. Nakon 12 godina došli se k sebi i prijavili lažnjaka, baš u trenutku kad to Partiji odgovara. Zanimljivo! Pritome postavljate pitanje "zašto dr.Babić ne štrajka kad je na vlasti HDZ, već samo onda kad je na vlasti neodlučna Vlada SDP-a?!" Pa zar stvarno mislite da smo svi mi ovce! Hvala vam što ste mi otvorili oči kad je u pitanju Nacionalni forum, skoro sam nasjeo vašoj slatkorječivosti.

VL
KR
KroničarHr
18:37 11.01.2014.

Koji vrhunski pr ovoga Gabrica?! Nije se ni poceo baviti politikom a vec otvorio front prema lijecnicima, opravdava se, cupa. Covjek uz to sto zraci neugodom kao rijetko tko, uz to sto pokazuje ogroman nedostatak sarma i elementarnih znanja o drustvenim odnosima, ocito nije nikada nista procitao iz bukvara PR. Nema sto, buducnost politike koja garantira dozivotnu vlast Jovanovicu, Stazicu, Jurjevicu, Kajinu i ostalim "intelektualno politickim lumenima" ne sam Hrvatske vec i regije.

VL
TO
tojčić
16:31 11.01.2014.

skojevac se probudio iz sna

VL
GU
gustirna
16:11 11.01.2014.

inace skojevac i precednik socjalisticke (komunisticke) omladine drug gabric je nadasve castan.zato ga je njegova televizija pozvala da brani korupcije svog komunistickag pajdasa oko opercaije oka .

VL
Avatar abakus
abakus
18:31 11.01.2014.

Aha, treći put... ma sve se bojim. Ovo je samo još jedna lijeva stranka, poput Lesarovih laburista, koja je izmišljena samo zato da sdp-u koji je totalno razočarao ne bi slučajno pobjegao koji glas na neku stranku koja im nije pod kontrolom. Tko vas ne zna, skupo bi vas platio...

VL
LO
lokun
16:28 11.01.2014.

Ne ideposel sad bi u politiku, stani ti n a poslu bio si jednom direktor HZZO-ai dosta ti je, tada je i krenuo biznis Gabriću. NI Josipović ti ne vjeruje i potražio je stručnjaka,našega stručnjaka u Njemačkoj.

VL
Avatar guten_tag
guten_tag
21:59 11.01.2014.

Ako je Dr Babić lažni invalid Dr Gabrić je lažna alternativa u politici. On je obični demagog i smutljivac koji je sada postao glasnogovornik vlastodržaca. Na ovakav način je napao i Dr Hebranga koji nije, dok je bio ministar u Vladi RH, dopustio Dr Gabriću nezakoniti uvoz rožnica. Uz pomoć režimskih medija osuo je paljbu iz svih oružja na Dr Hebranga jer jer tada bilo moderno pljuvati po ljudima koji su na vlasti. Sada se predstavlja kao tzv treći put iako je vidljivo da je to još jedna podvala sadašnjih vlastodržaca koji žele zadržati isti režim na sceni pa obmanjuju javnost demagoškim floskulama. Nije se ovako javljao kad je doktor umilnog glasa, Dr Rubala, dijeli lažne invalidske mirovine iako je jedno vrijeme bio u Račanovoj vladi glavni u HZZO, gdje je mogao provjeriti čime se kolega bavi.

VL
TO
tomokaro
21:31 11.01.2014.

Bogami poslije ovog što govori Gabrić i tvrdi da je medicinska dokumentacija krivotvorena morat će i dokazati a bogami i tko je krivotvorio dokumentaciju. Sve jedno Babić se dao Hrvatskoj na raspolaganje u ratu a Gabrić neznam što je radioo i Babić je ozljeđen što je nesporno i za Gabrića ali po njemu je oštećenje 33% pazi ti stručnjaka, ni nezna da se oštećenja određuju u postotcima od najmanje 20..pa dekadski 30,40,50........Nisam psihić ali se pitam onakova galama,afektiranje,gestikuliranje kad govori Gabrić mi ne spadaju u baš odmjerene,smirene,kontrolirane.....

VL
DO
doktorica
09:53 12.01.2014.

ta "uska vrata" su i njemu pomogla da mu dolaze pacijenti u privatnu polikliniku"Svjetlost".......

VL
PR
pravica
20:30 11.01.2014.

Koja ljiga od čovjeka, tvrdi da je znao da je dr. Babić lažni invalid ali ga nije prijavio makar mu je to bila građanska dužnost. Javlja se 10-ak godina kasnije kako bi destabilizirao lječnike u namjeri da svoja prava ostvare kroz štrajk. Možda i nije loše čovjek brzo skinuo masku. Hvala dr. Gabrić moj glas nebuš dobil

VL
DU
Deleted user
09:17 12.01.2014.

Tja, tipično, nema što. Čim se taj Gabrić uvukao u politiku, odmah je počeo pljuvati po kolegama. To je tek početak. Valja se čuvati takvih jer su cijepljeni protiv elementarnih moralnih normi i spremni i na puno gore stvari.

VL
TI
tihomir91
16:04 11.01.2014.

Mislim da je ovako organizirano zdravstvo došlo i slijepu ulicu i da mu hitno treba reforma i to sustavna koja bi uvela konkurenciju stručnost i racionalizaciju što je osim toga otkrila i stručna analiza koju je proveo nezavisni tim stručnjaka angažiran nedavno od strane vlade i koji je masno plaćen iz proračuna i koji nema svrhe ukoliko se njihove preporuke ne primjene.

VL
Avatar zampzmija
zampzmija
11:43 12.01.2014.

Gabriću ,obična si babetina....još jedan dr.u politici koji nema budućnnosti.

VL
ST
stefica50
11:11 12.01.2014.

Bez obzira na sve ove iznesene optuzbe treba provjeriti.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.