Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSVJEDI DILJEM ZEMLJE
Povratak na članak

FOTO/VIDEO Na noge se digli i španjolski farmeri: Traktorima blokirali autoceste i palili blokade

Proteklih dana u nekim su državama, poput Francuske i Belgije, prosvjedi eskalirali u sukobe s policijom. Zasad nema zabilježenih incidenata u Španjolskoj, no veliki prosvjed planiran je u Madridu tijekom mjeseca

Komentari 10

JA
Jania
19:39 06.02.2024.

Ovo bi trebale biti udarne vijesti u svim medijima,,ali vladajuće elite ne daju da se u pitanje dovode njihovi narativi o zelenoj tranziciji. Potpora seljacima!

VL
MA
Maestro88
18:55 06.02.2024.

Sve ono što su prije dvije godine predviljali Rusiji nakon pokretanja rata u Ukrajini sve se to sada dogadja u EU državama. Pad Vlada, masovni prosvjedi, gubitak radnih mjesta, rast cijena a pad plaća. Čitava Zapadna Europa je na nogama i u prosvjedima. Dok toga u Rusiji nema. Nikad manja nezaposlenost. U Bjelorusiji je 1,5%. Tjeranjem ruskih milijardera iz EU u Rusiju Zapad je učinio veliku uslugu ruskom gospodarstvu. Sada svi oni ulažu silne milijarde u Rusiju. Nema grada u Rusiji od najmanjeg do najvećeg da nije pun kranova i građevinskih strojeva.

VL
Avatar LoveBaby21
LoveBaby21
08:32 07.02.2024.

Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - - -> NU21.FUN

VL
SL
slavenZadravec
21:46 06.02.2024.

Seljaci navikli na izdašne subvencije i na nekontrolirano trošenje fosilnih goriva ... Jasno da takvom ponašanju, štetnom za Zemlju mora doći kraj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.