Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Zavižanu 80 cm

FOTO Hrvatska se zabijelila: Na Sljemenu 20 cm novog snijega

snijeg Zagreb
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/19
05.12.2012.
u 07:55

Najviše bijelog pokrivača ima na Zavižanu, 80 centimetara, a potom slijede Begovo Razdolje sa 64 centimetara, Sljeme sa 34 te Delnice i Čabar s dva centimetra manje

Snijeg je zabijelio Hrvatsku. U Zagrebu je počeo padati sinoć, a jutros su vozači morali čistiti svoje automobile kako bi došli do posla.

Slab snijeg i susnježica i u jutarnjim satima padali su u Slavoniji, a meteorolozi najavljuju kako je ovaj nalet bio samo privremen jer će oborine u popodnevnim satima prestati u cijeloj Hrvatskoj. Temperatura zraka bit će danas od 0 do 5, a u Jadranu od 6 do 11 stupnjeva Celzijevih.

Na Sljemenu 20 centimetara novog snijega

Najviše novog snijega tijekom noći palo je u Gorskom kotaru i na Sljemenu. Meteorolozi su u Čabru zabilježili 24 centimetara novog snijega, na Sljemenu 20 centimetra, a u Delnicama 15. Najviše bijelog pokrivača ima na Zavižanu, 80 centimetara, a potom slijede Begovo Razdolje sa 64 centimetara, Sljeme sa 34 te Delnice i Čabar sa dva centimetra manje.

HAK upozorava na mokre i skliske kolnike u većem dijelu Hrvatske, dok snijeg pada u Gorskom kotaru i Slavoniji. Zimski uvjeti su proglašeni na većini cesta u Gorskom kotaru, dok su u Lici ukinuti na većini cesta.

Fotografija snijega u vašem gradu ili mjestu šaljite nam na mail: dojavi@vecernji.net

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije