Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fimi media u aferi
Povratak na članak

Fimi media u novoj aferi: Catering platili 156.000, pjevače 104.000 kn

Troškovi za otvaranje dionice Dugopolje – Šestanovac plaćeni su preko Konstruktora, i to 611.000 kuna

Komentari 63

DO
doktorica
07:40 04.11.2010.

neka vrate novac

VL
OB
-obrisani-
07:48 04.11.2010.

Nema ljepše nego biti Hrvat u svojoj domovini - SLAŽEM SE Imamo Hrvatsku Vaš HDZ

VL
OZ
ozujsko
10:42 04.11.2010.

to su sve sitnice,na spram koliko je potroseno u samu autocestu,ne kaze se dzaba gdjesu novci ti bivakuje i mafija,amen

VL
NB
Navrnuti Bracanin
11:18 04.11.2010.

Vi se sprdate a zamislite kako je bilo uzvanicima. Mogu sampo pretpostavit koja je to žeđ trebala bit nakon pojedenih 150 kila pršuta.

VL
CA
Capolo
12:27 04.11.2010.

Ja sam siguran da će Jurak, Sanader, Barišić ili bilo netko drugi koji ima veze sa HDZ-om snositi zakonske posljedice, ako je kriv. Ali nisam sigura da će itko odgovarati za kupnju nagibnih vlakova BEZ JAVNOG natječaja. Kupljeni su vrlo skupi nagibni vlakovi pod prozirnim objašnjenjem: \"Putovat ćemo do Splita\" međutim pokazalo se da je pruga nesigurna. Koalicijska vlada sa početka 2000-ih na čelu sa SDP-om očito \"vrvila\" od građevinskih stručnjaka pa danas imamo što imamo. E to vam je NE PravDA.

VL
BK
bez.komentara
23:45 03.11.2010.

Treba ih sve osuditi na smrtnu kaznu!

VL
AR
ARIDAN
00:02 04.11.2010.

Prilikom otvorenja auto ceste Zagreb-Lipovac najavljen je dolazak premijera Ive i pratnje automobilima iz Zagreba. Takav je bio predviđeni protokol. Međutim, večer uoči otvorenja, dolazi nalog da se diže kompletna mehanizacija, otvara se asfaltna baza te se od seoskog igrališta udaljenog cca 500 m od izlaza s autoceste do same autoceste i mjesta predviđenog za ceremoniju otvorenja kroz polja do jutra ima napraviti nova cesta i to do jutra. To se naravno i učinilo... Ujutro, među uzvanike stiže kolona praznih limuzina sa vozačima iz ZG, odlazi do navedenog seoskog igrališta novosagrađenom \"dionicom\", na igralište helikopterom slijeće premijer, oni ga odvoze na ceremoniju, nakon nje ga vraćaju na \"aerodrom\", on odlijeće, a kolona natrag autobanom prema ZG. Platili: porezni obveznici! Toliko!!!

VL
PL
pljuc
00:02 04.11.2010.

Ajd ajd, pa što je Šukeru 150 kila pršuta??

VL
OB
-obrisani-
00:10 04.11.2010.

Lijepo Mislim lijepo je da znamo na što se sve troši naš novac, banda besramna.

VL
WA
ware1966
00:36 04.11.2010.

idemo dalje!

VL
DW
dr.who
00:44 04.11.2010.

Ovo je već bolesno koliko kriminala i korupcije.Zar doista nema poštene osobe u politici u državi?No očito da ovaj narod i ne zaslužuje bolje...

VL
OB
-obrisani-
00:45 04.11.2010.

Re: idemo dalje! U -----> P O N O R Drzavica sa ni 5 milijona stanovnika tim prirodnim bogatstvom a toliko nezaposlenosti, mizerne place, na pedistalu JAHACICA , \'\' premjer dezerter \'\' , president na pedistalu rezerva u mirovini, svakoko vuce na svoju stranu A KAMO CE NEGO U PONOR. Kocijom treba upravljati kocijas a ne JAHACICA :( Isuse Kriste vrati se zrtvuj se u reprizi SPASI nas ....

VL
CU
cunt
00:45 04.11.2010.

sad još samo treba neka budala reći da to nije u narodu nego je za to kriva bivša država jer nas je tako naućila,,,,,,,,,,,,,,,da, da,, a nju su vodili marsovci sa mexikancom titom na čelu

VL
OB
-obrisani-
00:49 04.11.2010.

President je dao obecanje da zeli drzavu di se rad placa a kriminal kaznjava \'\' necu vas iznevjeriti \'\' fala na povjerenju i benificjami, jahacica se ozbiljno uhvatila u kostac kriminalom i korupcijom i zavrsila u nekom casopisu sve ide naopako ma koje smo zlo napravili da nas Bog tako kaznjava ? Snaga uma; energetski gledano ovo je najveca snaga koju je covjek dobio na poklon. . Snaga koja je u stanju pokrenuti brda. Nazalost, vecina nas je ne zna koristiti. ॐ Divine Sacred Love ॐ Friendly and humanitarian, Independent and intellectual, Like to be different . *............ Blessings

VL
OB
-obrisani-
01:22 04.11.2010.

Ne shvacam ljude imaju sve sto si mogu pozeljeti, dobar posao, visokopriviligirane place, vecinu toga besplatno ZAR IM je potrebno da kradu, da muckaju KAD ZNADU DA IH Bog kusa i da ce ih kazniti KAKVE BUDALE prokockali '' La bella vita '' TAKO JEFTINO za ne vjerovati ..... ●════► Civilizacija ubija mentalno zdravlje ◄════● ॐ Divine Sacred Love ॐ

VL
OB
-obrisani-
01:28 04.11.2010.

Kad Bog zeli nekog unistiti Bog mu isprani pozitivnu energiju to covjeka izbaci iz balance izludi ga covjek tada lako cini greske i unisti samog sebe To je Bozja kazna, nista nije slucajno ni uspijeh ni pad to je zakon zetve.

VL
OB
-obrisani-
03:10 04.11.2010.

Krvavi tragovi vode do Sredisnjice HDZ-a I sto slijedi? Ako ovaj trojac Sanader-Barisic-Jurak doista bude optuzen i osudjen zbog udruzivanja u zlocinacku organizaciju (za sto su sanse 1:100 000), hoce li se onda i HDZ napokon moci nazvati zlocinackom organizacijom?? I cak ako svega toga ne bude, ako Fima media potone u zaborav, kakve budu posljedice ove afere i prljavi tragovi novca koji vuku do Sredisnjice HDZ-a, ostaviti na stranku koja u protekla dva desetljeca samo tri godine nije bila na vlasti? I pritom ostavila \"krvave tragove\" gdje god se okrenemo: na javnim financijama, u javnim radovima, u korupciji, kriminalu, reketarenju... Kad se bolje pogleda, financiranje stranke zapravo je kap u moru. HDZ nije zlocinacka organizacija samo zbog Fima medije, vec zbog svega onoga sto je napravio - ili dopustio da se napravi - od 1990. godine naovamo. I zaista nam ne treba nekakav romanticni ljubavni par da dodjemo do tog zakljucka. Predugo to traje da bismo postali imuni.

VL
OB
-obrisani-
04:07 04.11.2010.

Mafija, ovo je mafija!!! Mafijaške veze, mafijaški načini poslovanja, ovu državu vodi mafija!!! Svi, ali svi su korumpirani, od sabora, preko vlade pogotovo, do pravosuđa i policije!!! Ovo je naša slika, slika naroda!!! Fuuuuuj, odvratno! Ne jedan nego stotinu potresa nega zbriše ovaj balkan sa lica zemlje!!!

VL
OB
-obrisani-
04:41 04.11.2010.

Sanader i HDZ-e su opljackali, ni vise niti manje nego cca 180. ooo,ooo (sto osamdeset milijuna kuna),te mi jos uvijek nije jasno da 80-90% Hrvatskih gradjana niti ne shvaca koliki je to novac, pa to treba slikovito gradjanima Hrvatskom ii trudbenickom i postenom objasniti. Hrvatski gradjani, to ovam je toliki novac da svaki posteni Hrvat mogao napraviti 180 recimo \"svinjogojskih mini farmi\" i to najsuvremenijih u Europi i u tim farmama \"u svakoj\" bi se moglo \"toviti\" oko tri tisuce svinja-tovljenika i \"To\" bi povuklo lancanom reakcijom ili domino-efektom kompletnu proizvodnju stocne hrane i onih milijun hektara nepoorane Hrvatske zemlje,za koju samo u proslom stoljecu polozih zivote 1/2 milijuna Hrvatske mladosti,koja je trebala \"radjati\"! Vrlo vazan uvozni segment \"svinjetina\" je za plakati tj.zamislite da Kuvajt ili Saudijska Arabija uvozi naftu,a nafta im pliva u \"dvoristima\"! Dakle tih tri-cetiri milijarde ukradenih kuna za vladavine???? (zal Boze izgubljenog i nepovratnog vremena) Stipe Mesica i Ive Sanadera, gdje su oni najvjerojtnije i \"akteri i glavni krivci\" cuda bi se mogla uciniti!! Hrvatska srazmjerno (prop orcionalno) spram Europe je najbogatiji segment,sa najvaznijim prirodnim resursima i kad bi se naslo samo \"tri postena Hrvata i Domoljuba u vrhu vlasti, onda draga Hrvatska braco,nebi ova veleizdajnicka politka Vama slijepcima kupovala labradora, DA VAS SLIJEPE VODE U EVROPSKU UNIJU (vracanje u kolonijalizam)N EGO BI CLANICE EUROPSKE UNIJE HTJELE IcI U HRVATSKE INTEGRACIJE! Dakle problem je naci od 100 cimbenika u vrhu Vlasti ta tri,\"samo TRI\" postena HRVATA, stoga me ovo stanje u HRVATA podsjeca na stanje u Cubi(prije komunisticke revolucije).

VL
OB
-obrisani-
07:10 04.11.2010.

Nema ljepšeg nego biti \"Pravi Hrvat\" na rodnoj grudi na zapadnom Balkanu sa \"Pravim vezama\" i uspjeti se zbrinjavati na \"Pravi hrvatski način\"...

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.