Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVNO SUĐENJE
Povratak na članak

Fatalna ujna: 'Uništena sam, želim samo zagrliti kćer'

Proteklog tjedna Vrhovni sud joj je ukinuo oslobađajuću presudu te je slučaj vratio na početak

Komentari 3

OB
ObrenM
12:21 08.06.2019.

Ako je tocno ono iz istrage,ta zasluzuje dozivotnu,a sad se prikazuje ko pacenica.Iz najnizih poriva dala je smaknuti dobroga cpvjeka,a sad bi je trebalo zaliti.

VL
LU
lukathereem
11:51 08.06.2019.

Neka je poruka svima što ih čeka poslije zločina..

VL
DO
domxerex
09:29 08.06.2019.

Ne znam što se dogodilo. Poznavajući naše pravosuđe vjerojatno nikada ni nećemo saznati ni 50% istine. Poznavajući naše nazovi novinarstvo dosada napisano o tom slučaju je barem 50% izmišljotine. Znamo samo da je čovjek ubijen i znamo tko ga je direktno ubio (ako uopće znamo i to) . Sve ostalo koliko se može vidjeti iz naslova je novinarsko lešinarenje, što zbog mogućih veza sa ubijenim ali najprije će biti zbog potrebe za senzacionalizmom. Kod naših novinara ako nešto nije senzacija onda se o tome ni ne piše a po njima se to onda nije ni dogodilo. Morate priznati prilično bolesno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.