Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcije

Füle: Josipovićeve riječi važne su za cijelo područje

Štefan Fule
AFP
15.04.2010.
u 14:19

Riječi predsjednika Josipovića važne su ne samo za Hrvatsku i BiH, nego za područje kao cjelinu - zaključio je Füle.

 – Europska komisija “i te kako pozdravlja izjave predsjednika Hrvatske “ Ive Josipovića za njegova posjeta Bosni i Hercegovini “kao korak prema izgradnji boljih odnosa širom područja”, izjavio je u četvrtak europski povjerenik za proširenje Štefan Füle.

- Zapadni Balkan imao je nevoljnu i bolnu prošlost. Važno je da ta prošlost ne koči napredak prema zajedničkoj budućnosti kao budućih članica Europske unije – dodao je Füle, napomenuvši da su među uvjetima za članstvo u EU područna suradnja i dobrosusjedski odnosi.

- U tome su kontekstu riječi predsjednika Josipovića važne ne samo za Hrvatsku i BiH nego i za područje kao cjelinu - zaključio je Füle.

Komentara 16

OB
-obrisani-
15:38 15.04.2010.

-Hvala Bogu na JOSIPOVICU ! Konacno ce glupost, politikanstvo i neznanje morati ustuknuti pred znanjem, pravednošcu i strucnosti ! Bosancima je dogorilo do peta ! Strah ih hvata i ne snalaze se u datoj situaciji. Zbogom, Bosanci, ercegovci, ADZ-ovoj tiranijiniji i kriminalu. Novo doba je pred našom državom Doba napretka !

OB
-obrisani-
15:00 15.04.2010.

da je bilo po Milancétu (koji je bija od 91.-na \"studijama\" na Trafalgar-Sqare...),..on i njegov Tatica bi i dalje uzívali na Visokoj-udbaskoj-poziciji..... u Velikoj Serbiji...!!

MA
margaritas
14:41 15.04.2010.

hrabri su bili oni koji su svojim tjelima sprijecili tenkove jna da dodu do hrvatske obale gdje si ti tada bio milanovicu sa svojim dirigentom i tko je taj fule vidjeli smo ga u paralelama kako se crveni i znojioji na neugodno pitanje novinara sto se dogada u grckoj i spanjolskoj prezaduzenim zemljama clanicama evropske unije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije