Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anketa

Evo što građani misle o radu Vlade!

Vlada
Robert Anić/PIXSELL
29.07.2013.
u 20:27

U anketi koju je za HRT na 600 ispitanika proveo Hendal Market Research, 20 posto anketiranih je Vladi dalo nezadovoljavajuću ocjenu (1), 33 posto je dalo dovoljan (2), dok dobrim (3) rad Milanovićeve Vlade ocjenjuje 32,8 posto ispitanika.

U anketi koju je za HRT na 600 ispitanika proveo Hendal Market Research 20 posto anketiranih je Vladi dalo nezadovoljavajuću ocjenu (1), 33 posto je dalo dovoljan (2), dok dobrim (3) rad Milanovićeve Vlade ocjenjuje 32,8 posto ispitanika.

Vrlo dobru ocjenu su dobili od 7,2 posto ispitanika, a odlično ih je ocijenilo 1,6 posto ljudi koji su sudjelovali u anketi. Većina ispitanika je kazala da ne podržava prodaju Hrvatske poštanske banke, Croatia osiguranja kao ni monetizaciju hrvatskih autocesta.

Čak 79,7 ispitanika je kazalo da ne podržava prodaju HPB-a dok 12,5 posto podržava. Prodaju Croatia osiguranja ne podržava 80,4 posto ispitanika dok ih 11,1 posto podržava. Monetizaciji autocesta protivi se 70,4 posto ispitanika dok je 19,2 posto njih za davanje autocesta u koncesiju.

>>Godišnji odmor: Otkrivamo gdje će se odmarati članovi Vlade

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije