Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne može razumjeti

Europskom zastupniku gadi se ponašanje EU u vezi s Libijom

Europski parlament u Strasbourgu
Stojan de Prato / Bruxelles
18.03.2011.
u 08:30

- Uvjereni sam Europljanin, ali na EU u ovom trenutku ne računam. Računam na Francusku, računam na Veliku Britaniju, računam na Sjedinjene Američke Države da daju primjer – rekao je Guy Verhofstadt

Nekoliko zastupnika Europskog parlamenta, među kojima i čelnici parlamentarnih skupina europskih liberala i zelenih, snažno je osudilo pasivnost Europske unije prema protuofenzivi snaga Moamara al-Gadafija u Libiji.

– Gadi mi se ponašanje EU i čini me bolesnim – kazao je bivši belgijski premijer Guy Verhofstadt.

– Uvjereni sam Europljanin, ali na EU u ovom trenutku ne računam. Računam na Francusku, računam na Veliku Britaniju, računam na Sjedinjene Američke Države da daju primjer – zaključio je.

Ključne riječi

Komentara 19

QE
qebeklija
22:39 19.03.2011.

da li( NATO )voli vise Libiski narod od Gadafija ma neojte mi mreci.crno zlato je u pitanju. sta je danas sa Egipatskim predsjednikom Hosni Mubarakom.pisa u istu tikvu.

OB
-obrisani-
09:21 21.05.2011.

Kako lopovi progovaraju za drzave u kojima je nafta a za Hrvatsku ih je cuna bolila , stari pacovi.i debili javljaju se a u domovinskom ratu suradjivali sa cetnicima kopilad

DU
Deleted user
12:32 19.03.2011.

Vidi ti ove traktoriste dolje što se uskokodakali... Tuđman je branio svoje, a vaš Slobo probao oteti tuđe... I dobio je po glavi i od Tuđmana i Amera... I sad lijepo kuš na forum Politike....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije