Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRUČNJACI PODRŽAVAJU TERMIČKU OBRADU

Europa ima 500 spalionica otpada, Hrvatska nijednu: 'Samo 30 % otpada u žutoj vrećici može se reciklirati'

10.02.2024.
u 10:35

Termička oporaba nije nikakva konkurencija reciklaži zato što se njome tretira otpad koji se ne može reciklirati

Komentara 7

KR
kruno100
11:19 10.02.2024.

Kada naši "stručnjaci" znaju bolje. Bolje zakopavati dok ne preraste Velebit nego spaljivati na moderni način.

SI
Silvio1
11:08 10.02.2024.

Odličan članak! To je ono što treba napraviti u Hrvatskoj. Treba informirati ljude iako mislim da to neki neće nikada prihvatiti. Takve treba zaobići i to neka naprave političari jer su problem zbrinjavanja otpada oni i stvorili. Pišem to jerr sam se time bavio, dok sam radio u Italiji.

MO
morpheous
12:19 10.02.2024.

Senf i Možemo su se preko 15 godina borili protiv spalionica i uspjeli ih maknuti iz planova. Time su direktno odgovorni za današnje stanje sa otpadom jer su provodili svoju ekstremnu ideologiju koja se pokazala i ekološki i gospodarski neodrživom. Al naravno, danas to namjerno prešućuju i svu krivicu prebacuju na prošlu vlast što je samo djelomično točno. Na svojoj glavnoj temi su podbacili i zato im na idućim izborima nećemo dati novu šansu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije