Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'putin je prestrašen'
Povratak na članak

EU razmišlja, ali ni nakon rušenja MH17 ne uvodi gospodarske sankcije Rusiji

Po mom mišljenju, rušenje malezijskog zrakoplova jako je prestrašilo predsjednika Putina. To sigurno nije nešto što je Rusija namjeravala da se dogodi, kazala je Vesna Pusić

Komentari 61

Avatar Idler 3
Idler 3
17:35 22.07.2014.

Kolko je njeno mišljenje bitno i veleumno mogli smo vidjet u sirijskom slučaju. Pobunjenike je proglasila u najmanju ruku sirotim anđelčićima koji se sam boriju za slobodu, za ideale, za bolju budućnost....bla, bla...sad kad šire svoj kalifat uzduž i poprekk čkomi kak ona stvar. Tolko o njoj i njenom mišljenju.

VL
PE
pessimus
16:59 22.07.2014.

svaki student prve godine prava zna da nitko nije kriv dok mu se ne dokaže. i autor članka i gospođa pusić nedvojbeno sugeriraju da su za rušenje (ako je bilo rušenje) krivi rusija i proruski sepaeatisti. nimalo diplomatski niti od jednog niti od drugog. ja bih najprije skočio pa rekao hop. pa zaboga stručnjaci su bili na mjestu pada aviona, uzeti su dijelovi aviona, crne kutije su u maleziji. pa zar se ne možete malo strpiti, pričekati rezultate. najlakše je reći oni su krivi.

VL
IN
incogrito
17:36 22.07.2014.

ta koza je hrvatsku koštala dobrih odnosa sa Sirijom a INA-u njezinih naftnih polja u Siriji čija se vrijednost procjenjuje na vise od 10mlrd eura. Sada bez trunke dokaza kao kokoš (dobro su ju prikazali na Laku noć Hrvatska) kvoca o krivnji Rusije iako iz sata u sat dokazi idu prema krivici Ukrajine. Nevjerojatno tko nam vodi vanjsku politiku. kokos kojoj je dostignuce životno bilo voziti zagrebački tramvaj (Knjazova svlačionica gdje prica o svom snu). izdajnica!

VL
RA
raspad
17:51 22.07.2014.

Ova zena izgleda ko vjestica. Sankcije Rusiji su istovremeno sankcije Evropi. To je ono sto USA zeli.

VL
ZV
zvocalo
17:51 22.07.2014.

Kao prvo njeno mišljenje je totalno nevažno. Poznato je da mi nemamo vanjsku politiku koja bi zastupala nacionalne interese već proameričku politiku koja ide za podilaženjem i ulizivanjem Amerima. A toliko smo jaka država da je mišljenje naše ministrice presudnoo za svijetsku politiku. Bolje bi bilo po sve da naši poitičari gledaju naša posla a ne trpati se tamo gdje nam nije mijesto i gdje naše mišljenje je totalno nevažno. Na tom sastanku ako nije pisalo ispred nje što i tko je pola likova nebi imalo pojma što ona uopće tamo radi i koga predstavlja.

VL
Avatar vh1
vh1
18:50 22.07.2014.

Vanjsku politiku Hrvatske vode Obama i Merkel. Samostalne Hrvatske više nema. Trajala je 23 godine dok je HDZ-ovci nisu opljačkali. Hrvatskom upravljaju vjerovnici kojima smo dužni 60 milijardi € + kamate, a mi nemamo niti za kamatu.

VL
Avatar Pinokio
Pinokio
17:07 22.07.2014.

I sto je najgore gospodja misli da je jako pametna zato sto je dugo sjedila u skolskoj klupi. Skole proizvode najvece glupane zato sto tjeraju djake da uce gluposti.

VL
Avatar žorž mudrijaš
žorž mudrijaš
17:54 22.07.2014.

putin prestrašen,bože koja stupidarija,ministrice vanjsih i ne znam kakvih integracija i poslova ,kaj vam je slabo ?

VL
DU
Deleted user
18:50 22.07.2014.

kada ovu vidim odmah mi se smrkne.

VL
RM
rmd3
18:43 22.07.2014.

Vec je ustaljena praksa u medijima sta amer kaze tako je a nasi ko gluve ovce klimaju glavama jer svoj stav nesmiju izrec javno welcome u EU i vladavini prava.Btw sta je s Palestincima 600 ubijenih and counting?di je tu nas stav ?isto podupiru ubojstav djece?

VL
Avatar superhik74
superhik74
19:27 22.07.2014.

Malezijski zrakoplov su srusili Ukrajinci (bilo oni pro Kijev ili oni kontra Kijeva) ali sasvim sigurno nisu Rusi, o tome nema sumnje. Sankcije na Rusiju su isto kao sankcije na Ameriku radi Izraelskog napada na Gazu i ubijanja duplo visese civila nego sto je poginulo u Malezijskom zrakoplovu, s obzirom da Amerikanci naoruzavaju i financiraju Izrael. Ova nasa ministrica na zalost nema niti osnovne pojmove iz geopolitike i samo papagajski ponavlja sto joj je netko rekao. Velika je igra u pitanju, i istraga oko rusenja zrakoplova je u tijeku, ne bi se cudio da se radi o jos jednoj "false flag" operaciji iako ne iskljucujem mogucnost greske i rusenja putnickog zrakoplova greskom jer je zamjenjen za vojni. Bilo kako bilo izgleda da onaj koji je donio odluku da se leti preko ratne zone u kojoj se svakodnevno ruse avioni i helikopteri nije bio bas najiteligentniji.

VL
SV
svepolako
19:26 22.07.2014.

Da, Putin se usrao od Vesnice, od Milanovića i od Butkovića i njegovih komentara, koje je naručio Soros. I Vesnica i svi ostali ionako moraju govoriti ono što im je naredila Jamerika. Kako Rockefeller, Soros i ostali bankari iz Manhattana,, ove jadne bijedne psiće iz EU drže u šaci, i nitko ne smije prdnuti. Naređuju im sankcije protiv Rusije- psići moraju pokorno slušati, naređuju im da moraju u rat protiv Rusije- psići moraju pokorno slušati, naređuju im da ne smiju kupovati ruski plin, već puno skuplji američki škriljevac- psići moraju pokorno slušati...naređuju svim medijima u EU da moraju pisati da je Putin krivac, i psići moraju pokorno slušati, ne smiju zalajati ni av, av, niti mrdnuti repićem...

VL
Avatar noesiss
noesiss
18:52 22.07.2014.

A sta ocekivati od Savke Dabcevic, zna se koju ona ideologiju simpatizira. Njoj vec sline cure i na samu pomisao da bi se mogla docepati onolike Rusije i podijelit na njenih famoznih 200 korporacija. Cak je i knjigu napisala o tim fantazijama. Cega se pametan stidi...

VL
Avatar noesiss
noesiss
18:34 22.07.2014.

Ako ovi arogantni burokrati budu puno maltretirali gradjane, kapitaliste i affariste, i ucjenivali i naredjivali tko sta smije i nesmije, desiti ce im se isto kao sto je uradio Gérard Depardieu. Lijepo sve prodao svoje miliardsko bogatstvo i preselio se u Rusiju. Ruski miliarderi su vec poceli povlaciti svoje kapitale sa zapada, akcionisti iz gigantnih korporacija, sele se u Rusiju i Kinu. Ovi nesposobnjakovici samo stetu rade gradjanima, dosta pogledati sta su uradili od Europe, Treba tu bandu zaustaviti dok nas definitvo ne ukopaju. Sta oni znaju, te ljude nitko ziv ne poznaje, niti je ikad cuo za njih, neka digne ruku tko je ikad cuo za Jean-Claude Junckera do jucer? Gradjani u EU nemaju pojma ni sada da ih pitas tko je taj lik. I oni nama kroje sudbinu, 500 miliona gradjna? Ma hajte molim vas.

VL
XA
xaron
19:20 22.07.2014.

Mišljenje Pusicke u EU vrijedi kao i moje, tj. Ništa . Čak ni u Hrvatskoj nitko nedaje ni lipu za njeno mišljenje.

VL
Avatar tajar
tajar
19:11 22.07.2014.

Na temelju čega to ministrica Pusić misli da je Putin "prestrašen"?

VL
BR
brodludjaka
19:07 22.07.2014.

Što ova žena voli medije!!!!!! Ako bolje slušaš, svaki puta zaključiš da zapravo ništa nije rekla, osim što je sto puta ponovila de facto.

VL
ST
stomugromova
20:55 22.07.2014.

Pusićka je živi primjerak masonerije,potpuno anacionalna što se tiče nacije.Ona puca na mjesto glavnog tajnika UN i nemojte se čuditi ako se to dogodi jer iza sebe ima jaku masonsku podršku.Inače ,njena glavna adresa,kao i Josipoviću je vise London,nego Washington,Nije joj stari uzalud bio britanski špijun u NDH.

VL
Avatar nijeminišta
nijeminišta
18:32 22.07.2014.

nažalost, evropi su vezane ruke - grije se na ruski plin, a za četiri mjeseca dolazi zima... koliko evropljana je spremno smrzavati se do proljeća?

VL
Avatar žorž mudrijaš
žorž mudrijaš
18:02 22.07.2014.

mislim da čaćić nije zlopamtilo,bu ju zel natrag vu tu svoju stranku za koju još ni nezna kak se bu zvala ,najbole ,stranka reformiranih reformista,hns odelenje Međimurje i gde koji zagorski ,žorž mudrijaš,

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.