Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvije Zadranke stare 77 i 69 godina nakon izlaska s mise primjetile da im je netko ukrao novčanike s novcima i dokumetnima

Džepar u Crkvi Svete Stošije u Zadru ukrao novčanike dvjema staricama

bomba
Arhiva VL
16.01.2010.
u 08:39

Jednoj je Zadranki lopov ukrao 1000 kuna, a drugoj 400 kuna i osobne dokumente. Protiv nepoznatog počinitelja policija će podnijeti kaznenu prijavu.

ZADAR - Nepoznati džepar jučer je pokrao dvije Zadranke na isti način u samom centru Zadra oko podneva i to u zadarskoj Katedrali, najvjerojatnije tijekom mise. Naime, krađu novčanika iz torbice u crkvi Sv. Stošije u vremenu od 10.45 sati do podneva prijavila je prvo 77-godišnja Zadranke kojoj je otuđio oko 400 kuna i osobne dokumente.

Potom je krađu novčanika iz torbice također u Crkvi Svete Stošije prijavila i 69-godišnja Zadranka koja je u novčaniku imala 1000 kuna i osobne dokumente. Policija će protiv nepoznatog počinitelja podnijeti kaznenu prijavu zbog tške krađe.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
11:08 16.01.2010.

Isto joj je, uzeo džepar ili popovi.

OB
-obrisani-
16:19 16.01.2010.

bog je nagradio tog đepara-božija volja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije