Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Noćni napad

Dvojica huligana vozača ZET-a lupila bocom po glavi

tramvaj (1)
Boris Ščitar/Pixsell
04.09.2011.
u 17:48

Nepoznati počinitelji lupali su po vratima vozačeve kabine, a kad ih je vozač upozorio da to ne čine, izvukli su ga i napali

ZET-ov vozač napadnut je sinoć poslije ponoći na noćnoj liniji 34. Kako javljaju iz Policijske uprave zagrebačke, dvojica nepoznatih počinitelja lupala su po kabini tramvaja u kojem je sjedio vozač. Nakon što ih je upozorio da to ne čine jer će ih morati izbaciti iz tramvaja, izvukli su ga iz sigurnosne kabine i počeli udarati. Nakon što su ga lupili bocom u glavu, pobjegli su u nepoznatom smjeru, a nesretni vozač prebačen je na Traumatologiju gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen. A da je vozač bio u vidnom psihičkom i fizičkom šoku, potvrdio je Siniša Buza, predsjednik Vozačkog strukovnog sindikata. Ogorčen je novim incidentom i pita se kada će se huliganima konačno stati na kraj.

Tomislav Jurić, glasnogovornik ZET-a, oštro osuđuje svako nasilničko ponašanje, a osobito nasilje usmjereno na njihove djelatnike.

– Nadam se da će policija rasvijetliti i okolnosti i počinitelje ovog djela. Iako ulažemo maksimalne napore da bi sigurnost putnika i vozača bila na najvišoj razini, ponekad se dogodi tužan i nepotreban incident kao što je ovaj – kaže glasnogovornik.

Komentara 12

Avatar mladen valentić
mladen valentić
20:08 04.09.2011.

Pitaj SDP gdje je policija? Oni su ti koji su dok su bili na vlasti smanjili broj policajaca, jer zašto bi u svakom kvartu bio policajac kad jedan policajac može držati tri ili četiri kvarta, jer gospoda iz SDP-a znaju kako se može povećati sigurnost u gradu.

GR
gradjanski
21:20 04.09.2011.

Nije problem u količini policajaca koliko u njihovoj edukaciji da rade svoj posao cijelo radno vrijeme! Ne jednom sam vidio kako policajci okreću glavu od prekršaja a sinoć prvi put ugledao patrolu u intervenciji nakon što sam cijelo ljeto gledao gluposti pijanih klinaca po ulici koji rade štete! Stvarno mislim da se povećaju patrole i da te patrole interveniraju kad su na ulici ...osim što se povremeno provezu ... bilo bi bolje! Naravno ne treba zaboraviti dično sudstvo koje je u banani!

MR
mirjana radaslic
19:43 04.09.2011.

ništa čudno,dođite u Vrbane ako ne možete spavati,poslije poinoći to je đungla na asfaltu,pitam se samo gdje je policija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije