Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Noćni napad
Povratak na članak

Dvojica huligana vozača ZET-a lupila bocom po glavi

Nepoznati počinitelji lupali su po vratima vozačeve kabine, a kad ih je vozač upozorio da to ne čine, izvukli su ga i napali

Komentari 12

MR
mirjana radaslic
19:43 04.09.2011.

ništa čudno,dođite u Vrbane ako ne možete spavati,poslije poinoći to je đungla na asfaltu,pitam se samo gdje je policija

VL
Avatar mladen valentić
mladen valentić
20:08 04.09.2011.

Pitaj SDP gdje je policija? Oni su ti koji su dok su bili na vlasti smanjili broj policajaca, jer zašto bi u svakom kvartu bio policajac kad jedan policajac može držati tri ili četiri kvarta, jer gospoda iz SDP-a znaju kako se može povećati sigurnost u gradu.

VL
GR
gradjanski
21:20 04.09.2011.

Nije problem u količini policajaca koliko u njihovoj edukaciji da rade svoj posao cijelo radno vrijeme! Ne jednom sam vidio kako policajci okreću glavu od prekršaja a sinoć prvi put ugledao patrolu u intervenciji nakon što sam cijelo ljeto gledao gluposti pijanih klinaca po ulici koji rade štete! Stvarno mislim da se povećaju patrole i da te patrole interveniraju kad su na ulici ...osim što se povremeno provezu ... bilo bi bolje! Naravno ne treba zaboraviti dično sudstvo koje je u banani!

VL
DU
Deleted user
21:36 04.09.2011.

Ukinuti/zabraniti one narodnjačke klubove; većina pijanih divljaka ide doma upravo iz tih rupčaga..

VL
TO
Toni50
22:56 04.09.2011.

Pametniji vozači imaju uvjek željeznu štangu sa sobom pri ruci ako se tračnica zaglavi da mogu da si pomognu ili slično...

VL
OB
-obrisani-
22:56 04.09.2011.

pa opremite ih više elektrošokerima i suzavcem!!! ovo je stvarno prevršilo svaku mjeru!

VL
MA
Mamlaz
01:31 05.09.2011.

I onda me ljudi blijedo gledaju kad kažem da bi se za fizičke delikte trebale uvesti drakonske kazne... i da, palicom po glavi. Dokad ćemo ići na \'lijepo\' i trabunjati o rehabilitaciji? Pola ove nacije treba strpati u kavez.

VL
MI
mightymraz
08:20 05.09.2011.

joj, kaj bi ja te klince koji razbijaju tak lijepo poslagao i palicom po koljenima pogladio. Ali na zalost se to vise ne smije raditi........ Mozes biti dilvljak prema svakome, ali ne prema divljaku...hmmmm

VL
Avatar Kairosa
Kairosa
10:19 05.09.2011.

A ostali putnici to ignoriraju.Baš lijepo od njih.Tako se može desiti da nekog ubiju,a svi mrtvi hladni

VL
LA
larala
16:22 05.09.2011.

05.09.2011. u 10:19h Kairosa je napisao/la: A ostali putnici to ignoriraju.Baš lijepo od njih.Tako se može desiti da nekog ubiju,a svi mrtvi hladni .................................................................................................................................................. prije par godina je u vrijeme špice covjek umro u tramvaju kod maksimira da bi see ostali putnici samo izmaknuli i pustili ga da padne na pod, bez da su bar rekli vozacu....u dubravi kad je vozac ugledao covjeka kako leži na podu, bilo je prekasno, bez obzira što su decki iz hitna stigli u sekundi i pokušavali ga reanimirati više od pola sata...toliko o nama kao ljudima i našoj pomoci kad je netko u nevolji.... inace samo me zanima dal ce i dalje biti onih koji ce tvrditi da su zetovci povlašteni i da imaju prevelike place,?

VL
LA
larala
16:28 05.09.2011.

04.09.2011. u 22:56h Toni50 je napisao/la: ................................................................................................................................................ pametan covjek ocekuje da ga zaštite oni koje placa da ga štite a, ne rješava nasilje nasiljem, jer kako stvari u ovoj državi idu još bi od žrtve postao krivac..

VL
DU
Deleted user
17:34 05.09.2011.

Svako malo kada premlate nekoga vozača sindikati kukaju i prijete da će obustaviti noćni promet,a glasnogovornik se zgraža.Do idućeg slučaja. A policija većinu noći spava u svojim škodama.Kada ste noću vidjeli policajce u šetnji po Vašem kvartu.Od kada je Juga nestala nema ih više.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.