Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponoćni incident

Drniš: Dva mladića opirala se trojici policajaca

'policija_nnn_Crn_010810'
''
03.10.2010.
u 14:42

Policajci su tražili drogu, pa je jednom od njih slomljen prst, droga nije pronađena

DRNIŠ - Dva mlada Drnišanina, 20-godišnjak i 23-godišnjak, provedeni su u drnišku policijsku postaju nakon susreta s tri policajca u Drnišu oko ponoći.

Naime, iz PU šibenskeko-kninske ističu kako su dva Drnišanina 'prilikom policijskog postupanja prema njima a na štetu trojice policijskih službenika počinili kazneno djelo Sprečavanja službene osobe u obavljanju službene dužnosti, pri čemu su jednom od trojice policijskih službenika nanijeli teške tjelesne ozljede'.

Iz policije ističu i kako će biti kazneno prijavljeni 'zbog narušavanja javnog reda i mira', te će protiv njih biti podnijeti 'optužni prijedlog'. Kako doznajemo, tri su policajca namjeravali pretražiti dvojicu Drnišana ne bi li ustvrdili imaju li kod sebe drogu.

Prilikom pretraživanja su se dvojica mladića opirala, pri čemu je jednom od policajaca slomljen prst. Pretragom u policijskoj postaji droga kod njih nije pronađena.

Ključne riječi

Komentara 2

MP
mparac3
22:55 03.10.2010.

Dusevni red i mir mladicima su narusila trojica policajaca - sumnjicajuci ih, bezrazlozno (pokazalo se), da posjeduju drogu... Policajac je, najvjerojatnije, sasvim slucajno samoozljedjen... Nu mladici su stitili svoje dostojanstvo, pa mozebitno, u samoobrani, i ozljedili muske tudje prste kojii su ih htjeli pipkati....

DI
dimitrijet
11:01 04.10.2010.

A sta bi bilo da su bila trojica mladica i dva policajca?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije