Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo zastupnicima
Povratak na članak

Drago Prgomet: Ne glumimo slijepo zajedništvo gdje ga ne može biti

Priznajmo, zatekao nas je rezultat i nismo se znali nositi s uspjehom, kaže Prgomet

Komentari 108

Avatar abakus
abakus
16:30 22.11.2015.

Smutljivac koji uvijek radi samo i isključivo u vlastitom interesu i interesu svoga velikog ega.

VL
DU
Deleted user
16:30 22.11.2015.

Razgovorao sam sa Prgometom najmanje 50 puta u tri mjeseca .(Milanovic ) Taj isti umjesto na tuširanje odlazi kod svog mentora koji zove novinare .Politika je ...

VL
DU
Deleted user
16:32 22.11.2015.

Partijski igrač za rušenje mosta

VL
SA
samoborka
16:39 22.11.2015.

Prgomet je pokvareni, smutljivi mutikasa, bio i ostao. Dobio je (zasluzeno!!) nogu iz Mosta pa im sad namjerno podmece. Ali..tko pod drugim jamu kopa....

VL
BR
Brontops
17:18 22.11.2015.

Jedan ozbiljan politicar, ali ozbiljan covjek, ne bi nikada napravio pocetnicke/maloumne greske poput Prgimeta. Kad ozbiljan politicar, i zreo covjek, napravi gresku, onda gotovo nikad ne pravi jos vecu gresku samopozivajuci sebe na sastanak bilo koje vrste. Jedan ozbiljan politicar, ali i zreo covjek ne bi nikada u ovakvom trenutku, za Hrvatsku zivotno vaznom trenutku, objavio pismo u kojem pere ruke 'à la Pontius Pilatus, a istovremeno je i Judas. Moze li se nize pasti. S druge strane potrebno je reflektore uperiti i u Milanovica i Kotromanovica koji su, ocito je, od 8. 11. 2015 ( ako ne i ranije) planirali dizanje MOST-a u zrak! Moze li se nize pasti - zbog vlasti ( u demokratskom svijetu).

VL
BU
buljanzeljko453
16:44 22.11.2015.

Ti udbas nikome nista ne znacis, najmanje hrvatskim biracima obicni ljigavac. .prevarant. boris se za sebe ne za gradjane.

VL
Avatar mery11
mery11
16:48 22.11.2015.

je li mu pismo pisao drug Milojko ili PR-čehoamer ...

VL
Avatar Pavel ic
Pavel ic
16:40 22.11.2015.

ko pita ovog kre.tena za misljenje

VL
LL
LUDI LJUDI
17:58 22.11.2015.

Doktore Prgomet, zloupotrijebiti platformu Mosta za ulazak u Sabor , gore je od svega što spočitavate HDZ-u. Na koncu, to je stranka od 220 000 članova a Vi pojedinac koji se stavlja ispred svih. Iskreno se nadam da nećete uspjeti smutiti dovoljan broj ostalih članova Mosta, za prevaru birača, koja vam je očito bila poznata od prvog trena. Ovo Vas diskreditira kao doktora, političara i čovjeka. Ovo je na tragu najgoreg udbaškog rukopisa i Vi ste očito ucijenjeni.

VL
Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
16:40 22.11.2015.

Ljigavac i partijski petokolonaš.

VL
MI
mihoper
16:54 22.11.2015.

prgometu tvoje ime je postalo jedinica za izdaju pa prema tome nemaš ti što kome prodikovat nego plaći nad svojom izdajnićkom sudbinom, tko jednom izda još se da popraviti ali tko to dvaput napravi taj postaje sinomim za izdaju

VL
Avatar velika jabuka
velika jabuka
18:13 22.11.2015.

velika koalicija bila bi sprdanje s glasačima. nisam ja glasovala za "zagrlimo se"!

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
16:50 22.11.2015.

Kolko ja uspjevam vidjet taj Prgomet se prvo "ukakil" vu HDZ-u, potom isto vu MOST-u, zgleda ga nit vu SDP-u baš nekak nemaju rad....nek proba v Živom zidu....Sinčić i Pernar su odabrani-osebujni likovi >;-))

VL
LE
LeonardS
17:33 22.11.2015.

Ja sam za nove izbore !

VL
DU
Deleted user
17:34 22.11.2015.

NJega je Ostojić obardio dok je bio u bolnici!

VL
MI
miro229
17:57 22.11.2015.

kakaš kao i uvijek!Najobičnija prodana duša i milanovičev plačenik,Idi i nepojavljuj se više! Amen

VL
Avatar vitez
vitez
18:20 22.11.2015.

Prgomet se ogolio do kože! Za osnivače HRAST-a i GROZD-a kaže da imaju "opskurni program". Za one koji ne znaju, to su hrvatski katolički intelektualci. Prgomet koji je godinama bio u HDZ-u, tzv. demokršćanskoj stranci, pokazuje da njegova dvoličnost nema kraja. Čovjek je varao narod bivajući u HDZ-u, demokršćanskoj stranci, a sada mu smetaju stavovi katoličkih intelektualaca Hvala Ti Karamarko, što si ga marginalizirao u HDZ-u, Hvala ti vodstvo MOST-a što se na vrijeme prozreli prijetvornost i nemoral Drage Prgometa

VL
Avatar mery11
mery11
19:04 22.11.2015.

Iz mnoštva laži s kojima nas obasipali ex-vladajući u posljednjih nekoliko godina izdvojit ću “frišku” samo jednu jer predugačko nabrajanje argumenata a vezano je oko tkz. “izbjegličke krize” žice/vojske/brojaizbjeglica i načinu putovanja izbjeglica . Onako bahato se smiješeći, “ministarka regiona”iona” domaćoj je javnosti objašnjavala kako teroristi putuju biznis klasom a ne pješice s „izbjegličkom sirotinjom“. Čak dotična “ministarka regiona” ima pretenzije i na mjesto tajnice UN-a kao Hrvatski član (moš'misliti) nije si uzela za shodno stati pred tv kamere i javno se uz osmijeh ispričati bar tim “svojim” glasačima koje je podcijenila .. štoviše svi partijski močvarki mediji upregnuti su da se zabašuri veza imigrantskog pritiska na Europu i terorizma i prolazak teroriste kroz Lijepu našu . Mene i nas nije, jer mi znamo koliko je lažljiva …Što ovo pišem?! Čisto da bih Vas g.Prgomet smijesila uz bok sa ovakvim političkim likovima na hrvatskoj sceni … A neću nabrajati izrugivanje Predsjednice „pobšnjeloga maksa“ oko broja izbjeglica ili njihovih (sdp-ovih) planova iz azbuke …eto to je samo friški primjer legalizacije laži u političkom diskursu vas samoprozvane „urbane ljevičarske elite“ Posljednjih tjedana u djelu močvarskih medija tako silovito se pokušava inscenirati unutarstranački razračun u HDZ-u i Domoljubnoj koaliciji i g.Prgomet je tipični primjer kako je naivno nasjeo na udbinu politiku rušenja mostova po nalogu mesića matića roglića bdw koji danas ima 1h na yutelu besplatne promocije ljevičarenja …sva ta močvarska medijska hajka u službi partije ne može napraviti razdor u Domoljubnoj koaliciji a posebno HDZ-u jer oni su iskusni političari i diplomati ne nasjedaju na srboudbaške fore kao što je nasjeo gospdin Prgomet … Šteta g Prgomet je imao sjajnu budućnost pred sobom . Močvarski meiji svakodnevno prave smicalice I neće ni slovom objaviti velike izborne prijevara od sdp-a I nije mi jasno zašto se o tome šuti to bi im bila dobra senzacija za prodavanje a oni su dobro isfinancirani od srboudbe pa im ne treba prodaja …Na vašu medijsku žalost nema previranja unutar HDZ-a ,osim što na taj način mediji žele prikazati prividnu sliku nemoći HDZ-a.Tu nemoć možete objesiti mačku o rep.HDZ je jak i sve je jači!!!!! A te vaše floskule o Sanaderovim kadrovima su i glupe i jadne.Nećete ni njima baš nešto postići,jer se onda itekako mogu postaviti pitanja, svih udbokomunjara koji su se infiltrirali u sve moguće stranke (da ih ruše iznutra) i na sve značajne funkcije u državi (sudstvo,policija,vojska,mediji.....) .A najviše je izgleda zasmetalo obećanje Karamarka o lustraciji istih !!!!! A do lustracije će doći,kad tad... Pojedinci neće moći mirno spavati,bez obzira kako prođu ovi izbori.

VL
BD
bozidar.dolenec
19:59 22.11.2015.

Ma koje zajedništvo ovo su samo pripreme za grabizam i otimačinu ,treba samo da dođu na vlast.

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
17:48 22.11.2015.

gnoju zadnje vrste.... nakon sastanka... sada i sa ovim pamfletićem nastavljaš rovariti po MOST-u. .. Zbog tebi sličnih ljudima se gadi politika. Pljuc.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.